kale888 3 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprillia 500 Prijavi odgovor kao problematičan zima je i masina mi je u garazi, jedva čekam prolece i planiram putovanje za grčku i za italiju. U martu mesecu mi treba pravi majstor za odrzavanje, čovek koji ce me posavetovati sta sve treba da se namesti i ugradi da bi radio motor kao sat. Imam problem stavljanja novog vizira koji je pukao, zadnje desno svetlo, promena guma, rolnice itd. čekam savete iskusnijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema o Atlantic 500 modelu i njoj traži savete i odgovore na svoja pitanja. Nema smisla da za svako pitanje u vezi svojih motora otvaramo nove teme. Ako pak želiš na Forumu da predstaviš radove i prepravke na svom motoru, za to je tema uvek dobrodošla... Ovu temu premeštam u MAXI podforum a sutra ću je spojiti sa Temom o Atlantic 500 modelu. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...