Mind Resetting 442 Napisano Januar 12, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja se muvam po forumu i kuckam povremeno vec par meseci, ali eto promaklo mi je da se predstavim, izvinjenje sa moje strane. Forum sam otkrio tako sto sam istrazivao nesto vezano za Thassos i dobri Google mi izbaci medju rezultatima putopis Bandolerosa. Jednom kad se vidimo moracu da im se zahvalim sto su me na neki nacin uveli u ovu pricu . Procitao u dahu taj putopis, a zatim sledecih par dana proveo citajuci sve ostale putopise U medjuvremenu polozio za A kategoriju, kupio motor od kolege mungos55 sa foruma i manje vise svaki slobodan dan provodim vozajuci se po Fruskoj gori i uz Dunav oko Novog Sada . Eto toliko od mene, pozdrav svima jos jednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 12, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...