Jump to content

Moto Zajednica

Tomos cross prerada

Recommended Posts

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500

Hristos se rodi ! Srecan bozic kao prvo. A kao drugo,posto ja bas volim da budzim nesto,sad imam makinu za cestu sa kojom sam zadovoljan,ali bih bratu da napravim nesto za offroad. Ideja je sa nekom yz,kx,cr 80 ili 125 ili cak 250 masinom i CTX ram. Bolji tockovi,ojacati ram. napraviti lepo nosace, sve lepo odraditi kako treba. Sta vi mislite o tome? Na prvu pomisao bice azdaja,laka a jaka :) Nisam bas puno razmisljao o tome,krenucu da se raspitujem za cene,ako se budem mogao uklopiti,radim. Da cujemo nekog iskusnijeg sta bi rekao na ovakvu ideju? Ako sam promasio deo foruma,izvinjavam se. Nisam nasao deo gde bih stavio ovu temu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 54 postova

Pa mislim da ce mi jedini problem biti oko nabavke masine i koliko ce to da kosta. Ram ce se ojacati maksimalno,tako da ce moci da podnese blazi off. Ovde i nema nekog off-a, samo letnji put i to je ono maksimalno. Kocnice diskovi, drugi tockovi .... A i projekat ce biti vise za divljenje samom sebi,i pored brata,da ga protegnem na pravcu :) A imam ih na izobilje :)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Odlicna ideja. Ja imam KX masinu na prodaju, a ako nazoves u roku od 10 minuta, dobijes i KX ram uz nju gratis, + sve ostalo.

if the lines are busy, call later, but do call. ;)

Shalu na stranu,

1. gdje ces naci masinu koja je dobra, a jeftina i to bez rama? Jeftin ram kupis uz riknutu masinu. A ko prodaje dobru MX masinu samu?

2. zasto bi budzio ram od ctx-a, kad vidi pod 1.

3. ram od ctx-a ne moze da izdrzi ctx-a :)

• U prolazu, 54 postova

Pa da kazem iskreno. To mi danas palo na pamet. Da li ce biti sta od toga ili ne, zavisi od finansijske strane :)

1. Ne znam :)

2. Zato sto ga vec imam

3. Ojacace se, tako da bi trebalo da bude ok :)

Ako uzmem komplet motor,onda tu nema sta da se radi. A zima,nemam sta da radim,ubijam se od dosade. Ako mi bude preskupo i bas ne isplativo uzeti ceo agregat, onda uzmem CR80 cilindar,pa na blokove od e90. Imaju isti hod. Usis na cilindru,tako da se ne moram zezati sa prepravljanjem da usis bude u karter. Sve u svemu, radice se nesto, sad sta, videcemo kako kazu finansije :) I da, ram jer vec imam, ojacace se, dovariti i bice to dobro.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja