boki.64 1954 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nov telefon za "matorce", najveca moguca tastatura i brojevi na ekranu. Telefon sa dve kartice, baterijskom lampom, SOS tasterom, kamerom od 3Mp i FM radiom, koji se moze slusati bez slusalica, kao tranzistor sa antenom. Cena 35e. Broj 064/307-9264 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Boki ZAKLJUČAVAJ kupljeno A što ga prodaješ trbaće ti uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupljeno ili nije kupljeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Januar 25, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije prodat ja bih ga uzeo za moju majku. Baš takav traži . Doduše taj, radio, baterijska lampa, kamera i ostala "dodatna oprema" su joj nepotrebni. P.S. Koja bi cena bila bez opreme ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A be el kupljeno il neje, el ga dril plateo il se strpeo? Ja bi ga uzeo i s bisage za tastu. Javi se boki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, zdravo drugari. Radio sam nocas pa nisam ni palio komp, otisao pravo u krpe. Medjutim, pre nego sto ZAlegoh, javi se Milenko i rece: "PRVI!" To je to, za sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan a za ostale sto bi da pokusaju da budu tastini ljubimci (mada ja verujem da je lakse naci NLO na livadi) imali su ranije u VIP-u neke sa ogrooomnim tasterima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan a za ostale sto bi da pokusaju da budu tastini ljubimci (mada ja verujem da je lakse naci NLO na livadi) imali su ranije u VIP-u neke sa ogrooomnim tasterima. То је тај исти, само је бокијева верзија новија - има камеру и мањи СОС тастер. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan za sve kojima treba slican telefon evo linka http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2622/Anycool/Cefon-6380 :takoje: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...