lagnjat 62 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po sedmi put La moto organizuje akciju "Deda mraz na motoru" Okupljanje u klubskim prostorijama, a onda porodilište, glavna ulica i odeljenje za decu sa specijalnim potrebama... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sem slike br. 9, em sto daje los promer deci em pije sam... ... Naravno znam da nije vozio motor posle toga )))... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan I naravno nakon obavljene akcije povratak u klub na druženje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Браво мајстори! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sem slike br. 9, em sto daje los promer deci em pije sam... ... Naravno znam da nije vozio motor posle toga )))... Sipali smo caj u specijalne mini termose da drze temparaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bajkeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, odlična akcija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...