Bandolera 1894 Napisano Februar 3, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoše moji "saborci" danas je uspešno završena još jedna akcija! Jako mi je drago da smo Deni i ja i ove godine bili deo iste. Donacije koje su prikupljene i odnete Domu u Kulini zaista znače i srca su nam svima puna radosti kao i svima vama zbog toga što smo i ove godine mogli bar malo da im pomognemo! Žiko56 danas si još jednom pokazao koliko si čovek vredan poštovanja! Junak si i heroj današnjeg dana! Zbog toga što si nam se danas pridružio na motoru....ali i zato što se na tom istom tvom motoru nalazila tolika garderoba i obuća prikupljena za štićenike Doma u Kulini!!! Svaka ti čast još jednom! Veliki pozdrav za sve učesnike akcije i hvala Nataši , Dakiju, Žiki 56, Arakisu, Žariću i Drillingu na divno provedenom danu! Svi ste zaista bili sjajno društvo danas!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 3, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moje je veliko zadovoljstvo da sam danas dan proveo na ovakav način. Lepo ručasmo,divno se ispričasmo. Pre svega i na moju veliku radost upozadoh jednog divnog čoveka,Žiku 56. Hvala Bogu i vama dragi drugari što sam danas proveo koristan dan,za koji su Arakis i Driling najzaslužniji. Žika je stvarno ostavio utisak, da moram još dugo razmišljati....... Koliko života i pozitivnosti, stvarno nemam reči. Hvala svima, još jednom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jedan veliki pozdrav za Žileta Junaka današnje akcije. Ostalim drugarima hvala na današnjem druženju i lepo provedenom vremenu koje mi dosta znači da pred put napunim baterije Pozdrav i hvala svima koji su na bilo koji način podržali današnju akciju sledećih mesec dana vidimo se virtuelo iz Afrike 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17050 Napisano Februar 3, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Dobar razlog, dobri ljudi, dobra volja! Ispunjeni uslovi za lep doživljaj! Hvala svima na prelepom doživljaju i druženju. Ovako nešto ne treba propustiti ni po koju cenu. A ja se već osećam neprijatno zbog ovolikih pohvala. A i počinje da me ' vata stra' da ne dođe do prevelike popularnosti, pa da navale obožavateljke, pa ....!? A ja sam ipak čovek u godine! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 3, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobar razlog, dobri ljudi, dobra volja! Savim dovoljno za lep doživljaj! Hvala svima na prelepom doživljaju i druženju. Ovako nešto ne treba propustiti ni po koju cenu. A ja se već osećam neprijatno zbog ovolikih pohvala. A i počinje da me ' vata stra' da ne dođe do prevelike popularnosti, pa da navale obožavateljke, pa ....!? A ja sam ipak čovek u godine! Žiko, nema šta da ti bude neprijatno kad je sve što smo napisali apsolutna istina .Takav utisak si ostavio na sve nas! Takođe mi je drago da ti Arakise tako dobro i zdravo izgledaš!! Nega tvoje Goce je čistu desetku! Prenesi joj moje pozdrave i poljupce!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 4, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšinice, hoćem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudine. Svaka cast, skidam kapu. Da ste zivi i zdravi i uvek tako orni da i po najvecem kijametu pomazete onima kojima je pomoc neophodna. Ziko, junacino, alal ti vera. :takoje: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...