Meda M 209 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh u nekoj supi u selu motor. Po oznakama koje se vide deluje kao neki nemac. Vidim da je masina od apn 4 (ili nesto slicno). Ako moze neko da pomogne bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo editujem post. Trebalo bi da se sada vide slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je neki Puch , vidjao sam slicno na nemackim oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sticker nije na zalost marka ili brend motora. Znaci samo da je motor imao lepa iskustva u Austrijskim Alpima. Ko god je platio tu voznju dobijao je takav ili slican amblem za uspomenu :-) http://www.puchklub.at/forum/read.php?1,66149 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je, al' znam da si ti srecan covek sto imas ovo u posedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj. Ali covek koji je vlasnik mi ga nudi za 50e. Mislio sam da ga uzmem I polako sredjujem, ali sam prvo zeleo da se posavetujem sa ljudima koji imaju vise iskustva, tj. sa vama. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne zelis, uzecu ga ja u momentu! p.s. Lepsi poklon od Bozic Bate ne bih imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dkv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan puh. mislim da se nekad davno vozio u nasoj,,miliciji,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj. Ali covek koji je vlasnik mi ga nudi za 50e. Mislio sam da ga uzmem I polako sredjujem, ali sam prvo zeleo da se posavetujem sa ljudima koji imaju vise iskustva, tj. sa vama. Hvala puno. Javi ako ga ne uzimas, i dojavi mesto gde je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan za 50e nije skup u svakom slučaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj to ma šta da je ako je 50 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 7, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh u nekoj supi u selu motor. Po oznakama koje se vide deluje kao neki nemac. Vidim da je masina od apn 4 (ili nesto slicno). Ako moze neko da pomogne bio bih zahvalan. To ti je budjevina NSU-a 175 sa zamjenjenom masinom od nekog Puch-a 50ccm...Nema to ni valjane papire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cudna neka sprava,nisam bas veliki poznavalac Pucha ali mi lici na vise motorcikala od koji je mozda i nastao ovaj mada nemora da znaci..Jedno sam siguran masina je puch 50ccm(mozda cak i tomos jer su u pocetku izradjivali mopede po puch licenci) .Ovakav tip prednje vile Puch bas nije nesto posebno koristio lici na Nsu 175 ali su far i nosaci drukciji,ram je slican Nsu-ovom ali samo slican.Najvise lici na Puch-a 125 sv iz 60 i neke ali je ovaj 50ccm.Bas bih voleo da nam neko od boljih poznavalaca oldtimera razjasni sta je na slici.Moralo bi da negde ima bar neki natpis,na masini.sedistima i sl.Mislim da bi i dimenzija tockova i guma pomogla oko razresenja misterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 7, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednji tocak je od CZ-a ili Jawe, a nosac fara je naknadno pravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Prednji tocak je od CZ-a ili Jawe, a nosac fara je naknadno pravljen. izgleda da jeste. nema ni anker ploce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan googlao sam malo i nisam uspeo da nadjem takv motor. trazio sam i Puch i Nsu. nema ni slicnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se da je masina tomosova t -12 menjac rucni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za mašinu sam predpostavljao da je stari Tomos, menjač jeste ručni. Što se tiče naziva, od slojeva boje ne vidi se ništa, jedino na bedževima za koje su mi ljudi objasnili da je to suvenir sa vožnje Alpima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije da to nije originalan model i da je sastavljen od više tipova motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 7, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mašinu sam predpostavljao da je stari Tomos, menjač jeste ručni. Što se tiče naziva, od slojeva boje ne vidi se ništa, jedino na bedževima za koje su mi ljudi objasnili da je to suvenir sa vožnje Alpima. Na tarabi rupa i pise *icka pa jel ko gura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan He, he. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da si naleteo na jedan jako redak "biser" navodno se radi o NSU Fox, kojeg su radili od 1948 i negde do 1954. To je bio prvi posleratni motocikel, kojeg je NSu predstavio na sajmu Hanover industrial 1948 - godine. Prvi su bili 4 taktni sa 98 ccm i 6 KS i 3 brzine, a kasnije negde 51-52 je došao na tržište 2 taktni 125 ccm sa 5,5 KS,sa 4 brzine. Bio je u ona vremena dosta napredan motor kojeg je napravio jako poznati ingenir Albert Roder koji je u 30-im več radio kod Zündapa, pa je posle došao 1936 u NSU, da bi več za 2 godine otišao u Victoriu. Posle 2. rata se 1946 zaposlio u NSU kao glavni inženir i tu radio do penzije 1961 god. Baš taj FOX je bio jako napredan imao je sasvim nov cevast okvir i prvi tako zvano cantilever ogibljenje,kojeg su kasnije "uvozili" mnogi proizvođači. Evo i par slika samoog motora : NSU- FOX Da se vratim na ovaj tvoj primerak sa tvoje slike. Verovatno je u originalu 125 ccm, jer ima nešto uži "volan" ne znam. Ako ima negde još starog originalnog motora uzmi i njega pa makar je u rashodu. No na taj je definitivno stavljen ili Puch ili Tomos, 50 ccm kao je neko gore več spomenuo, a i prvi točak isto više nije original. Sad ako još ima i papire, absolutno ga uzmi i sredi u originalno stanje. U Njemačkoj ga nema ispod 2.300 € nigdje za kupiti, pogotovu onog 4 T sa 98 ccm. Najskuplji i naravno sređeni su preko 4500 pa sve do 6000 € Sretno sa kupovinom. Pozdrav iz dežele 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Maxter Puno hvala na detaljnim informacijama. Takodje, zelim jos jednom da se zahvalim svima na pomoci I savetima. Upravo to I jeste razlog sto sam clan ovog foruma, dobri ljudi koji zele da pomognu. P.S. Sledece nedelje bi trebalo da se vidim sa vlasnikom pa javljam rasplet dogadjaja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...