ilijar10 3 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi ! Srecan bozic kao prvo. A kao drugo,posto ja bas volim da budzim nesto,sad imam makinu za cestu sa kojom sam zadovoljan,ali bih bratu da napravim nesto za offroad. Ideja je sa nekom yz,kx,cr 80 ili 125 ili cak 250 masinom i CTX ram. Bolji tockovi,ojacati ram. napraviti lepo nosace, sve lepo odraditi kako treba. Sta vi mislite o tome? Na prvu pomisao bice azdaja,laka a jaka Nisam bas puno razmisljao o tome,krenucu da se raspitujem za cene,ako se budem mogao uklopiti,radim. Da cujemo nekog iskusnijeg sta bi rekao na ovakvu ideju? Ako sam promasio deo foruma,izvinjavam se. Nisam nasao deo gde bih stavio ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je NE isplativo, komplikovano i PRE opasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da ce mi jedini problem biti oko nabavke masine i koliko ce to da kosta. Ram ce se ojacati maksimalno,tako da ce moci da podnese blazi off. Ovde i nema nekog off-a, samo letnji put i to je ono maksimalno. Kocnice diskovi, drugi tockovi .... A i projekat ce biti vise za divljenje samom sebi,i pored brata,da ga protegnem na pravcu A imam ih na izobilje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja. Ja imam KX masinu na prodaju, a ako nazoves u roku od 10 minuta, dobijes i KX ram uz nju gratis, + sve ostalo. if the lines are busy, call later, but do call. Shalu na stranu, 1. gdje ces naci masinu koja je dobra, a jeftina i to bez rama? Jeftin ram kupis uz riknutu masinu. A ko prodaje dobru MX masinu samu? 2. zasto bi budzio ram od ctx-a, kad vidi pod 1. 3. ram od ctx-a ne moze da izdrzi ctx-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da kazem iskreno. To mi danas palo na pamet. Da li ce biti sta od toga ili ne, zavisi od finansijske strane 1. Ne znam 2. Zato sto ga vec imam 3. Ojacace se, tako da bi trebalo da bude ok Ako uzmem komplet motor,onda tu nema sta da se radi. A zima,nemam sta da radim,ubijam se od dosade. Ako mi bude preskupo i bas ne isplativo uzeti ceo agregat, onda uzmem CR80 cilindar,pa na blokove od e90. Imaju isti hod. Usis na cilindru,tako da se ne moram zezati sa prepravljanjem da usis bude u karter. Sve u svemu, radice se nesto, sad sta, videcemo kako kazu finansije I da, ram jer vec imam, ojacace se, dovariti i bice to dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec si odlucio sta ces, zasto onda pitas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...