Laki_90 620 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ....ima neke greskice ali sustina je dobra....KARTA DO LESKOVAC ! ! ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Braco ...jel ides sa nama ili zesce tripujem? Meni sumnjivi onaj Cicko i Micko ps.vidim ja da cu od AK da opletem autoputem pa vas cekam u Leskovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan лако је теби да се к....ш чика црни кад ти макина има 100 кс!!! а где журиш ти ...опуштено ...идемо полако него само да избегнемо те опасне деонице ипак ми се не пада одмах на почетку сезоне!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan put preko paracina do mozgova i kasnije prema aleksincu i nisu nije los.. prolazio autom par puta tamo... mozda bi mogli tom rutom, jer kroz paracin prolazite ako idete iz BG-a starim putem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan лако је теби да се к....ш чика црни кад ти макина има 100 кс!!! а где журиш ти ...опуштено ...идемо полако него само да избегнемо те опасне деонице ипак ми се не пада одмах на почетку сезоне!!! Prvo ja se ne k....m ..Drugo nije mi jasno zasto si zapeo za te regionalne puteve pa nije ovo voznja ,,idemo da obidjemo sela po Srbiji i td. pa da se onda vozi po tim vasim omiljenim puticima gde trebate da izbegavate opasne deonice.I bas zbog tih opasnih deonica i zbog tog sto ti se ne pada ja preporucujem autoput.Putari jos nisu ocistili rizlu i ostalo sto se nabacalo preko zime a kamoli zakrpili rupe Ovo je voznja od 1000 i kusur km ,cilj voznje obilazak Hilandara .Pa ako od tacke A do tacke B postoji autoput zasto ga ne iskoristiti u cemu je problem (ne placa vam se putarina -procemo izmedju rampe,ne smete sa 500 kuba na auto put(koliko znam tamo je ogranicenje 120 a to mogu da razviju svi prijavljeni) ni to mi nije jasno?Dosadno vam zbog pravca nikakav problem -vozite slalom izmedju leve i desne trake i td.U ostalom dogovoricemo se u Subotu. Ja predlazem mesto dogovora Trpezu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу јбте ал си запео за аутопут,не иде се мени,не воли већина аутопут и ја не знам шта ту није јасно ... ја знам да си ти старији човек и да ти се не ломата али ја желим да станемо негде где видимо лепо месташце седнемо,попијемо,поједемо ... наставимо пут,опет станемо одморимо,на крају хоћу да видим Србију нећу да пројурим,кад већ имам прилику ...а на аутопуту,прво има да се сморимо и опасније је претиче ко како стигне,не сме да се стаје где хоћеш,на крају и путарина ... ићи ће и неки који имају 250 ццм нпр Фанки,и он је на списку...ја не журим нигде имамо цео дан испред себе зато и крећемо у 7 часова са АК и планирано време доласка у Лесковац око 14-15 часова.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj......pa ko sve ide....par njih nema na spisku a kaze se da idu....daj azuriraj taj spisak malo...P.S. ja donosim neki lagan doruckin na AK.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Laki jel jelenče neko ili divlje svinjče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj......pa ko sve ide....par njih nema na spisku a kaze se da idu....daj azuriraj taj spisak malo...P.S. ja donosim neki lagan doruckin na AK.... jednu malu jagicu od 50tak kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj......pa ko sve ide....par njih nema na spisku a kaze se da idu....daj azuriraj taj spisak malo...P.S. ja donosim neki lagan doruckin na AK.... Ма може све само да не бежи по АК.Може и у паркићу на АК Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Putarina BG-NIS je 730din... i NIS-LESKOVAC je 190din... inace regionalni put Batocina - Paracin preko Bagrdana je dobar, ja prolazio tamo par puta.. put Paracin - Aleksinac preko Mozgova je takodje dobar, isao sa ocem par puta autom.. e sad kakav je put BG-Batocina i Aleksinac-Leskovac stvarno ne znam jer tamo nisam prolazio.. Raspitajte se jos malo.. ima jos dosta do polaska.. ja ako ne radim tog dana mogu da vas sacekam u PN da se upoznamo i da vam pozelim srecan put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mene najvise brine taj deo kod MOZGOVA....malo sam slab sa time 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1008 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Stari put od Bgda do Krusevca je sasvim O.K. po meni. S tim da ja uvek idem na Grocku pa preko Smedereva starim putem a ne preko Mladenovca. Auto put prelazim kod Plane pa na Markovac, Lapovo, Batocinu i Jagodina na kraju. Po meni sasvim korektna ruta. Ta deonica gde je Braca pao je bas losa a i deo prema Plani nije sjajan pa zato izbegavam tu da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan . Ta deonica gde je Braca pao je bas losa Што то мени нико није рекао летос . П.С.Имамо још времена полако све ћемо се договорити и изабрати најбољу руту несумљам ја у вођу пута Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1008 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam malo poskocio bas na tom mestu. A nisam postao Master of Dirt samo zato sto sam bio velikim motorom. I nije proslo mesec dana od toga kad citam da si lizao asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Тони ти беше возиш BMW??? KOJI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1008 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Vozim BMW F650CS i GILERU VXR 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е овако пошто вас занима коначни ажурирани списак поклоника који ће посетити манастир Хиландар,а који су и добили благослов оца Симеона... 1. alexanto 2. Румба 3. Djuxy 4. BracaBGD 5.crni i Pedja 6. Laki_90 7. cobe 8. skohajm 9. Fanky 10.BigRider 11. panta_kg 12. Tony Clifton 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Taman da znam za jutarnje meze koliko da spremim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Немој млого неће мож' да возимо!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ладно нам треба међународна возачка дозвола, браћа Грци непризнају нашу нову дозволу а исто и македонци Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А стара??? А колико је новаца да се уради међународна??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Зелени картон 2000дин , Међународна 2000 дин,Ма тек стару нико не признаје осим црногораца и можда италијана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Добро је да знамо то,видиш то ми није ни пало напамет!!! А ја био у Словенији и нико ми ништа није ни тражио!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па можда нам ни ови неће тржити ал се неби играо са тим,па да после буде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...