Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 650 S

Recommended Posts

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Znam da si mislio da izgleda super :)

Malo je čudno što prodajem ovu bombu što ti kažeš pa eto to je pravi razlog. Hoću da promenim jbg. Razlog nije neki skriveni kvar ili šta već, moped radi i ide odlično :moto3:

Ova dole mi je jedna od omiljenih fotki :moto3:

post-3412-0-59687700-1359108249_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Miloshe, ja sam ti na istoj muci kao i ti, imam Bandiku isto godište , moj kraj oktobra 2008, tako da mu je prva sezona 2009., prešao sam malo više, par hiljada 19000, i isto hoću da ga stavim na oglas, ali čega god se dovatim ...bio to Fazer1000, svi mi kažu ....uuu hebiga jeste dobar, ali to će ti polomitii ruke i dupe, na putovanjim, a voliš da putuješ(ja sam od svojih 19000 tisuća 14000 prešao na otvorenom drumu, jadrani, alpi i slično)a isto kao i ti osećam potrebu da promenim mashinu, a i nebih da doteram bandita u godine i kilometražu, gde više neću moći da uzmem neke iole ozbiljnije novac...Ali pošto si se ti već "prelomio" i oglasio...samo ću ovo da kažem...ovaj motorcikli vredi svaku paru...Naročito ako će ga kupiti neko ko nije pozer,(za to uglavnom služe R-ovi...ponavljam uglavnom, ne baš uvek)nego neko ko želi da putuje sa motorciklom, ima će ispod sebe retko pouzdan bike, koji može da se vozi auto putem i da mu putna brzina bude 150/160 bez ikakvog osećaja napetosti, može u firungu(mnogo je lepše) da se vozi i prilično preko 200km/h bez problema(jedino što vam zaista sve veća opasnost skoro svuda preti od presretača a kazne su enormne,) na drumovima B kategorije, sumnjam da u svojoj klasi ima takmaca, baš zbog čuvene linearnosti u isporuci snage, i lakoće gasa , koji nema "knedle" rupe i zatrzavanja, bio hladan ili topal...e sada jedino , ako ga je neko već "preras'o" u smislu brzine i snage, ali takav neće ni gledati ovaj oglas. Ogibljenje koje može prilično fino(opet za cenovnu klasu) da se namesti sprem potrebe i stila vožnje(ne bandit nije Sportski motor u smislu da se od njega očekuje okretnoost i tvrdpća nekog R-a, ali ako se zna , može da ga vozi vrlo vrlo brzo, bez većeg zamora, jer su mu i kočnice na visini zadatka, možda da su malo snažnije pri kraju (tj, da u ekstremno snažnim kočenjima, pred kraj "ručice" nije potrebno dodatno pritiskati istu, bile bi savršene. ali doziranje kočnica u umerenoj i brzoj vožnji u kombinaciji sa malo rada menjača, predstavlja pravo zadovoljstvo, tj, ritam vožnje se pronalazi velikom lakoćom i samim tim brzina kojom se putuje....O tome koju neutralnost ima na putevima lošeg kvaliteta i slično...to se jedino može osetiti, ne vredi pričati...no ne bi Bandit on za džabe tri godine za redom bio bust buy u kategoriji u engleskoj(gde izuzetno cene valjanost i kavalitet sklopova, jer svi znamo po kakvom vremenu oni voze svoje motorcikle)

Eto od mene toliko, ovo nije bilo naručeno hvaljenje motora koji se prodaje, već "uputstvo za upotrebu" a ja se nadam da ću uskoro uspeti da pronđemdostojnog naslednika, pa će i moj Bandido ići na "doboš" s'tim što može lako da se desi da ga samo zamenim sa velikim bratom.

• Podržavam 2

Hvala TOUCUTTER, reče mi Džigi još pre 2 godine da ima drugara sa istim motorom kao moj samo crni!

Bandit je odlična mašina, predje i zadnje podesivo ogibljenje, hidraulično kvačilo, jako rastegljiv agregat, vuče iz podruma bez štucanja a kad treba da se ubrza, ima dosta snage.

Duži putevi mu nisu strani i lagano može 200km bez stajanja da se odvoza bez nekog zamora, umerenom brzinom. Kad idem negde van grada sa lepšom polovinom najlepša mi je vožnja oko 100 na sat, motorić fino prede, stigneš i da vidiš nešto! Bandit će držati 130km/h bez nekog zatezanja ručice gasa i preterane potrošnje. Inače potrošnju računam otprilike posle svakog servisa čisto da vidim da li je sve ok, odvojeno po gradu i otvoreni put. Na otvorenom putu sa dvoje, uglavnom oko 100 na sat uz preticanja troši 5l a u gradu je negde oko 6.5l.

Inače mislim da nismo na muci uopšte, obojica imamo odlične motore koji će trajati još xx godina, samo je pitanje vremena kada će čovek doći i usrećiti se. Do tog trenutka ja ću se voziti, kreće sezona još malo, produžiš registraciju, mali servis i vozi! :moto3:

Jos malo informacija oko motora.

Na poslednjem servisu 06.03.2012 je uradjeno sledece:

- filter vazduha Suzuki original

- zamenjeno ulje u kocnicama Motul

- ulje u kvacilu Motul (ima hidraulicno kvacilo, nema sajle)

- antifriz Motul

- mali servis

Gume su presle 5700km DOT kraj 2011, kupljene u Gevari. Pirelli Diablo Rosso 2.

Postoji dokaz u vidu racuna i servisne knjige za svaki uradjen servis i na racunu pise sta je radjeno, racuni su overeni.

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja