zextreme 1283 Napisano Januar 14, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji su slikovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji su slikovi! Kao što ti imaš na KTM-u ....ko te nezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego Lijane... za nas sa STeneračama je kao da dolazimo mečki na rupu....kod vas u Pirotu mu dodje neki rasadnik afrikanaca .... a drugo, kakva je akustika u toj karauli .... mislim zbog nas koji hrčemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zapljun. Valjda će ova godina biti bolja od prethodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 14, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Lijane... za nas sa STeneračama je kao da dolazimo mečki na rupu....kod vas u Pirotu mu dodje neki rasadnik afrikanaca .... a drugo, kakva je akustika u toj karauli .... mislim zbog nas koji hrčemo :lol: Pa ima nas devet afrikanaca ali imamo i jednog STenerasa. Akustika u karauli je dobra ali postoji i oficirska soba sa dva kreveta. Epa tamo zavrse ti sto struzu cerovinu A ako su vise od dvojice , mogu da se probude u krevetima ali pod orahom ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto.. sve smo se dogovorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 14, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja odma da rezervisem jedan lezaj u oficirskoj prostoriji... Prva enduro testera SRBIJE!!!! :lol: P.S. Misu Pei-a odma pod oraJ!!!! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4450 Napisano Januar 14, 2013 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bio letos na Staroj, obisao jedan deo ali ima toga jos. Rado bih sve ponobio tako da pratim temu. Domacini su provereno odlicni Evo i od mene par fotki, da pomognem neodlucnima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 14, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 14, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gligo na komplimentu.. e sad dodji da idemo do Midzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego Lijane... za nas sa STeneračama je kao da dolazimo mečki na rupu....kod vas u Pirotu mu dodje neki rasadnik afrikanaca .... a drugo, kakva je akustika u toj karauli .... mislim zbog nas koji hrčemo Samo da se javim ja sa STeneracom i da kazem da su dobrodosli i ostali a ne samo afrikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E da ja mogu ici spokojno jer je kolega Acimo rekao da ce me cuvati od medjeda Od medjeda ću te branim A to što voziš pogrešno sokoćalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pohvaljujem inicijativu, pratim, i nadam se dolazim na leto da se druzimo. P.S. Inace karaula je pravljena od surovog kamena i sve sto se peva i svira ostaje u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Januar 14, 2013 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan hm...ozbiljno zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koje pristojne gume i OO u junaka su dovoljni ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zato sto sam mozda zainteresovan,ali nzm kako bi se ponasale gume u odnosu 80:20 za ovako nesto ... Čepovi su za uživanje na ovakvim terenima ali bi ih upolovačio do dole, mislim da je Haidenau K60 sasvim korektan izbor Nego Lijane... za nas sa STeneračama je kao da dolazimo mečki na rupu....kod vas u Pirotu mu dodje neki rasadnik afrikanaca .... a drugo, kakva je akustika u toj karauli .... mislim zbog nas koji hrčemo Samo da se javim ja sa STeneracom i da kazem da su dobrodosli i ostali a ne samo afrikanci Ne sekiram se ja... imamo mi Istočnu terorističku ćeliju STeneraša u Zaječaru tako da biće veselo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak jedan mali pregled odozgore. Nebi bilo lose da svi imamo ovo u dzepu kad krenemo na Staru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nama je prosli put promakla deonica Krvave bare - Midzor zutom linijom. Ove godine nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Januar 15, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kojim programom si ovu sliku radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sliku sam skinuo sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 15, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak jedan mali pregled odozgore. Nebi bilo lose da svi imamo ovo u dzepu kad krenemo na Staru. Epa i racunali smo da idemo na taj put od Koprenea, Krvavih bara do Midzora gore. Ima vojnog puta uz samu granicu koji je prohodan. Tako da znamo za taj potez i racunali smo ga....Samo moramo nanovo da ga prodjemo jer nekada ne prodje niko duze vreme pa popadaju debla preko puta koja moraju da se iseku i pomere... Tako da prvo idemo mi da rascistimo pa folazite vi na gotovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put smo dosli do Krvavih bara, i dalje nismo mogli prema granici (zutoj liniji). U Dojkince nismo mogli da se spustimo, jer su mostovi u klancu bili poruseni. Jedina opcija je bila da se spustimo u Topli Do, pa na Midzor. Ovo se odnosi na velike motore, a sa malim mozes kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pomno pratim razvoj situacije pa ako se ukaže prilika prijaviću se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put smo dosli do Krvavih bara, i dalje nismo mogli prema granici (zutoj liniji). U Dojkince nismo mogli da se spustimo, jer su mostovi u klancu bili poruseni. Jedina opcija je bila da se spustimo u Topli Do, pa na Midzor. Ovo se odnosi na velike motore, a sa malim mozes kako hoces. U pravu si kepo . Jedino bi dodao da od Krvavih bara do Arbinja nemoze da se prodje nikako motorom jer je tokom velike poplave pre nekoliko godina sruseno vise mostova i sada na spustu sa krvavih bara prema dojkinackoj reci ima i ogromnih stena velicine automobila po celom putu pa tuda jedino da na ledjima nosis prevozno sredstvo . Ja sam prolazio pesaka od Dojinaca do Krvavih bara pre godinu dana u novembru i koliko znam stanje nije promenjeno. To je tricavih 14km. Arbinje je jedan od najlepsih predela ovog dela Srbije i zahvaljujuci neprohodnosti za velike kamione i drvosece jos uvek izgleda netaknuto. Preporucujem da se taj deo , kao i vodopad Tupavica poseti recimo posle rucka jer je jako blizu od karaule gde ce biti smestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak jedan mali pregled odozgore. Nebi bilo lose da svi imamo ovo u dzepu kad krenemo na Staru. ..Ima vojnog puta uz samu granicu koji je prohodan. Tako da znamo za taj potez i racunali smo ga... Ok, dakle, poneti i pasose, za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...