Loshmi82 348 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan To i meni stoji na prednjoj...Pirelli Angel.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 11, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ustupio bih ako nekome vrsi posao gumu Miselin power pure 120/80-14.Bila je na skuteru kada ga kupih, nije kriva niti krpljena.Ima u njoj zivota za sezonu, DOT je mislim 2017.Uslikacu stanje kasnije, nije mi dostupna trenutno (dadoh je drugaru a on prodade skuter, pre nego je montirao)Postarina na teret primaoca. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 11, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, oprao sam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva nije bila ni ni nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 12, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U dve sam je teme ponudio, sacekacu do veceras pa u oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Mart 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Brze ćeš je prodati nego pokloniti.Nzm da li osim Silvera jos neki skuter nosi tu dimenziju napred?Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 12, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Бургман, и напред и позади идентичне димензије. Имам исту на свом Promenio Mart 12, 2022 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 12, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, vise mi se puta to desilo, valjda idu ljudi logikom "cim daje to ne valja nista" Pazi pricu, imam coveka koji se strasno ograniceno razume u mehaniku, elektriku nikako, IT segment upotrebljava ali znanje tanko. Medjutim, ima pricu, zvaku... Kada ga slusas miislis da zna to o cemu govori. Ja koji za isti posao trazim npr 50 eura a on 150 vecina musterija ode njemu!!! On to sto treba donese meni i plati mi 50. Time mi je dokazao da je pametniji, da bez truda zaradjuje, musterija takodje zadovoljna, posao je odradio skuplji (citaj bolji) majstor! Ovo je kucano Noletu, ulete post izmedju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Nešo, to ti je tako. Ja radim i IT firmi, i prodaja je tu exstremno bitna, da ne kažem najbitnija. Ne kupuje se softver ili usluga zato što je najbolji ili najpovoljniji, nego zato što ga dobro prodaju, a oni koji donose odluke o kupovini (imaju pare) uglavnom nisu tehnički potkovani, da ne širim sada priču. A kad sam bio mlad, radio u servisu računara. Imao sam par kolega, onako zgodnjikavi, sa šmekerskim osmehom... Operemo kućište računara nakon servisa, odnesemo isti gospođi do auta... Navadile se žene, samo tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, inače vulkanizer, kune se u ove gume Michelin Power Pure. Već dva seta je promenio, on i žena, brdo stvari, samo peglaju, i to zavidne ture. Starija Honda sw. Ja tražio za mene, nisam našao u mojoj dimenziji. I da, duva ih jače. Pitanje za ovu gumu, Pirelli, neki savet, valja-ne valja, vidim po sredini kao da ima ojačanje... Takođe, isto pitanje za Mišelinku, ide li ovaj model na skuter ? Ništa trke, malo oštriji stil vožnje... KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici... KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, N.F.S. je napisao: Evo, oprao sam... Нешо, ево ја се јављам ако нико неће, шаљем ти податке у ПП-у. За недај Боже!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 12, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak ka tebi krece druze! U zdravlju je vozio. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Mart 12, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: Medjutim, ima pricu, zvaku... Kada ga slusas miislis da zna to o cemu govori. Odmah da se izvinim moderaciji za delimican off, slobodno brisite ako nije prikladno, ne se ljutim. Moras Neso raditi u velikoj firmi da bi video gde si i sta si po znanju i kvalitetu kao čovek. Slično preispitivanje je kao kad si u vojsci, četa, klasici nas 60 i kusur različitih dusa. Ovakvih je na pretek, svaka cast njima na žvaci, obradi čoveka (musterije) dok realno pojma nemaju il malo znaju. Kroz moje godine i skromno iskustvo koje imam, život me nauci da onaj koji ćuti mnogo zna. Ako je neko čuo za Slavka Bjelovica, profesora, inženjera i td... izmedju ostalog bio je Tehnički savetnik Verana dugo godina. Kad ne zna majstor, hvata se za sefa, kad ne zna sef, hvata se za teh. savetnika, kad ne zna t. savetnik... hvata se za platformu pa se kao bumerang vraća na majstora. Teh. savetnik zna u teoriji ali nema pojma gde je levo u praksi, pride palamudi za sve pare. Jedan dan na jednom problemu kljuca me po mozgu t. savetnik.... kako do sad nije rešen problem na jednom vozilu? Misli da je Bogom dan i da se svaki problem locira brzo. Kada sam našao sta me jebe, resim da budem totalno glup, ne mogu resiti problem, ne može ga resiti ni sef i eto ti ga teh. savetnik. 5 dana je tražio kvar, 5 dana je jurio pogrešnu žicu, 6-ti dan sam resio da vise ne budem glup Sto se guma tice, bile Dunlop ili Michelin ili Pirelli, Metzeler, Mitas .... znajte da je Michelin najmekša guma. Sta to dalje znaci..... mekano na težak maxi ne ide iz vise razloga, jedan od njih je da se uvija pri voznji/opterecenju sto dalje znaci da je ne treba staviti na teskasa ili ti pogodnija je za lakše maxie tipa 200-300ccm. Za 400-750ccm vise će pogodovati guma koja je tvrdjeg sastava, dvo-komponentna po mogućnosti. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2022. at 19:14, N.F.S. je napisao: U ponedeljak ka tebi krece druze! U zdravlju je vozio. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Пакет стигао, Нешо, хвала још једном 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao nemili dogadjaj. Negde kod Kuršumlije mi se u zadnjoj gumi zabije sraf debljine kaziprsta. Verovali ili ne. Debljine kaziprsta. Tako da moram da menjam gume. Imam par pitanja. 1. Idu li zakonski i bezbedonosno razlicite gume (sara i brend) napred i nazad? 2. Procitao sam uglavnom sve o gumama na ovoj temi, ali se slabo spominju bridgestone gume. Imam u ponudi "bridgestone hoop b02" u dimenziji 130/70 13 za oko 7.000 din. Da li je to ok? 3. @N.F.S. koliko si platio mitas za skut u setu, odnosno koliko je komad? Znaci mi da imam info do veceras, ujutru bih ih trebao poruciti... Ja sada imam u paru dunlop scootsmart. Ok mi je u voznji... @Satelis da li iz zadnjeg navedenog, znaci da meksa guma bolje drzi za asfalt, samim tim se i vise trosi. Tako da bolje menjam cesce, ali da bolje "drze"... Edit. Evo nove info... Zadnja 130/70 13 Bridgestone 64s hoop B02 = 7.162 din Prednja 120/80 14 Bridgstone 58s Hoop B03 = 6.682 din Da li su ovo ok gume i ok cene? Drug moze ovo da mi nabavi po ovim cenama... Promenio Mart 24, 2022 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mitas touring force u toj dimenziji (130/70-13) ti je oko 4500din druze... Ja sam kupio samo prednju (120/80-14) po ceni 5070 dinara, "Baki doo" radnja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Razlika bi bila cca. 3.000 din. Podnosljivo. Cuveno pitanje, vredi li dati vise para? Msm, laicki, bridgestone je bolji brend. Pretpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... inace odusevljen sam mitas TF gumom napred, dosta mi se vise svidja od osecaja koji imah sa miselin power pure. Za istu upravljivost miselin mora biti na 2.6bar napred, mitas na 2.1bar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kucnuo sam upravo (istovremeno sa tvojim pitanjem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvericu sutra da li moze on da mi nabavi mitas, i da kupim obe... On mi daje jos 5% popusta na navedene ce... Nego, me zainteresovalo to sto Bridgestone ne spominje niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 24, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Nije da reklamiram Bakija, ali pre dve godine sam naručio obe gume, u različito vreme. Platio cenu sa sajta, oba puta isporuka bila besplatna. A možeš i sam na sajtu da proveriš cene za tvoj motor. Promenio Mart 24, 2022 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaxiS je napisao: da li iz zadnjeg navedenog, znaci da meksa guma bolje drzi za asfalt, samim tim se i vise trosi. Tako da bolje menjam cesce, ali da bolje "drze"... Drzace ti koju god gumu stavio, Bridgestone je dobra marka i to ti je Ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Blaza je napisao: oba puta isporuka bila besplatna Fora je sto su na sajtu u cenu uracunati i troskovi slanja, kada odes licno, guma je jeftinija Moto gume | Baki doo WWW.BAKIDOO.COM Najveći izbor modela. Moto, skuter i ATV gume. Izaberite najbolje gume za vaš motocikl. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. To nisam znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na stanju 130/70 13. Gledao sam na sajtu. Ima 120/80 14... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...