alexanto 4929 Napisano Avgust 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj poneki utisak, vrlo svež po pitanju guma. Posle dve zadnje i jedne prednje City Grip gume, obuo sam mog ata sa Dunlop Scoot Smart gumama. Prvi utisak je da su gume fantastične, drže odlično a za razliku od MCG drže dobro i po mokrom kolovozu. "Ubio" sam sa njima tek oko 2,5 K a daću utiske i kad malo zahladni. Inače cena prednje sa zadnjom 150/70 je 10700 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Искрено.....ја нисам задовољан са сити грипом.... једноставно речено гума није задовољила моје потребе....већ се олизала, по киши прави летење и једноставно нисам сигуран у њу! Следећа је скутсмарт....***о сам јој маму.... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam 99.99% siguran da sledeće godine "padaju" obe scootsmart! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А ја када сам купио скут смарт и рекао да су јако добре ви сте ме гледали као да нисам нормалан!!! А сада!?? Нека драго ми је да сте скапирали!!! Ја ево убио око 10к са њима и могу рећи да сам јааако задовољан!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike u gumama, mada zavisi i od samog skutera, njegove težine itd. Ja sam posle tvrdih i "klizavih" Kenda guma na Xciting 500 vozio City Grip, koje su bile neuporedivo bolje. Sada imam nove Scoot Smart i imam utisak da za nijansu bolje "drže" u krivini... Mala prednost ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја од када возим Скут смарт залежем много смелије у кривинама ... и никада ме није изненадила!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan sava je zakon, za male pare dobijes dobru gumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Не знам о чему причаш моје су из Шпаније а не из Словеније !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 6, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli sebe kako ides u prodavnicu u starim, raspalim, izgluljenim patikama... i kupis sebi glance nove najke..... e tako je i sa gumama... Verujte ljudi, kad su nove sve su dobre i bolje drze od starih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 6, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moje licno iskustvo sto se guma tice jeste da najgoru stvar koju mozes da uradis gumi, jeste da ostavis skuter da ti prezimi napolju!!! Guma se stvrdne bude ko plastika najgora i onda si najebo celu sledecu godinu cim nije suvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se baš složio sa tim. Beverlija kada sam kupio imao je glanc nove Pirelli gume, klizale su i po suvom, a Beverli nije neka jaka mašina pa da može tako da zavrti točak da prokliza iz mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 6, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam pirelli i vise sam nego zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, to me je najviše iznenadilo kako ti tako dobro drži... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 6, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan inace volim blagi start tako mi prija na ovom motoru a posle ga odvrnem, tako da iz mesta proklizavanja nisam imao... a u krivinama sve u fullu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan alexa bevka 500 ima snage da proslajfuje u startu.. licno probao.. a sto se pirelija tice, mene odlicno sluze vec 3 sezone, za sledecu sezonu bi trebalo zameniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Noxy...bio je Bev 250ie..ne 500... Možda je ta serija bila loša..gore gume od tih nisam imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko konkretno naleteo na gumu dimenzija 150/60-14? Montirao sam 150/70 ali mi je isuviše "balonka". Promer točka dođe veći nego prednji Sa druge strane sviđa mi se stabilnost i držanje 150-ice u krivinama pa bih rado montirao niži profil. Ako nema, ne "gine" mi ponovio 140/70 Našao sam Dunlop Scoot Smart u dimenziji 150/60-14 ali uvoznik kaže da se ne može poručiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Power Pure od početka Avgusta 2012 i sa njima sam prešao oko 17000km a bogami baš su se vozile a i obaralo se gde god je bilo moguće, obe su kupljene nove, prednja može da gura još celu sledeću sezonu a možda i duže dok za razliku od zadnje mora da se menja na početku sledeće sezone, meni su zadnji amortizeri propali totalno, drže se samo na oprugama a nema ni gram ulja u njima pa su možda oni doprineli da se zadnja guma brže istroši od prednje, a gumama sam lično prezadovoljan, vozilo se i po kiši i po suncu i ni u jednom momentu nisam imao strah da će proklizati, čak ni na lakiranim pešačkim prelazima, tako da ću opet uzeti Power Pure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 21, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко има задњу гуму за АА....140/70 или 150/70....требала би ми да пређем још коју 'иљаду ове године....купићу на зиму нову али сад и не морам..... Битно је само да није нека пластична и да има макар мало шаре да не буде у горем стању од ове моје.... Гуму би платио колико треба! Ево слике тренутне гуме.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Octobar 21, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta dobro lepi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da menjam zadnju gumuuuu, Power Pure, presla je negde oko20k + km, nisam imao nikakav problem sa njom do sada kad se ocelavila totalno, mozda i zbog hladnog vremena samo klizam, kada sam imao peh letos gde sam osasavio felnu, guma je ostala na mestu, tako da cu od ponedeljka da krenem ponovo u potragu Power Pure i nadam se da cu je naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko stavljao Metzeler gume i kakvo je iskustvo. sa istim.??? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja ih imam na bugiju vec dve sezone i predjenih 20tak hilj i imaju jos uvek dobru saru,sto se mene tice bice to i sledeca guma na mom motoru- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja ih imam na bugiju vec dve sezone i predjenih 20tak hilj i imaju jos uvek dobru saru,sto se mene tice bice to i sledeca guma na mom motoru- jel su feel free wintec model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uh neznam,moram pogledam pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...