Jump to content

Moto Zajednica

Timberland cipele NOVE

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 217 postova

Prodajem Timberland Splitrock cipele broj 44 NOVE, samo probane. Kupljene pre dva dana. Fiskalni racun na 11 600 din. Kupio za sebe ali su mi male.

Prodajem ih za 10 000

post-3869-0-53520200-1359143321_thumb.jpg

063 432 999

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

bio ne daju. Kazu ti si ovo nosio. Pa jesam svih sat vremena kad sam i provalio da su mi male. Kad sam probao bile su mi taman a broj vece su mi velike.....bangave noge

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Pa po zakonu imas pravo da vratis ako imas fiskalni racun.

Da.

Ja sam takodje kupila cipele koje sam probala 2 dana i zakljucila da mi neodgovaraju zatim otisla u radnju i zamenili su mi bez ikakvih problema.

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

bio ne daju. Kazu ti si ovo nosio. Pa jesam svih sat vremena kad sam i provalio da su mi male. Kad sam probao bile su mi taman a broj vece su mi velike.....bangave noge

Koliko je prošlo od kada si ih kupio?

Pokušavaju da te prevare!

P.s. Obuću probaj i kupuj u večernjim satima.

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

cim si mogao da ih obujes a da ne provalis odma da su ti male...znaci da nije strasno...mislim da ce se razgaziti one 1zdravo.gif

Da.

Ja sam takodje kupila cipele koje sam probala 2 dana i zakljucila da mi neodgovaraju zatim otisla u radnju i zamenili su mi bez ikakvih problema.

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2

Koliko je prošlo od kada si ih kupio?

Pokušavaju da te prevare!

P.s. Obuću probaj i kupuj u večernjim satima.

Kupio sam ih 23eg u 8 uvece. Sinoc kad sam otisao da zamenim proslo je 48 sati od kupovine.

Ja ih nisam oprao. Djon moze da se opere mada se jedva i vidi da su nosene po njemu. Medjutim unutra je bela postava i kako sam nosio teget carape tako su ostale na peti one plave gromuljice i to sitno ali se vidi. I sad me zbog toga smaraju. Mislio sam nesto da uradim sa inspekcijom al ne znam da li imam osnova. Ja samo hocu pola broja vece.

Imam i opciju da stavim ulozak za ravne tabane pa ce mi on malo odici taban i skratiti gaznu povrsinu....i onako gazim ko patak.

Sta mislite da zovem inspekciju ili nemam osnova? Sta da radim da mi ne propadne 100 evrica? modify_inline.gif

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Realno nemas osnova da zoves inspekciju, odnosno mozes ih zvati ali nista neces uraditi. Da je slucajno pustila vodu a na deklaraciji pise vodonepropusna, da je pukla posle par dana nosenja, da ima neku gresku koju nisi video pri kupovini su razlozi zbog kojih bi morali da ti izadju u susret, ovako jako tesko.

Kako su ti toliko male da ih ne mozes nositi a probao si ih? Da li su na slici tvoje cipele ili si skinuo sa neta?

Ako je ovo slika tvojih cipela onda su jako sumnjivog kvaliteta za pare koje si platio i ako bi isao da prijavim inspekciji drzao bi se toga a ne da sam kupio pogresan broj.

• Podržavam 1

Nisu ovo moje na slici ali su identicne ista i kutija sve isto. Ako mislis da ove "lepkove" sto se vide...to ja nemam...nema rupa niti se igde vidi lepak.

Ja koliko znam da ako imas fiskalni racun i roba je neostecena kao i njeno pakovanje, ti mozes u roku od 7 dana(ranije valjda 72 sata) da dodjes i da zamenis ili da uzmes svoj novac po bilo kojoj osnovi. Da li ti se ne svidja boja ili su ti male ili sta god....imas pravo da zamenis.

E sad meni su uzeli za zlo sto ima te male gromuljice od carape (od sad samo bele nosim pa makar i na sako)koje su samo na peti i sto nisam oprao djon koji cak nema ni blata na sebi vec malcice zaprljan.

I razmisljam da odem sada i da im pripretim inspekcijom ili nekako da ocistim te gromuljice al ne znam kako. Pokusao pincetom i skinuo 50 posto al ostalo ne mogu jbg takav je materijal.

Evo mojih slika

post-3869-0-44284900-1359190869_thumb.jpg

post-3869-0-83693600-1359190882_thumb.jpg

post-3869-0-48543800-1359190888_thumb.jpg

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Uh, dobro je. One sa prve slike su katastrofalne, zavrsna obrada ocajna.

Mozda je najbolje da pozoves dole navedene za savet, oni o tome sve znaju ali citam da ih je gotovo nemoguce dobiti.

http://www.naslovi.net/2010-03-18/b92/kol-centar-za-zastitu-potrosaca/1605557

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ovde kod mene ima jedan bas dobar obucar. Ja sam par puta kupio nesto tako tesno i posto me mrzi da se mucim i da cekam kad ce to od nosenja da se razgazi, ja odnesem kod njega i on mi to prosiri. Samo kazes u kom pravcu te stezu. Mislim da i za ceo jedan broj bezmalo moze da se protegne tj. bar da imas takav osecaj. To uradi za dan-dva i kosta oko 500din. Probaj tamo da nadjes nekog takvog, manja peripetija

• Zainteresovan, 728 postova

Fora za prosirivanje ako su uske cipele koju sam procitao je da se napuni kesa sa vodom i stavi u cipele pa sve to u zamrzivac na led. Voda kako mrzne siri se, napne i prosiri cipele. No, licno ne bih eksperimentisao sa novim cipelicama od 100EUR 1zvizduk.gif

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

Odneses kod obucara, on ih stavi u kalup koji je veci od tvojih cipela. Posle 2-3 dana produze se i prosire.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja