Jump to content

Moto Zajednica

retrovizori

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Sprint Challenger 250 cc

Dobro vece, dragi forumashi.

Vozim Challengera, sprintovog, i imao sam skoro problema sa reklamacijom, pa su dosli posle 3 meseca da poprave to i popravili, a 5 minuta posle toga sam dobio novi problem.

Ne znam koliko ste upuceni sa motorom, ali on ima plasticne retorovizore, ne toliko sam drzac retrovizora, koliko sama ogledalca. prikaz loma ogledalca je dat u grafickom prikazu, i imajte u vidu da sam ga nacrtao za 5 minuta i da ga nisam merio.

E sad, moze li se to nekako popraviti a da mi ne smeta kod voznje, ili ukoliko nemoze moze li se kupiti neki metalni retrovizor slicnih dimenzija da zameni plasticni deo.

takodje , sami navrtnjevi [ srafovi ] da li su isti za sve vrste retrovizora ili ih ima razlicitih?

i bilo koju ideju da mi date razmotricu je, samo ne bi bas da kupujem nov plastican.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Kupi par metalnih i nećeš imati problema. Naravno prethodno izmeri navoj nosača (obično je M8 ili M10).

• Drug član, 1090 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

NIsam siguran da li ti je puklo ogledalo ili onaj deo u koji ulazi kugla i gde se podesava retrovizor, ali resenja su sledeća.

Ako je ogledalo, moze da ti napravi skoro svaki staklar, cena okvirnosa ugradnjom oko 300din ( toliko sam ja platio prošle godine)

Ako je onaj deo gde se podešava, a verujem da jeste, jer je i meni pukao to je malo zajebanije. Ja sam uz dosta stpljenja, znanja i super lepka to popravio ali generalno to nije trajno rešenje, nazalost kao ni kupovina novog. Pored toga meni se od udara vetra stalno pomerao, a ako ga stegnem onda puca taj deo gde se podešava. U ovoj situaciji najboje je kupiti neke metalne, moze za par desetina evra da se nadju polovni po forumima, a imas u Louis nove do 20eur, sigurno su kvalitetniji od onih koje imas. Imaš ljude koji donose iz Loius bez provizije tako da to nije problem. Jedino pazi koji ti je navoj da ne promašiš

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja