Shuster 151 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde domacini recite kad da znam kako da bezim sa posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Termin 24 avgust.....Nece biti zege a i subota je. Kotizaciju cemo odrediti prema broju upisanih clanova. Spavanje i hranu cemo obezbediti. Mozete da krenete sa spiskom... Pozdrav iz Pirota 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 1, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan šta ću kad sam ovan u horoskopu 1. Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlajko 2. Mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, turajte se u spisak ps Popsi ajde da mi pomazes da mesamo kazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je termin 24. avgust, dali se podrazumeva da je sakupljanje u petak, a ,,živi bili i ponovo došli" u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Dolazak petak popodne,vecera i spavanje.... ujutro dorucak i voznja.... Vracate se i rucamo pa voljno, prespavate, doruckujete i posle ste slobodni. Dakle odlazak je u nedelju... Da dodjete u subotu i vozite je nemoguce, isto tako je nemoguce da odete odmah nakon voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 1, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide to sa pićem i hranom, koliko novca? Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacemo da vidimo okvirni broj ljudi pa cemo odrediti..... Nece to biti nista strasno, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 1, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje, nešto o čemu nisam mnogo razmišljao.. mogu li dvoje na motor? Nzm koliko je ruta hardcore, i koliko brzo idete? Sa gumama nemam problema Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne... Do karaule mozete dvoje. Ali na Staroj ne. Ostavi suprugu da mi pomaze oko tanjira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 1, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado... ali evo sad sam pričao sa njom i kad je čula šta sam naumio batalila je... volela bi( znao sam da bi, zato i nisam razmišljao) ali ima težak završni ispit i još neke gluposti oko faxa... Pih.... celu godinu sam čekao na ovo, i sad da se sastavi tako da nije slobodna... a to znači da i ja neću moći da dođem onda ( komplikovana priča ) Bilo suvozača ili ne, uglavnom sad je tako ispalo da za sad ne mogu da se stavim na spisak... još.. a ako ikako budem mogao biće maltene u poslednjem trenutku... bedak... Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan jesu obavezne kramponjare za tu avanturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 1, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazili su i bez kramponki tako da nisu mada je lepo imati ih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 1, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior E napokon, vala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 1, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje, nešto o čemu nisam mnogo razmišljao.. mogu li dvoje na motor? Nzm koliko je ruta hardcore, i koliko brzo idete? Sa gumama nemam problema Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Vidi, ja planiram da vodim sina koji ima 16 godina. Samo mesec dana sam kuci godisnje i svarno bih da provedem svaki moguci trenutak sa njim, a i njemu ce ovo predstavljati jedno novo iskustvo. Vec razmislja o nekoj rndalici, mada o tom po tom. Tako da ni ja necu moci neke ne znam kako zahtevne trase jer ga vodim, a vala nisam ni u kondiciji. Neka penzionerska voznja ce mi odlicno doci, tako da mozemo zajedno. Ako ima jos ko zainteresovan za neki "very light" offroad, eto pravimo ekipu U svakom slucaju, sada to nije razlog za nedolazak. Totalni pocetnici i penzioneri - dobro dosli u najsporiju grupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 1, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ajde sa nama u gerontolosku grupu. Jbg, trenutno za bolje i nisi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ajde sa nama u gerontolosku grupu. Jbg, trenutno za bolje i nisi :D Ma on je za tanjire .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk Konačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog i bar još dvojica neregistrovanih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog i bar još dvojica neregistrovanih 6. Aćimo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 1, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 1, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ćemo morati da tražimo smajlija koji jede šargarepu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...