Maximus1 204 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan K4 je brutalan motor i jako mi se dopada,i sve to stoji.....ali je takodje motor koji ima vise snage od f4i,divljiji je,i touring karakteristike su mu 0.... Znam kako se cuje two brothers exaust sistem,i prava je perverzija......ali mislim da cu se za pocetak ipak odluciti za f4i sa kojim cu na pravi nacin uci u svet motociklizma(jer jos uvek nisam bas iskusan) a i mocicu da vozim saputnika na neke duze staze sto je sa suzukijem malo teze... A kasnije mozda i padne neka suza Hvala svima na pomoci i Srecna Vam Srpska Nova Godina !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pametan izbor. F4i je izuzetan motor jer je u jednu ruku udoban i spreman za putovanje a sa druge strane 110ks daju mu sportski duh Sretno sa kupovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Januar 21, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ti ni sam ne znas sta zelis 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan lepa masina mada sam vise za onog suzukija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si neizivljen klinac nemoj da gledas k4 ako imas samokontrolu nemoj da te plasi brutalnost motora,jer ti kontrolises gas.. Moj prvi motor je r6 pa pricam iz iskustva. R-ovi od 600cc su pitomi do 6000 obtaja Sto se tice touring karakteristika naravno da je bolji polozaj sedenja na f4i ali ako si u kondiciji mozes na put i sa k4-tvorkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 21, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala na savetima ali stvar je resena.......F4i je moj izbor......i trebalo bi ako bog da da stigne do cetvrtka u moj dom.... Bicete obavesteni:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 21, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si neizivljen klinac nemoj da gledas k4 ako imas samokontrolu nemoj da te plasi brutalnost motora,jer ti kontrolises gas.. Moj prvi motor je r6 pa pricam iz iskustva. R-ovi od 600cc su pitomi do 6000 obtaja Sto se tice touring karakteristika naravno da je bolji polozaj sedenja na f4i ali ako si u kondiciji mozes na put i sa k4-tvorkom. Covek nisam neizivljeni klinac:) ali kondinicija nije bas najbolja,he,he.........ma svejedno......zaljubio sam se u f4i kad sam je provozao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Super onda...najlepsi osecaj je kad kupis motor u koji si zaljubljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...