stefgi 21 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Timberland Splitrock cipele broj 44 NOVE, samo probane. Kupljene pre dva dana. Fiskalni racun na 11 600 din. Kupio za sebe ali su mi male. Prodajem ih za 10 000 063 432 999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa idi pa ih zameni... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan bio ne daju. Kazu ti si ovo nosio. Pa jesam svih sat vremena kad sam i provalio da su mi male. Kad sam probao bile su mi taman a broj vece su mi velike.....bangave noge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 25, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa po zakonu imas pravo da vratis ako imas fiskalni racun. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa po zakonu imas pravo da vratis ako imas fiskalni racun. Da. Ja sam takodje kupila cipele koje sam probala 2 dana i zakljucila da mi neodgovaraju zatim otisla u radnju i zamenili su mi bez ikakvih problema. Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan bio ne daju. Kazu ti si ovo nosio. Pa jesam svih sat vremena kad sam i provalio da su mi male. Kad sam probao bile su mi taman a broj vece su mi velike.....bangave noge Koliko je prošlo od kada si ih kupio? Pokušavaju da te prevare! P.s. Obuću probaj i kupuj u večernjim satima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan cim si mogao da ih obujes a da ne provalis odma da su ti male...znaci da nije strasno...mislim da ce se razgaziti one Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan I da skineš moj motor s avatara ...stetno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav model je nosio Dimnjacar u Kapelskim kresovima 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav model je nosio Dimnjacar u Kapelskim kresovima Retko kvalitetan post sa tvoje strane ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa po zakonu imas pravo da vratis ako imas fiskalni racun. Pa po zakonu imas pravo da vratis ako imas fiskalni racun. Da. Ja sam takodje kupila cipele koje sam probala 2 dana i zakljucila da mi neodgovaraju zatim otisla u radnju i zamenili su mi bez ikakvih problema. Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2 bio ne daju. Kazu ti si ovo nosio. Pa jesam svih sat vremena kad sam i provalio da su mi male. Kad sam probao bile su mi taman a broj vece su mi velike.....bangave noge Koliko je prošlo od kada si ih kupio? Pokušavaju da te prevare! P.s. Obuću probaj i kupuj u večernjim satima. Kupio sam ih 23eg u 8 uvece. Sinoc kad sam otisao da zamenim proslo je 48 sati od kupovine. Ja ih nisam oprao. Djon moze da se opere mada se jedva i vidi da su nosene po njemu. Medjutim unutra je bela postava i kako sam nosio teget carape tako su ostale na peti one plave gromuljice i to sitno ali se vidi. I sad me zbog toga smaraju. Mislio sam nesto da uradim sa inspekcijom al ne znam da li imam osnova. Ja samo hocu pola broja vece. Imam i opciju da stavim ulozak za ravne tabane pa ce mi on malo odici taban i skratiti gaznu povrsinu....i onako gazim ko patak. Sta mislite da zovem inspekciju ili nemam osnova? Sta da radim da mi ne propadne 100 evrica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan I da skineš moj motor s avatara ...stetno s prodajom Neeee, ti prestani da vozis moj motor! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Realno nemas osnova da zoves inspekciju, odnosno mozes ih zvati ali nista neces uraditi. Da je slucajno pustila vodu a na deklaraciji pise vodonepropusna, da je pukla posle par dana nosenja, da ima neku gresku koju nisi video pri kupovini su razlozi zbog kojih bi morali da ti izadju u susret, ovako jako tesko. Kako su ti toliko male da ih ne mozes nositi a probao si ih? Da li su na slici tvoje cipele ili si skinuo sa neta? Ako je ovo slika tvojih cipela onda su jako sumnjivog kvaliteta za pare koje si platio i ako bi isao da prijavim inspekciji drzao bi se toga a ne da sam kupio pogresan broj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ovo moje na slici ali su identicne ista i kutija sve isto. Ako mislis da ove "lepkove" sto se vide...to ja nemam...nema rupa niti se igde vidi lepak. Ja koliko znam da ako imas fiskalni racun i roba je neostecena kao i njeno pakovanje, ti mozes u roku od 7 dana(ranije valjda 72 sata) da dodjes i da zamenis ili da uzmes svoj novac po bilo kojoj osnovi. Da li ti se ne svidja boja ili su ti male ili sta god....imas pravo da zamenis. E sad meni su uzeli za zlo sto ima te male gromuljice od carape (od sad samo bele nosim pa makar i na sako)koje su samo na peti i sto nisam oprao djon koji cak nema ni blata na sebi vec malcice zaprljan. I razmisljam da odem sada i da im pripretim inspekcijom ili nekako da ocistim te gromuljice al ne znam kako. Pokusao pincetom i skinuo 50 posto al ostalo ne mogu jbg takav je materijal. Evo mojih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je. One sa prve slike su katastrofalne, zavrsna obrada ocajna. Mozda je najbolje da pozoves dole navedene za savet, oni o tome sve znaju ali citam da ih je gotovo nemoguce dobiti. http://www.naslovi.net/2010-03-18/b92/kol-centar-za-zastitu-potrosaca/1605557 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan idem ponovo tamo sad sa ociscenim.... evo kako izgledaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Januar 26, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod mene ima jedan bas dobar obucar. Ja sam par puta kupio nesto tako tesno i posto me mrzi da se mucim i da cekam kad ce to od nosenja da se razgazi, ja odnesem kod njega i on mi to prosiri. Samo kazes u kom pravcu te stezu. Mislim da i za ceo jedan broj bezmalo moze da se protegne tj. bar da imas takav osecaj. To uradi za dan-dva i kosta oko 500din. Probaj tamo da nadjes nekog takvog, manja peripetija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 26, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj omeksivac, ostavi malo da upije, i nosaj po kuci dok se ne razgazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Fora za prosirivanje ako su uske cipele koju sam procitao je da se napuni kesa sa vodom i stavi u cipele pa sve to u zamrzivac na led. Voda kako mrzne siri se, napne i prosiri cipele. No, licno ne bih eksperimentisao sa novim cipelicama od 100EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odneses kod obucara, on ih stavi u kalup koji je veci od tvojih cipela. Posle 2-3 dana produze se i prosire. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...