rusovortak 25 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7,7 litara ti trosi po gradu?? Au, ala srce! ... da sa starim je toliko troshio i to da ga laganica vozim ... sada sa novim gumama 6,2 .. neverovatno kakva razlika .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, Bev 250 ti trosi 6.2l u gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, Bev 250 ti trosi 6.2l u gradu? Vidis da covek vozi kymco xcitynga 500cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jes stvarno, citao sam forum preko telefona, tu ne vidim sta vozi, a i pomesao sam coveka sa totalno drugim likom, isto ima neki nick na R.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mene je dzezala zadnja guma, pustala po malo kurvinski.... Saznam da niko nece da skida, ili da fino kosta, ispizdim i sam skinem tocak. Ventil je bio problem, 400 din i sve ok. Preporucujem svima da odvoje malo vremena i ustede kintu. A za cistu felnu? Sona kiselina sve objasnjava!!!! Takodje provalim da mi fali jedan sraf na aluminijumskoj ploci koja drzi tocak, kljesta, uspuh, amortizer, drugi oblajznuo, 2 su ok. Urezem navoj M10 i sada je je sve stegnuto kako treba! To preporucujem svima koji imaju X9 da obrate paznju, jer strucnjaci divljacki stegnu i zajebu navoj, jar je ploca aluminijumska. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A za cistu felnu? Sona kiselina sve objasnjava!!!! Izvini, sonom kiselinom si cistio felnu.Super izgleda ali i dalje ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio skeptican,... moji drugari imaju ozbiljan auto servis, farbanje i limarija pa su mi rekli da tako uradim. Uzmes cetku obicnu za farbanje, rukavice i istrljas felnu, kljkesta, disk... i speres vodom odmah. Pazi oci samo!!! Vidis rezultat na slici, a bila je bas prljava ko zna od cega sve... probaj neces pogresiti A za cistu felnu? Sona kiselina sve objasnjava!!!! Izvini, sonom kiselinom si cistio felnu.Super izgleda ali i dalje ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Probacu definitivno i to ovih dana. I ja sam bio skeptican,... moji drugari imaju ozbiljan auto servis, farbanje i limarija pa su mi rekli da tako uradim. Uzmes cetku obicnu za farbanje, rukavice i istrljas felnu, kljkesta, disk... i speres vodom odmah. Pazi oci samo!!! Vidis rezultat na slici, a bila je bas prljava ko zna od cega sve... probaj neces pogresiti A za cistu felnu? Sona kiselina sve objasnjava!!!! Izvini, sonom kiselinom si cistio felnu.Super izgleda ali i dalje ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio prednju michelin city grip 120/70-14 (5000 din)+ 300 brza posta. Da pohvalim Matu iz Mladenovca, sve sto je dogovoreno ispostovao je, plus cena gume je ubedljivo najeftinija kod njega za cak 1500 din. al cu sad lepo da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Challenger 2 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Hell Motocikl: Malaguti Madison RS250 Titanium Rider Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uporedjivao Pireli GTS23 i Dunlop RunScoot ? Danas montirao Dunlop kad ono guma je uza od Pirelijeve, vise je ispupcen gazeci sloj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao na mom burgmanu tu pireli, pre neki dan montirao michelin city grip , ista stvar vise je ispupcena nego pireli ali valjda zato sto je ona prethodna presla ko zna koliko i skroz joj je bio celav taj gazeci deo, pa je izgledala skoro ravna, nista ne brini ako su iste dimenzije camo cepaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Jul 28, 2012 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze svoje misljenje o gumi Michelin gold standard, posto sam kupio motor sa ovim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Jul 31, 2012 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine negde sept. mesec cinimi se Michelin City Grip kostao je 3.000din. u svim velicinama (bile su na akciji, 2011god. ako bude bilo ove godine javicu pa ko zeli nek izvoli ), na mom Satelisu fab. je stavljena ta guma i evo ja pregazih nesto preko 15K, dubina sare na zadnjoj gumi 2.5mm dok na prednjoj nema potrebe da merim jer ima mesa cak i za sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze svoje misljenje o gumi Michelin gold standard, posto sam kupio motor sa ovim gumama. ok guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 4, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Poručio Michelin City grip...kad dobijem gume i testiram ih javljam utiske!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 11, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Posle pređenih 100 km-a mogu već da kažem da je Michelin City Grip odlična guma!!! :takoje: Drži u krivinama neverovatno dobro i prava je milina voziti... ostaje samo da ih testiram i kad kiša pokvasi asfalt.. Sve pohvale za gumu ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas probao na duze Power Pure i extra guma, sada mi skuter pa skoro da leze do asfalta, smem da ga oborim bez da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na zadnju stavio Dunlop ScootSmart 150/70 R13 oko 6.000din je bila, za sad jje vise nego dobra. Pre nje je bila Metzeler FeelFree, ali nije imala ni 1mm sare. Prednja je neka Michelin 120/70 R14, nisam siguran koja, ali mislim da joj je vreme za zamenu. Mesa ima ali mi se mnogo plasticno ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....od kad se Citygrip proizvodi u srbiji?Procitao danas na jednoj tak'oj gumi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Octobar 15, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Octobar 16, 2012 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo sto se proizvodi nego se i izvozi, kupim ti ja Satelisa 2010. novog, cekao 2 meseca da stigne iz Francuske, prodje ta 2 meseca i eto ga u Veranu, gledam, zagledam i vidim na felGama MICHELIN CITY GRIP MADE IN SERBIA tako da nista ne treba da te cudi, odlicna guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan City grip ili Power pure??? Ceka me zamena obe gume... sta izabrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Pirelli diablo sta mislite??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja Pirelli Diablo na Beverliju..samo sto nisam poginuo koliko se klizaju. Uzmi City Grip i nemoj da mislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Octobar 16, 2012 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Diablo samo ako hoces djavo da te prati u voznji koliko se klizaju,tvrda guma. Provereno dobre MCityG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...