DAVOR.G 1 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko može dati savet.Planiram kupovinu yamahe virago535 1993g. pa me interesuje da li se tom godištu rezervoar nalazi ispod sedišta ili gore.Inače visok sam oko 187 ,da li je on mali za mene ili je ok.Gledao sam i savage 652ls pa sam neodlučan malo .Hvala za svaku pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da odgovorim i ovde. Skoro sam siguran da od 1990 krece rezervoar gore,tako da ta koju gledas verovatno nije 93 godiste. Visina ti nece biti problem,bar meni nije a za nijansu sam nizi od tebe. Savage ima malo vise napred pomerene nozne komande tako da ce ti mozda on vise odgovarati,ali dok ne sednes na jedan i drugi i uporedis neces znati. Po konjazi su tu negde,ali savage je jednocilindras a virago V2,tako da ima razlike u obrtnom momentu,u korist suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOR.G 1 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Gde da pogledam god proizvodnje na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 535 , blia je '92 god,i znam da veči deo goriva ide u rezervoar ispod sedista a u ovaj gore mozda stane par litara,tako da ne verujem da virago iz '93 ima rezervoar samo gore ili samo ispod sedista,već ima i jedan i drugi. Sto se tice visine,ja imam 190 i bio mi je nizak a verujem da će i tebi biti...ali,ako imas prilike,najbolje da sednes i provozas pa ćeš sam da se uveris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan od 1990 godišta i noviji,svi imaju rezervoar i dole ispod sedišta. po broju sasije bi mogao saznati koje je godište motor i za koju zemlju je rađen. trebao bi znati šta koje slovo i broj znaci,ili da pozoveš predstavništvo Yamahe i zamoliš ih da ti provere. provera traje ni 1 ceo minut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOR.G 1 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...