Jump to content

Moto Zajednica

CBR 600 RR 2004 ili GSXR 600 K4

Recommended Posts

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

K4 je brutalan motor i jako mi se dopada,i sve to stoji.....ali je takodje motor koji ima vise snage od f4i,divljiji je,i touring karakteristike su mu 0....

Znam kako se cuje two brothers exaust sistem,i prava je perverzija......ali mislim da cu se za pocetak ipak odluciti za f4i sa kojim cu na pravi nacin uci u svet motociklizma(jer jos uvek nisam bas iskusan) a i mocicu da vozim saputnika na neke duze staze sto je sa suzukijem malo teze...

A kasnije mozda i padne neka suza :takoje:

Hvala svima na pomoci i Srecna Vam Srpska Nova Godina !!!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20

Pametan izbor. F4i je izuzetan motor jer je u jednu ruku udoban i spreman za putovanje a sa druge strane 110ks daju mu sportski duh 0takoje.gif Sretno sa kupovinom 1moto3.gif

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Ako si neizivljen klinac nemoj da gledas k4 ako imas samokontrolu nemoj da te plasi brutalnost motora,jer ti kontrolises gas.. Moj prvi motor je r6 pa pricam iz iskustva. R-ovi od 600cc su pitomi do 6000 obtaja ;) Sto se tice touring karakteristika naravno da je bolji polozaj sedenja na f4i ali ako si u kondiciji mozes na put i sa k4-tvorkom.

Ljudi hvala na savetima ali stvar je resena.......F4i je moj izbor......i trebalo bi ako bog da da stigne do cetvrtka u moj dom....

Bicete obavesteni:)

Ako si neizivljen klinac nemoj da gledas k4 ako imas samokontrolu nemoj da te plasi brutalnost motora,jer ti kontrolises gas.. Moj prvi motor je r6 pa pricam iz iskustva. R-ovi od 600cc su pitomi do 6000 obtaja ;) Sto se tice touring karakteristika naravno da je bolji polozaj sedenja na f4i ali ako si u kondiciji mozes na put i sa k4-tvorkom.

Covek nisam neizivljeni klinac:) ali kondinicija nije bas najbolja,he,he.........ma svejedno......zaljubio sam se u f4i kad sam je provozao :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja