to crank 5529 Napisano Januar 25, 2013 Integrisan, 13252 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, Honda napravila motor. Far, rezervoar, sedište... nisam ljubitelj retro/modernog stila ali ovaj me je potresao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8033 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 3296 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Konačno se i moto svetu rađa "vintage" tržište... I konačno ponovo da naprave pravi naked izgled, da nije sav u plastikama i oštrim linijama. Meni se sviđa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @ to crank @ Andrej_Hotstepper Jbt-e gdje se vas dojica bili zadnje tri godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 25, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo šminke ovaj motor je 10/10 http://www.youtube.com/watch?v=03wiA-y7CYU Ja bih se malo poigrao i bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Купио бих га одма` али............. Сад сам нешто танак са ловом чекам модел од 750 цмцмцм Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan interesantno izgleda pravvi retro bajk mada mi sediste malo ne odaje udobnost ali sve u svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...