Srdjan NS 71 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna zadnja felna za Nexusa, ako neko ima neka ponudi u PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 28, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel si zvao Micka ( Moto klinika )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 28, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja..... malko osvezena Tema sa nesto nizom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opara 0 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Nov sam ovde na forumu. Kratko cu oko predstavljenja nije tema za to. Vojkan iz Zemuna. Moje pitanje na temu kupovina MAXi skutera. Dvoumim se oko tri cetriti motora, jer sam ogranicen zbog moje visine i izbor mi je suzen. A to su Suzuki Burgman Aprilia Atlantic Piaggio X9 ili X8 Svi su od 250 do 500 cc Moje pitanje je koji je najbolji od njih da uzmem i koji je najudobniji za voznju, pitam zbog moje visine od 210cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema za dileme pri kupovini maksiskutera pa ću tvoj post prebaciti tamo. Dobro bi bilo da pročitaš tu temu. Ima gomila odgovora i iskustava koji te zanimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opara 0 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to tema hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan vidim da si našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel nekog interesuje ova torbica za navigaciju, koriscena nekoliko puta, cena bi bila nekih 2000rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, kako može da se vidi Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze se pogledati na NBG od 8-16h ili posle u Kumodrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja istu takvu na prodaju, za iste pare. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 12, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel može mobilni da se tu ugura od 5"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, a i nemam više toliki telefon :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Neće moći,proverio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beverly_Pa 4 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari , Kao sto naslov kaze, trazim polovno sediste za Beverly cruiser (2005-2009) ,oker- bez varijanta u sto boljem stanju.Kontakt na private. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi se neko menjao da mu dam Givi plocu za kofer monokey za slicnu monolock? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 18, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te izmeri razmak izmedju pinova za kacenje na monokey-u... imam neku kopiju ploce monokey sa kog odlomih jedan pin, a takodje i jednu monolock plocu sa koje mi je ukraden kofer.. u svakom slucaju dobijas monolock kako god for free! monolock je givi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 18, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan E sad.. na prodaju je moja dobro poznata Honda foresight FES 250, '99. godiste. Nije mnogo presla (do 2003. god.)... posle toga ko zna koliko U solidnom je stanju i kompletno sredjena pre nedelju dve...nove gume, ulje, kais, antifriz... Registrovana do pola septembra, kozmeticka ostecenja na plastikama... veliki vizir, givi naslon, led kofer, termoscud za noge, prosiren prednji deo(crashbar), bitubo zadnji amortizer... Cena okvirno 800E. Javite se za dogovor! "> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114897-Suzuki-Burgman-400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Avgust 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata honda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugariiii došlo vreme da se juri mladja devojka...postavicu oglas ovde ali nemogu sa mob-a,tako da dotle ovako http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115541-burgman-400-k3/#entry1895152 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Другари дошло време да и ја продам моју Деветку. План је прелазак на нешто млађе и повратак земљи излазећег сунца Ево линка http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116014-piaggio-x9-500-evo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Novembar 27, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Majesty 400 2004god Ako nekog zanima 1500e,ja sam vlasnik, registrovan do septembra. Treba da se popravlja, trosi ulje. prednja guma je za zamenu.Ne dimi na auspuhu ali isteruje ulje na filter vazduha, kad se forsira u obrtaje i preko 120km istera ulje svuda, negde odozgo se sliva niz cilindar. Koliko imam uvid u cene, a u pitanju su novi originalni delovi iz Grcke, 67e karike, 47e dihtung, lanac 48e, gumice ventila oko 20/30e. E mozda je i sve riknulo ne znam. Ne lupa. platio sam ga 1650e plus prenos i reg, oko 1900e do sada za 4 meseca Mene presli, moze da se uvali ovako lagano ali necemo to da radimoooooooooo Pali i radi lepo. Sto se injection sistema tice za sada nema mane. Kocnice i amortizacija su odlicni. Stegnut. Plastike su ok, sem sto fali jedna od ispod. Prva boja. Ima bi xenone, tako je dosao. Aku je odlican. Nemam volju da popravljam, mozda je i neisplativo, mozda i nije skupo, u sustini nije otvarano niti je vozeno kod majstora tako da pojma nemam. A vozim ga svakodnevno i sada, zadnji put ulje doliveno pre 500km, doliveno preko maksimuma sada je na maksimumu. Ali kad se isforsira izbaci svuda gde moze. Probao sam jedan gsxf600 i nesto me vuce da promenim kategoriju. A lep skuter, lepo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Novembar 27, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Decembar 22, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Yamaha, idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...