mrle 8744 Napisano Januar 22, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja zamolim Copea da dođe sa aparatom na monu svadbu. zamislite fotkao je za dž, nije mu bilo ispod časti da fotka drugarovu svadbu. A svi znamo ko je ta opasna ekipa, Cope, Gremlin, Hitman... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8744 Napisano Januar 22, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i još neka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8744 Napisano Januar 22, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko puta je gremlin fotkao za dž, onako za drugare i ekipu... Ovo je on http://www.srdjanilicphotography.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8744 Napisano Januar 22, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A gde su vaši veliki radovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan za dz?!?!?!?!?!? svasta... al bas za dz?!?!? onako drugarski... sve sam cuo al ovo... ))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ove fotke je radllo sedam ljudi, deset dana, uz dva kamiona rasvete. Fotograf, asistent, scenograf, stilista, rasvetljivač, šljaker, vozač, itd. Svi su dobili honorare, dnevnice i ful pansion - to se prosto podrazumeva. Posle su fotke retuširane još nedelju dana. koliko sam uspio vidjetina forumu sve nabrojano nije vrjedno jednog VEVE.ta 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 22, 2013 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Milose, verujem da su ti ljudi imali kamion rasvete, ali nisu se bas proslavili ovim fotografijama. Jesu ok, ali nisu nista specijalno. Dobre su fotke. Pregledne, elagantne, veoma ujednačen kolorit u celom setu (oko 30-tak fotki). Ima i eksteriijera i plaža, ali nemam ceo set (ovih par su mi ostale od nekog flajera). Fotke su rađene dok je hotel još bio gradilište, pa ima dosta scenografije. Ono što tebi i meni smeta je to što nema ljudi - kao da je pala neutronska bomba. Ali ciljna grupa za Sveti Stefan su tajkuni, turbofolkeri, političari, starija ekipa. Nisu svi evropljani - dobar deo gostiju je sa drugih kontinenata i imaju sasvim drugačije poglede na svet. Napraviti kasting da pokrije toliku ciljnu grupu je mission impossible - kapiram da je moralo da ide ovako, bez manekenki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde neki koji za sebe tvrde da su profesionalci dokazuju da nisu. Cenu svakog proizvoda odredjuje trziste, a na tom trzistu investitor, covek koji placa (kupac, narucilac posla....). Covek je lepo objasnio sta mu treba i sta nudi za to. Ko se "uklapa" u tenderski zadatak-izvolte, a ko se ne uklapa... Dakle neprofesionalno je komentarisati "tender" gde se ne mozete "uklopiti". Pored toga ova tema je otvorena od naseg kolege koji je imao krajnji cilj (moje misljenje) druzenje sa kolegom bajkerom, a kao nesto ce i da rade (lepo i korisno). Na kraju krajeva i sadasnji sajt zavrsava posao. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 26, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Vrnjacke banje! Hotel kralj-212 by Slobodan Gosic, on Flickr 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4716 Napisano Januar 26, 2013 Nemanja Stojanović, 1504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ludaku po ovom snegu Nadam se da ste zadovoljni i ti i zeka. (P.S. nađi stiropor i paus paipir) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 26, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zima zima e pa sta je Ma primarno je da fotkamo sobe, ovo je onako usput (inace sutra ce da radi stiropor ili cemo morati napolje na sneg ) Evo mucimo se nas dvojica vec dva dana, nadam se da ce ispasti sve ok 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Goshke :care: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U džakuziju nema zime 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Januar 27, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva zima posle onakve teletine A o djakuziju ne smem da pisem mozda mu lepsa polovina cita ovo Sala naravno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda je sasvim korektna, drugarska. ne stavlja se i ne svodi se sve na dinar (ili euro). Da se slučajno razumem u fotografiju, mogao bih sebe da zamislim kako danas posle posla dolazim kući, kažem ženi, pakuj se, sedam u kola i provodim jedan vikend kod novog drugara. A za uzvrat uradim nekoliko desetina fotki, onako usput dok uživam u ambijentu. Najverovatnije bih fotografisao i da me nije pozvao na fotografisanje, nego da zabeležim trenutak uživanja i ambijent. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goshke,nadam se da ćete napraviti lepe fotke i usput se lepo provesti. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nekako se osecam duzan da kazem koju rec i da ubacim par fotki Zeka me ugostio kao da sam mu rod rodjeni, sve obezbedjeno (hrane na pretek ), moje je bilo samo da jedem i fotkam, sve pohvale za gostoprimstvo Sad tehnicki, ko se razume, s' mojih skromnih 17mm na kropu sam imao dosta muke, dok doteram distorziju i vertikale, na fotki ne ostane nista Definitivno mi je trebalo nesto sire, ali snasli smo se ok Nisam imao ni r od rasvete, tako da je radio stativ, par ekspozicija, maskiranje cuda-muda, cekanje da se ujednaci intenzitet svetlosti napolju i unutra, ludilo sa WB (sve sareno jbt, sanjao sam kelvinovu skalu ) nije ni bitno, uglavnom sve to izgleda mnogo lakse nego sto jeste, tako da razumem ljude koji to lepo naplacuju, ali zato i imaju dobru opremu i rasvetu (tilt-shift objektive koji i nisu bas jeftini). Zeka je bio asistent za nosenje kompa i kablova po sobama, bilo mu je gore nego meni Sve u svemu nisam se nesto proslavio, zeka je nadam se zadovoljan, od ~400 fotki on ima 40-ak, a ovda ce da stavim par Hotel kralj-012 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-011 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-226 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-223 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-202 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-181 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-053 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-078 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-244 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-209 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-099 by Slobodan Gosic, on Flickr Hotel kralj-266 by Slobodan Gosic, on Flickr 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao laik, a to ti ne znaci nista , mislim da su slike vrh A gazdi zelim sto vise gostiju ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Направио си 400 фотоса у замену за доручак са преноћиштем!? И само да ти кажем да ти слике нису никакве!!! Ништа то не ваља!!! :P :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao laik, a to ti ne znaci nista , mislim da su slike vrh A gazdi zelim sto vise gostiju ! Hvala, hvala Направио си 400 фотоса у замену за доручак са преноћиштем!? И само да ти кажем да ти слике нису никакве!!! Ништа то не ваља!!! :P :lol: Pa ne prodajem se ja tako jeftino, ipak su to bila 2 dorucka , dve vecere (koje su mogle da se rasporede na 6 komotno ) i tri dana, sta ti mislis da moze 400 fotki za jedan dan, pa da namestis rafalno okidanje i pritisnes kamenom okidac, nece da moze za jedan dan :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne prodajem se ja tako jeftino, ipak su to bila 2 dorucka , dve vecere (koje su mogle da se rasporede na 6 komotno ) i tri dana, sta ti mislis da moze 400 fotki za jedan dan, pa da namestis rafalno okidanje i pritisnes kamenom okidac, nece da moze za jedan dan :D ААААААААААААААААААААААААА, па то је већ нешто друго... Знао сам да ме нећеш разочарати!!! Ако си толико истрошио оног зеку, ако!!! Иначе, фотке у екстра, шалу на страну...! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak se mogu uraditi dobre fotke i bez milion eura?! Svaka cast majstore! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 27, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to odradio, nema sta. Interesuje me zasto niste sakrili ovu crnu kesu iz kante?! Upropastila je ambijent i fotografiju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo Da si ti video sta sam sve sklanjao, pola hotela smo rasturili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...