bdada 14655 Napisano Januar 26, 2013 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam davac i lampicu za pritisak ulja,davac je od golfa i radi na 0,15-0,45 bara ulje upravo nasuo IPONE 10.4 i lampica sija do 2000 obrtaja preko toga se gasi dali je do davaca,zbog radnog pritiska pitam inace motor lepo radi :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da umesto tog davaca zavijes manometar i izmeris pritisak? Bice ti sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14655 Napisano Januar 27, 2013 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da umesto tog davaca zavijes manometar i izmeris pritisak? Bice ti sve jasno. uradicu to pa da znam pravo stanje kaze mi majstor da je 70% tih davaca (ELODA u pitanju) neispravno,polovina curi a kod drugih prejak feder pa se dobije efekat kao kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan na pogresnom mjestu je davac! znam da original pase sa sa onih starih citroena, a trebas ga postaviti na onaj izlaz iz mjenjaca sto ice cjev za ulje prema glavi motora. taj citroenov davac izgleda kao onaj holender tako da ga samo userafis i skopcas struju na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan NEMOZE davac u 99/9 posto slucajeva od automobila na motor iz prostog razloga ..........nije pritisak kod motorcikala na podesavanjima na ampulama za automobile kao za motore a i medju samim automobilima se ne gadja pritisak od modela do modela a lamo kod motora.........proverio milion puta licno pa znam medjutim dobijaju se lazne informacije od samog davaca pa se desava to sto se desav i kod tebe.....nije zabrinjavajuce ali ne vrsi posao zbog cega si ga i ugradio nazalost........nema leka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...