Major Gashpar 0 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi louisov katalog.I jel moze sekulin broj na pm.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mi adresu na privatnoj i poslaću ti sutra bespletno Louis i Polo. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko ima u ponudi kacige-kopije "SVAPSKIH" slemova iz II sv.rata!! HVALA P.S.Odskoro sam nabavio motor tako da nemam ni jedan katalog ni jednog dobavljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na upit mailom dobio sam ekspresan odgovor da je sve po planu (sledeća nedelja) i da će m javiti čim stigne. Jeli Markone, stiže li ta roba iz Luis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 1, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Na upit mailom dobio sam ekspresan odgovor da je sve po planu (sledeća nedelja) i da će m javiti čim stigne. Jeli Markone, stiže li ta roba iz Luis-a JOK! Poslaću im sada mail, a u ponedeljak zovem. Ako se ništa ne desi u toku sledeće nedelje, zovem te Bero i poručujem od tebe. Inače zloupotrebio sam onu Berinu poruku i već sutradan mi je poslao kataloge koje sam zadnja tri dana prelistavao Zato me nema na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta je sa Cabom iz Sente.Poslao sam mu narudzbu preko SMS-a pre 3-4 dana ali nije nista odgovorio.Zovem ga juce i danas da vidim da li je procitao poruku ali se ne javlja.Da nije mozda otisao preko grane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta je sa Cabom iz Sente.Poslao sam mu narudzbu preko SMS-a pre 3-4 dana ali nije nista odgovorio.Zovem ga juce i danas da vidim da li je procitao poruku ali se ne javlja.Da nije mozda otisao preko grane? Nije ti odgovorio jel je u inostranstvo .Inače sve što naručiš kod njega nabavljam ja ( radimo zajedno ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Cao Bero, Za ovaj sajt sam saznao preko tebe i ne skidam se sa njega vec ... i sve sto sam porucio preko tebe stiglo mi je relativno brzo! Zovem te za par dana da porucimo jos neke sitnice. Sve pohvale za Beru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan A jel znas kad se Caba vraca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel znas kad se Caba vraca? Danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se dečko iz Motobunkera jutros. Roba koju sam poručio pre 2 nedelje stigla je jutros i šalju je danas/sutra city expressom za Bg. Sledeća tura stiže oko 15. pa kome šta treba nek požuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 4, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav beri stigao je katalog juce pa se cujemo ovih dana u vezi porudzbine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo u Horgoš još u subotu kako kaže čovek, a danas mi šalje Citijem. Javljam čim stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od Cabe stiglo danas, nego, zaboravih da porucim katalog, ima li neko iz beograda katalog za 2008. viska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od Cabe stiglo danas, nego, zaboravih da porucim katalog, ima li neko iz beograda katalog za 2008. viska? Oš katalog na dvd-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od Cabe stiglo danas, nego, zaboravih da porucim katalog, ima li neko iz beograda katalog za 2008. viska? Oš katalog na dvd-u ? Hvala na ponudi Peki, nasao sam link na louis sajtu za ceo katalog... skinuce valjda do sutra Ako bude problema, javljam ti se da mi narezes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od Cabe stiglo danas, nego, zaboravih da porucim katalog, ima li neko iz beograda katalog za 2008. viska? Oš katalog na dvd-u ? Hvala na ponudi Peki, nasao sam link na louis sajtu za ceo katalog... skinuce valjda do sutra Ako bude problema, javljam ti se da mi narezes. Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam link na louis sajtu za ceo katalog Mozze link za ostale? Please! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam link na louis sajtu za ceo katalog Mozze link za ostale? Please! http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/gesamt.cgi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Mart 7, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide po opremu u toku ove nedelje ? Trebaju mi delovi za kraj nedelje 12, 13 mart. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 7, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi stigli poručeni koferi i tank torba od motobunkera. Sve po dogovoru, bez provizije. Malo je kasnilo ali pošto nije sezona nije ni bila neka hića pa je oprošteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je motobunker, samo se malo vise ceka. Pa ako nije zurba i ako ti se ne daje provizija oni su OK. Ja kod njih redovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi stigli poručeni koferi i tank torba od motobunkera. Sve po dogovoru, bez provizije. Malo je kasnilo ali pošto nije sezona nije ni bila neka hića pa je oprošteno. brzo slike!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=1004.msg214893#msg214893 date=1204974592] Juče mi stigli poručeni koferi i tank torba od motobunkera. Sve po dogovoru, bez provizije. Malo je kasnilo ali pošto nije sezona nije ni bila neka hića pa je oprošteno. brzo slike!! :) Danas su mi Quasaar i Joseph doterali nazad motorče sa namontiranim nosačima ali još nisu plastificirirani... Slike postujem verovatno sledeće nedelje čim namontiram sve do kraja Inače urednici su neverovatno efikasno to odradili! Za jedno prepodne su posavijali cevi i povarili sve! Ja sam mislio da idem do njih popodne i sutra da gledam kako rade i da ih dezavujišem ali... preduhitriše me ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixon 13 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi posalje na pp Sekulin tel.u vezi Louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...