raptors 53 Napisano Januar 23, 2013 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan U cilju boljih performansi, a i bogami cuvanju novcanika uradjen je redovan servis karburatora. U pitanju su karburatori sa VFR-a. Nije bas bilo stanje koje sam ocekivao, ali dobro... Jedan Od nosaca je bio ostecen... Kao privremeno resenje..moglo je da posluzi. A pronadjen je i "krivac" za nenormalnu potrosnju, pucanja, vatromete i konfete iz auspuha.. Ajmo sad..potapanje u rastvor pa ispiranje, pa kupanje u ultra-zvucnoj kadi... ...dok nisu zasijali Malo inovacije. Jedna (od dve) T-racve za dovod goriva je pukla. Budzenje sa crevima ne dolazi u obzir. Deo da se nabavi, prilicno tesko, a i ako se nadje, cena je nenormalno visoka. Zato, daj da se majstorise Takodje je resen i problem slomljenog nosaca (nema vise zice, stap+kanap!!). Gotovooooo! Ostaje finalizacija kad se vrate na motorin...i pun gas! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 24, 2013 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan u paleti sredjivanja pred sezonu Nema slika rasturanja...svaki je manje vise isti - prljav! Izgled nakon zavrsenog ciscenja: Nakon sklapanja, sledi finalizacija... Postavka creva: Rad pre: Rad posle: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao kolega!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Januar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bravo! odlichno! samo me interesuje, koji je rastvor u pitanju i kako utiche na gumice u karbovima? i shta je to puklo i kako si sredio? ajde ajde daj nam da neshto i nauchimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 24, 2013 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala..ima toga jos Rastvor ne utice na gumice u karbovima, jer ih povadim sve na mesing i aluminijum nije agresivan, a kad ih tako rasturis mozes da ih ubacis i u nitro. A sta je puklo..pa nosac (pogledaj sliku) koji se vari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da mi sredis karburatore na ovome, malo mi poceo da kaslje Svaka cast. Od onda kad si mi ti sredjivao i cistio karburatore na TDM u, taj motor je bio najsrecniji motor na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce jedno ,da li se bavis servisom istih ili mozda znas nekog ko to radi ,treba mi jedna opruga od vakuma za CB500 trazim je vec 3 mjeseca ?? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Januar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala..ima toga jos Rastvor ne utice na gumice u karbovima, jer ih povadim sve na mesing i aluminijum nije agresivan, a kad ih tako rasturis mozes da ih ubacis i u nitro. A sta je puklo..pa nosac (pogledaj sliku) koji se vari vidim nosach, al ono drugo mi izgleda kao kadica za plovke, razlog zbog pucanja, vatrometa itd znachi kupanjac u nechemu agresivnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec cistimo karburatore gde se moze naci mravlja kiselina ili ako postoji nesto bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pedantno nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 25, 2013 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce jedno ,da li se bavis servisom istih ili mozda znas nekog ko to radi ,treba mi jedna opruga od vakuma za CB500 trazim je vec 3 mjeseca ?? pozz Treba samo da se zameni opruga na vakuum ventilu...ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ova gore opruga posto se u jednom karburatoru skrsila na tri djela ,a ne mogu nigdje da nadjem ,imam i post na tu temu sa slikama ...hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Januar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na koju foru je ta opruga pukla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ova gore opruga posto se u jednom karburatoru skrsila na tri djela ,a ne mogu nigdje da nadjem ,imam i post na tu temu sa slikama ...hvalaaa i ja sam ti ostavio br tel,i na pp javio da imam i ti se nisi ni javio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio si br.tel. i trazio dimenzije ispravne ,ali nisam dobio pp da si je nasao ,nema veze nesporazum ,vec zovem te u ponedeljak da se dogovorimo kako i sta .... joj sad sam happy .. hvala bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...