Bishke 263 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi autoprikolica na jedan dan,odem obavim posao i vratim se,ne izlazim iz zemlje. Da li neko iznajmljuje ili neko zna nekog ko iznajmljuje,sto jeftinije naravno to bolje ! Informacije ovde ili na PP Najbolje bi bilo ako neko ima tu prikolicu u Beogradu da se ne cimam tamo vamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan a šta misliš da uzmeš sobu u motelu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 4, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bajkom.co.../prikolica.html Ranije je iznajmljivao prikolicu, proveri da li jos uvek to radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem,da mi treba za potrebe transporta automobila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar ali je iz nvog beceja ako ti nije daleko mogu ti dati broj. 15e je najam koliko se secam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Januar 5, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Milosa (Losmi Kapo) iz agencije GM Moto. On je u BG-u. p.s. ups, nisam siguran da li je i za auto Promenio Januar 5, 2013 član unas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Miloseva je samo moto prikolica sterivac,hvala ali mi nije usput ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan bilo ih je letos po oglasu ako se dobro secam cene od 25-30e u BG..pogledaj oglase moguce da ima jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...