miketa 330 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju hornet 600 2002 godiste presao kapiram negde oko 25-30 000km, nemam pojma ,nema fabricke cajgere kupljen ovde letos i od tada sam sa njim presao 1000km registracija istice 19.07 potrebno je staviti nov akumulator ,al to cu ja verovatno uraditi pre pocetka sezone lanac ,lancanik i gume su ok i ne mora jos da se menjaju Nisam strucnjak pa koga zanima bolje da dodje da vidi jer nemam pojma sta jos da napisem cena nek bude 2000 e ja kupujem nesto drugo 0691803331 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i tonskog zapisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lb6FsgLMQ4U Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan prodat :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...