noxy91 122 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan mozes ti kupiti i nesto dalje od nisa, a da ga dovezes kombijem, ili na auto prikolici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , iz Nisa sam i kupio bih neki provereni dvotockas od 250cc , pa rekoh bolje da pitam ovde pre nego sto pocnem da lutam . mozda mi neko olaska u odabiru. budzet do 1700e . do oko 30 000km . iz nisa sam , a cekam dozvolu jos mesec dana , tako da ne mogu da dovezem iz okoline. Pa evo ti extra masina iznad tvog posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Продат атлантик! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Оде и Јамаха 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Mart 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ nonda: Pročitaj uvodni post teme o pravilima oglašavanja u ovoj temi. Imaš Oglasnik na sajtu pa tamo oglasi svoj motor. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 21, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i ja bi Schalthebel Tako da oglašavam prodaju Aprilia Skarabeo 500GT ABS 2007 godina, 31000km, cena 2399e Sve o gore pomenutom ima u OVOJ TEMI Moj tel 065 332 93 94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju moja kaci-za pa ako nekom treba izvolte.... http://forum.bjbiker...-fg-14-phoenix/ moze zamena za neku kacigu m velicine(flip ili fulface) za moju skvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 13, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i ja bi Schalthebel Tako da oglašavam prodaju Aprilia Skarabeo 500GT ABS 2007 godina, 31000km, cena 2399e Sve o gore pomenutom ima u OVOJ TEMI Moj tel 065 332 93 94 PRODATO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je Monokey ploča za kofer.. Ako neko ima neku viška od koje bi se rastao za 10-ak evrića neka me kontaktira na PP.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Купих пре неки дан Мото панталоне,али се испоставило да су ми баш таман - кнап. Панталоне су половне марке Поло,имају зимску поставу.протекторе на коленима,џепове за бочне протекторе, Кожне траке на задњици против клизања,кратки зипер за спајање са јакном. Имају клима мембрану,водо и ветро непропусне. Величина је 98,тј продужена М величина. Панталоне су стварно одличне и ја ћу их носити,али би било боље да их заменим за бр веће. Цена је симболична 5000.00 дин Браца 064/138 53 08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 28, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Јбт Бракси...ако су теби кнап а ветар те тетура по улици ко онда може то да обуче....чак ми и Ђукси делује дебело за те лоне 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 2, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ПРОДАЈЕМ ВАРИОМАТ ЗА МАСТЕР АГРЕАТ ... ја сам га купио од колеге Дадиња,међутим испоставило се да је у пречнику дужи за 1,5цм ,монтирао сам га али сам изгубио међуубрзања и крајњу брзину... тај вариомат одговара за мастер агрегате од 2004 год па навише... скинуо сам га данас,вратио стари и препородио сам се !!! Ако неког интересује дајем га за 50 евра колико је и мене изашао. Нов марке РМС је око 100 евра,а ово је оригинални Пиађо... уз њега дајем и половне ролнице које су биле са њим ... 065 3317309 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ja da se oglasim ovde. Prodajem skuter Sym GTS 125 ccm. 2006. godiste. Kupljen u salonu 2009, kada je bila prva registracija. Drugi sam vlasnik, sa tada predjenih 6800km. Do sada presao ukupno 17.000. Dare ga je sredio za prodaju Par dana unazad zamenjen filter vazduha, ulje Bardahl, nov Bando kais, rolnice, sve ostalo je u dobrom stanju i nije za zamenu,. Prednja guma fabricka, zadnja Dunlop scooter smart, zamenjena pre 3000km. Garaziran i u odlicnom stanju. Cena: 1000e 060/18-44-622 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posrecio mi se ovaj oglas. Skuterce dobilo novog vlasnika. Sa honde rr600 prelazi na Sym-a Kaze treba mu skuter da mu cuva mesto za kola na parkingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 5, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, u zadnje vreme me slabo ima na forumu. Teska srca sam resio da se rastanem sa mojim Bugijem, pa reko da se oglasim i u ovoj temi. Mnogi od vas me znaju sa foruma, neki su videli motor i uzivo. U pitanju je Suzuki Burgman 400, 2004. godiste Za sada sam se oglasio samo na bjbikers, izgleda da u podsvesti i ne bih da ga prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A nešto malo detaljnije da napišeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jun 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Podvučen tekst je link do oglasa u podforumu Prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan NEsam viđeo, izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem maxi skuter do 1700e sa aktivnom registracijom do minimum desetog meseca ove godine ,skuter bi trebalo da bude u odlicnom stanju,godiste,gume,transmisija,opste vizuelno stanje.Ponude na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Jun 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem original Aprilia Tunnel Bag, (tank torbu). Torba je jednom samo isprobana, znaci bukvalno je kao nova. Odgovara svim maksi skuterima, i kaci se izmedju nogu. Cena: 70 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 19, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju cebence za skuter. "Ćebe" ili ti pokrivka za noge je korišćena desetak puta i u extra je stanju,k`o novo! Pokrivka je univerzalna i odgovara svim vrstama skutera. Proizvođač je Louis Pokrivka je odlična kad je hladno vreme ili kad pada kisa. Jedino sto sam dodao je traka kojom se vezuje ispod poda skutera da se ćebe ne bi "penjalo"/"dizalo" Spakovana je otprilike 20X10X10 cm http://www.louis.de...519#mediacenter Cena je 15 eura Br telefona je 0642018453 Milos Hvala na pažnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju akumulator gel verzija banner bull 12v 9ah narucen za suzuki burgmana ali kasno stigao tako da nikad montiran,papiri i garancija se podrazumevaju,placen pre mesec dana 6.5k a cena je 3000 rsd. http://www.dobreakumulatory.com.pl/akumulatory-motocyklowe/391-banner-bike-bull-ytz14s-12v-112-ah.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Na POKLON givi MONOKEY ploca sa svim srafovima!!! Ostalo na skutu.. kofer odneli mangupi Mozda nekom treba, a da ne se dzaba ne vuce po ormanima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jul 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Član Foruma terzin nema osnov za postavljanje oglasa ovde ali je malko specifična situacija pa mu izlazim u susret... Prodajem sym gts 250 presao samo 19700 km kupljen sa foruma od clana Tommy ali zbog saobracajne nezgode koju sam imao sa autom prinudjen sam da ga prodam sto hitnije kako bih platio kaznu,jedino ulaganje koje je potrebno je akumulator koji je u losem stanju motor nije registrovan ali je na mom imenu. cena je 1000 eura i telefon 0694149144 zvati posle 15 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3557 Napisano Jul 7, 2014 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste sym, je l' ima direktno ubrizgavanje ili karb? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...