Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha virago 535

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Suzuki intruder vs 600!!

Da li mi neko može dati savet.Planiram kupovinu yamahe virago535 1993g. pa me interesuje da li se tom godištu rezervoar nalazi ispod sedišta ili gore.Inače visok sam oko 187 ,da li je on mali za mene ili je ok.Gledao sam i savage 652ls pa sam neodlučan malo .Hvala za svaku pomoć!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

Evo da odgovorim i ovde. Skoro sam siguran da od 1990 krece rezervoar gore,tako da ta koju gledas verovatno nije 93 godiste. Visina ti nece biti problem,bar meni nije a za nijansu sam nizi od tebe. Savage ima malo vise napred pomerene nozne komande tako da ce ti mozda on vise odgovarati,ali dok ne sednes na jedan i drugi i uporedis neces znati. Po konjazi su tu negde,ali savage je jednocilindras a virago V2,tako da ima razlike u obrtnom momentu,u korist suzukija.

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 750

imao sam 535 , blia je '92 god,i znam da veči deo goriva ide u rezervoar ispod sedista a u ovaj gore mozda stane par litara,tako da ne verujem da virago iz '93 ima rezervoar samo gore ili samo ispod sedista,već ima i jedan i drugi. Sto se tice visine,ja imam 190 i bio mi je nizak a verujem da će i tebi biti...ali,ako imas prilike,najbolje da sednes i provozas pa ćeš sam da se uveris.

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

od 1990 godišta i noviji,svi imaju rezervoar i dole ispod sedišta.

po broju sasije bi mogao saznati koje je godište motor i za koju zemlju je rađen.

trebao bi znati šta koje slovo i broj znaci,ili da pozoveš predstavništvo Yamahe i zamoliš ih da ti provere.

provera traje ni 1 ceo minut.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja