Mare70a 1399 Napisano Januar 25, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, gume sam prodao kolegi iz Krusevca. Hvala na preporukama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju AA Letos,msm u julu,zamenjen regler i akumulator,isto tako negde,u tom periodu,zamenjene obe gume,michelin city grip,mitchuboshi kais,svećica,pločice,ulje u prenosu... cena soma i 700 za sve koge ja znam ili neka druga persona koja je dobra sa nekim s kim sam ja dobar sve sto treba tu sam,viber,forum,skype,flesbuk.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti to skudža ne da mira pa prodaješ AA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelomio si znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Apdejt Prodaja aktuelna par dana,za placanje koga znam moš se dogovorimo da da neku glavnicu (somadina) i ostalo na par rata. Fala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 9, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uzmite dobar motor za male novce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Oglas vise nije aktuelan.Dado i svi ostali sto su se na bilo koji nacin interesovali ili pomogli HVALA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 21, 2015 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju delovi od aprilie atlantic clasic ,cene povoljne! Rasprodaja! Vise info PP, pitajte sta vas zanima... Za MSC drugare i njihove poznanike moze i na rate... Promenio Februar 21, 2015 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš patosnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 22, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 24, 2015 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kupujem mali vizir za bev 500. Postavio sam temu u forumu Kupujem ali se setih da cu to mozda pre ovde naci.. Kontakt 065 2875128 ili pp Pozdrav Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15847 Napisano Februar 24, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze Ivan da ti napravi vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je već neko pitao prošle godine i da je Ivan rekao da ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 25, 2015 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam procitao negde da nemoze,nemogu da verujem kako ga je tesko naci. Zvao sam pola Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan zovi gavru iz subotice, ima ga ili ga moze nabaviti.. ako ne mozes naci broj javi se na pp.. a da si se malo potrudio nasao bi i ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Vizir-za-skuter-Piaggio-Beverly-500-19381910-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 25, 2015 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Gavru sam zvao nekoliko puta,mozda sutra bude imao,a taj oglas sam gledao,ali nemaju onaj najmanji vizir.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju fabricki auspuh sa izduvnom granom za Gileru nexus 500, beverly 500, AA. Informacije na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Srdjane ... Toliko o datoj reci i dogovoru! (y) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15847 Napisano Februar 28, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kaki dogovor, rec.... prosvetli nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupuujem bobinu za Sym, HD 200 ,nova ili polovna u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bi mi vizir za apriliu sportcity 125 2008.god,kupujem ili mozete pokloniti!ja cu pokusati da se oduzim.treba da svercujem za crnu goru,komsija ne moze da nadje kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku žalost prodajem Silvera.. U principu svi ga ovde već i znaju ali ajde: 600ccm, 2002god, na satu oko 28000km. ima nove rolnice, nove gume, nove pločice, sva ulja zamenjena, filter vazduha, antifriz, veliki vizir, Givi kofer 46L, alu rucice volana, registrovan do 01.06.2016. Potrebna investicija je uskoro zameniti kaiš (cca 100e). Cena 2000e fiksno. Slike cu okačiti posle susreta u Žablju. Razlog prodaje su trenutno preče stvari oko kuće i deteta u životu od motora. Uglavnom za dve godine koliko je kod mene, skoro svo vreme je proveo u garaži. Za dodatne informacije najbolje me pozovite na 063/13-13-13-4 ili pišite.. Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jun 4, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan daj slike na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 362 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan kao bivsi vlasnik sw600 svaka preporuka za sipijev skuter koji sam imao prilike da vidim i oslusnem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno pitanjce da li ima neko zainteresovan za zamenu maxi skutera u dobrom stanju tipa aprilia atlantic 500, honda silver wing, suzuki burgman 400 za putnički automobil Renault scenic II, 1.5 dci 2003 god. Auto sam dobio u zameni stoji mi bez veze, pa rekoh ako neko da bi menjao uz doplatu ili glavu za glavu. Na autu je uradjena turbina al dimi na auspuhu tako da su naverovatnije gumice ventila ili neka karika tako majstor kaže. Zainteresovani mogu da me kontaktiraju na 063/345-305 Goran. Auto sam stavio u oglas sa cenom od 2300e jer je motor lošiji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...