panta_kg 687 Napisano Jun 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jedna voznjica ide ubrzo i to je mozda i najbitnija u godini http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93337-trece-okupljanje-maxi-scooter-cluba-2223062013/ a ovih narednih vikenda bice jos voznjica tako da izvili i bice nam drago da te upoznamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 12, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е овако Дуленце драги...то је правило од којег се не одступа ни под разно...јер ипак је то пут далек и нико не сумња у твоје способности,али из поштовања према осталим члановима и свим осталим који су испунли то правило не би било фер ни коретно да се сада теби прави уступак!!! Тако да ако си ти стварно заинтересован,ти ћеш наћи времена у следећих 2 месеца да се провозаш са нама,а вожњи ће бити сада скоро сваки викенд...ето пробај да дођеш у Жабаљ(23.Јун) на наше велико окупљање и нпр. још нека вожња и то је то!!! Не замери...МАКСИ ПОЗДРАВ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha..eto resenja..e sad,ce da stavim na papirce pa da vidim sta mi je ciniti..u svakom slucaju hvala pa cemo se nadam videti a mozda i videti sveta zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan JuuuuN Bigi, ne JuL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 12, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan О чему ти то ??? Опет гледаш са висине па не видиш!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje..rok za prijavu je koji? Ima li tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jun 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro slede finalne informacije vezane za ovo putovanje. Na MAXI susretu u Žablju će biti podosta reči o putu i dogovoren rok i iznos kotizacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan dajte mi PUSKU ocu se utepam, ocu d*umrem sto me verovatno OPET nema na spisku, zena ce me ostavi ne zbog druge zene vec zbog sto je ne stavi na spisak za ove krivuljage... bem ti BANANE I PRAZILUK(sto iz dupe viri), evo im NANA dupe im zinulo za NANUUU li im njihovu bem da im ebemmmmmmm > :zvizduk: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 25, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mi moje kolege austrijanci da trebamo da obidjemo jezera oko Villacha. Kazu da su fenomenalna Samo 25km od Villach-a. Nije photoshop...jezero je stvarno ovakvo! Kao more... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine svratio do Louis-a u Villach-u da kupim zadnje kocione plocice pa sam pravio pauzu na Worthersee-ju da to zamenim. Jezero je stvarno lepo, planine u pozadini sa snegom, mada nije bas ovako zeleno To vam je usput greota da ne svratite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekih informacija u svetlu sutrašnje MAXI vožnje do Culle-tovog sela kod Guče... Kako stvari stoje baza će nam biti kapm Kamne u Mojstrani kod Kranjske Gore. To je neka centralna pozicija u odnosu na ono što se planira obići. Omogućava nam tri lepe petlje za vožnju na tri strane. Kamp ima bungalove i cena je dosta pristupačna. Problem je (ako je problem) što bungalovi nemaju mokre čvorove - udaljeni su 20-tak metara. Obzirom da ćemo u njima samo prespavati, cenim da nikom nije problem da prošeta par koraka radi tuširanja i obavljanja nužde. Smeštaj u bungalovima je nekih 13 - 14 eura. Postoje dvo i višekrevetni bungalovi. Ko želi u šator, cena je oko 7,5 eura za noć. Za one komfornije, tu su i apartmani sa toplom vodom ali su oni dobro skuplji za smeštaj... http://campingkamne.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=5〈=en Evo i predviđenih tura za tri dana vožnje: Tura Zapad - Italija: 188 km - Tarvisio, Mangart... Najkraća ruta, u dogovoru sa učesnicima, podložna zameni ili korekciji... Tura Jug - Slovenija: 207 km - Dan sa najviše toga za obići: Vršič, Kobarid, Most na Soči, Bohinj, Bled, Kranjska Gora... Tura Sever - Austrija: 245 km - Villach, jezera, Alpski put do Brane na 2000 m visine, prelepi predeli... Čekam još neke informacije od našeg insajdera iz Mojstrane - Boriše pa sutra donosim sveže vesti. Pošto će biti dobar broj učesnika ovog putovanja na MAXI vožnji sad za vikend, eto prilike da sve utanačimo i počnemo sa konkretnom završnom pripremom planiranja ovog ubeđen sam FENOMENALNOG druženja i putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 7, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam slike sa ruta koje si predložio, nemoj ništa da menjaš ima na par mesta uskih prelaza, ali ništa strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao jedva čekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jul 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Loše vesti sa Alpa... Kamp Kamne je zauzet do polovine septembra... Vijamo dalje smeštaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nebih sad da dodatno komplikujem situaciju ali sam u nadi da pomognem naisao na jednu zanimljivu ponudu... Mozda bi mogli da se upakujemo ovde.. Naravno zavisi od cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jul 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaki info je dobrodošao. Problem je što nama treba 5 do 6 dvokrevetnih soba i 1 za 6-oricu ili 2 za trojicu. Jbg kad nas ima mLogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 9, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Iskombinirajte nešto kod Andreja i nešto ovde,....... http://www.marijarozman.si/index.php?stran=cenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jul 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Direktno sa svadbe: lepe vesti iz Mojstrane! Angažovao nam se Boriša i javio dobre vesti. Izgleda da ćemo se ipak parkirati tu i imati rute kako sam naveo. Imam i backup varijantu za kuću u Austriji ali prvo čekamo zvaničnu potvrdu smeštaja iz Mojstrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Jul 14, 2013 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo blizi i blizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 15, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam proverio,... OVOG nemojte propustiti, pejsaži kao iz priče,... Za mene lepše i atraktivnije od brane Maltatal, sa time, da pravite krug, a sa brane je vraćanje po istoj cesti. Evo ture ovde (ufur 9 €) i vraćanje u Louis-a, A-vinjeta vam ne treba. Pivce nosite sa sobom, es ist über drei, haha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 17, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 17, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Tomo više, ljubi te brat .... uginuću do 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 17, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ... pa neću, ako je to problem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Jul 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i zvanično: Smeštaj obezbeđen. Cena je 15 eura po kacigi. Mojstrana kod Kranjske Gore. Kumovi od Boriše. Smestićemo se jedva, neki će i kod njih u kuću ali bićemo svi zajedno. Konačan spisak učesnika je sledeći: 01. alexanto ekipa, Bilja i Sale - Atlantic 500 02. AlexaBGD i Ivana - Atlantic 500 03. Rohirrim i Tanja - X9 500 04. Mishke i Marina - GSXF 650 05. Crni i Slavica - Varadero 1000 06. Marre i cura - Transalp 600 07. Djuxy - Atlantic 500 08. Super POP - Scarabeo 500 09. Dare Satelis - Satelis 250 10. Damba - Majesty 400 11. Laki_90 - Atlantic 500 Bugiman je odustao, ima privatnih obaveza. Javljao se još jedan broj ljudi u temu, neki su sprečeni, neki nisu bili ozbiljni za put a neki nemaju odvozane dve vožnje da se upoznaju sa MAXI ekipom. Ukupno 17 ljudi na 11 motora. Računajte da bi trebali neki sastanak napraviti pre puta da se sve potanko dogovorimo. Mi 4. odosmo na more i vraćamo se 12. tako da možemo odmah posle toga "sastančiti" Definitivno izbegavamo auto put kroz Hrvatsku a pokušaćemo uz pomoć kolega iz Slovenije izbeći i njihove auto puteve. Svaki dinar u džepu je dobrodošao. Ako u Slo ne može bez vinjete, Bože moj Ako još neko od MAXI koleZa skonta da bi ipak išao na ovaj put, neka se snađe za smeštaj (hostel u Mojstrani, Bohinj i sl) a može da se vozi sa nama bez problema. Ostale koleZe koji nemaju već famozne dve vožnje neka sačekaju neku drugu priliku, Bože zdravlja - biće ih još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Jul 31, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Žalim zbog ovog pravila 2 vožnje, možda i odvozam ovo sa vama u najavi da ispunim to pravilo, Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...