lychobeznik 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz....za nekoliko dana treba da dobijem dozvolu za AM...E sad hteo bih da kupim sebi neki motor,razmisljam o nekim "krosericama" kao sto je Sprint Cross,ali sam naisao ma jedan problem,ima mnogo proizvodjaca koji prave isti motor ali nije isti kvalitet,npr.Drug ima slican takav motor ali je proizvodjac Yamasaki (boatian),koji kad ga je kupio nije ni prosao 1000 km vec je morao da pravi generalnu i sad ponekad kad je vetar ne moze da prebaci u cetvrtu a drugarica je kupila Sprint TAKAV ISTI i za sad os nije imala vecih kvarova a prosla je vise od 5000 km.Pa me interesuje da li je to stvarno tolika razlika u kvaliteta ili je nesto drugo...I ako bi neko mogao da mi preporuci neki drugi motor...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 4, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmisljao mozda da uzmes Derbi Senda?Ima 50 cc i nekih 10 ks,ako sa ne varam.Jeste skuplji od tog sto hoces da pazaris,ali je neuporedivo bolji.A jos je i 2T,i ima 6 brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko kesa imas na raspolaganju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad gledam cene japanaca i derbi-a i dobre su cene ali ne bih hteo da sad dajem mnogo para za neki motor jer cu ga voziti samo ove godine a za sledecu vec kola ako bog da...imam oko 600 700 evra na raspolaganju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmisljao mozda da uzmes Derbi Senda?Ima 50 cc i nekih 10 ks,ako sa ne varam.Jeste skuplji od tog sto hoces da pazaris,ali je neuporedivo bolji.A jos je i 2T,i ima 6 brzina. Kolka je cena tog motora?I jel imaš neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 4, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmisljao mozda da uzmes Derbi Senda?Ima 50 cc i nekih 10 ks,ako sa ne varam.Jeste skuplji od tog sto hoces da pazaris,ali je neuporedivo bolji.A jos je i 2T,i ima 6 brzina. Kolka je cena tog motora?I jel imaš neku sliku? Nemam,jbg.Bio jedan na prodaju.Par godina star,1300e.Ako si zainteresovan,mogu probati da ti nabavim broj.Naravno,ako nije prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmisljao mozda da uzmes Derbi Senda?Ima 50 cc i nekih 10 ks,ako sa ne varam.Jeste skuplji od tog sto hoces da pazaris,ali je neuporedivo bolji.A jos je i 2T,i ima 6 brzina. Kolka je cena tog motora?I jel imaš neku sliku? Nemam,jbg.Bio jedan na prodaju.Par godina star,1300e.Ako si zainteresovan,mogu probati da ti nabavim broj.Naravno,ako nije prodat. Ne treba, nego samo pitam jer bih i ja uzeo neki supermoto ili ono kao cross samo sa svetlima (valjda hard enduro) ali tek na leto, za sad je Sprint Pulser na prvom mestu, jer mu je odnos cena kvalitet sjajan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ATX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 4, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ts 125, yamaha dt 125, honda mtx 125, honda crm 125, kawasaki kdx 125, to su ti neki hard enduro modeli, po meni najbolji od njih je honda crm 125 i kawasaki kdx 125, koji god da uzmes neces se razocarati kao kod kineza siguran sam, bolje uzmi jedan od ovih, ako ih uopste ima, ima ga jedan ili dva kdx-a, po oglasima, ako im radi kips, idu jako lepo, cak i bez njega, samo ako su skinute blokade, japanac nema godiste, od 90' do 00' veoma male su razlike u ovim modelima... zato i drze cenu po godistima... moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan da ali ja nemam nameru da polazem za A1...bio sam polozio pre dve godine za AM (tj tada za PSP) i kad sam otisao u sup rekli su mi da dodjem za 2 godine sa licnom kartom ...hvala na savetima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 4, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ti nesto znaciti informacija,da moj drugar ima Yamasaki i presao je sa njim preko 20k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ts 125, yamaha dt 125, honda mtx 125, honda crm 125, kawasaki kdx 125, to su ti neki hard enduro modeli, po meni najbolji od njih je honda crm 125 i kawasaki kdx 125, koji god da uzmes neces se razocarati kao kod kineza siguran sam, bolje uzmi jedan od ovih, ako ih uopste ima, ima ga jedan ili dva kdx-a, po oglasima, ako im radi kips, idu jako lepo, cak i bez njega, samo ako su skinute blokade, japanac nema godiste, od 90' do 00' veoma male su razlike u ovim modelima... zato i drze cenu po godistima... moje misljenje Zašto bi se pokajao kada bi uzeo kineza? o.O Ima ih par ljudi koje znam i niko se ne žali na njega, lepo ide, agregat dobar ako se redovno servisira, šta drugo mogu uzeti za 600-700 €? Motor 125 ccm, 8 kw, 2008 godište..motor mlad, lep... ja ne verujem da bih ga vozio duže od 5-6 godina, a onda bih uzeo nešto jače...ovo je super za svakog početnika, al opet neću da se mnogo pravim pametan, nek uzme ko šta hoće...opet uzeti neku hondu 90. godište..pffff....23 godine star....uzeo bih neku hondu ili nešto tako 20 godina staro ako bih vozao samo po njivama i šumama....a ovako... KINEZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ti nesto znaciti informacija,da moj drugar ima Yamasaki i presao je sa njim preko 20k Ma sve zavisi na šta naleti kada kupuje..nije isto uzeti motor koji je vožen divljački, po njivama, šumama, stazama, u ekstremnim uslovima a još slabo održavan, a uzeti motor koji je vožen normalno, bez iživljavanja, i da je vožen po njivama i šumama ako je redovno održavan i još ako je ulagano u njega....Samo gledaj kad budeš uzimao da ima servisnu knjižicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan pronasao sam jednog kineza...2011 godiste! ima i servisnu knjizicu...sutra idem da vidim kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dal je skrivena kamera il šta god...1.za 600-700e se nemože kupiti motor koji će služiti 5-6god(a da se manje popravlja nego vozi) 2.to sto su neki ´japanci´stari po kršenici ništa ne znači,jer se u realnosti ispostavi da su pouzdaniji od mnogih novijih motora.Mnogi iako stari dobro su održavani,i prećiće još ko zna kolko...A samo jedan primer o kineskom motoru starom 2-3god,čovek s foruma(u među vremenu prešao na starog japanca)krenuo na Taru,tamo mu kočiona tečnost rastopila staklo na čantri za prednju kočnicu,tečnost iscurela,silazak s Tare bio Ruski rulet .Kad se na takvom delu štedi,šta je s ostalim sklopovima?...Ne zanosite se glupostima može da boli/košta,neki stariji motori nemaju dzabe cene kakve su. Pre svega mislim na Afriku,Transalp,cbr,gs...gsx-r,nsr... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/derbi-senda-sm-oglas-64270/evo ti motor dusu dalo bar je jaci od yamasakija delovi su dostupniji i nije yamasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berz...oglas-64270/evo ti motor dusu dalo bar je jaci od yamasakija delovi su dostupniji i nije yamasaki page not found...napisi mi model pa cu naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 5, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dete trazi motor do 50cc, ne znam sto mu nudite svasta nesto. Sine, za te pare sto imas nadji neki skuter u dobrom stanju. Batali te kroserice i supermoto fazone od 50cc jer ces se napatiti a nemas koliko vidim nikakvog iskustva. Inace me jako raduje sto mislis da ces posle godinu dve preci na kola a bataliti motor. Snovi sine... pusti snovi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/derbi-senda-sm-oglas-64270/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima! Kupljen za 550e! http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1149036_Baotian_OFF-ROAD_2011_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 5, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce te lepo sluziti motoric.A mozes i da uradis kitovanje na 80cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan bolje da ga ne budzi na 80 to ce biti bacanje para ;)nek ti je sa srecom i da te ne sluzi kao sto je sluzio borisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 5, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo kazem da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Narode motoraski, smarao sam vec neke od vas u jednoj drugoj temi, ali muka me naterala da davim i ovde Imam muku da resim kvadraturu kruga, odnosno da spakujem slonce u lonce. Jurim sto jeftiniji enduro (u dzepu imam 500 jura i mogu da se protegnem jos 200 - 250. makar i jedan evro vise je nemoguce odvojiti). Znam da za te pare mogu da nabavim samo krs ali ja bih da pronadjem sto manji krs i nesto za sta ima delova koji nisu suludo skupi. Planiram da to teram ovu nastupajucu sezonu, a posle ocekujem razvedravanje na mom finansijskom planu. Dakle, da ne ***em vise. Trazim nesto sto se uklapa u ove kriterijume: Budzet: do 750E Vozac: Pocetnik (mada ne potpuno bez iskustva), 90kg, 182cm. Nameravana upotreba: All round sa blagim naglaskom na Off road. U ovoj cenovnoj kategoriji ima i DT-a i TS-a i Tuarega, MTX-ova itd, itd... Brine me malo sto su svi u zoni 12 - 15ks pa razmisljam da li imaju dovoljno snage da mene konja poteraju uz brdo, i da li bih mogao da na putu koliko-toliko pratim nesto tipa: XT 600 i VN800. Iz tog razloga, Tuareg mi je kao neki favorit. Pretpostavljam da snagu isporucuje u visim obrtajima i da trazi da se ''gazi'' da bi isao (sto mozda pocetniku otezava ''cinculiranje'' po tezem terenu i utice na potrosnju)... Elem, savetujte... Trenutno sam najblizi Tuaregu ali ne znam kakva je pouzdanost i odrzavanje. HVALA! PS. Evo dela teksta jednog od oglasa. Koliko ozbiljno bi to zveckanje moglo da bude? (znam da je ovako odgovoriti, pipanje u mraku, ali mozda moze bar da se nasluti iz opisa) Citiram: ",uradjena komplet glava menjani ventili,vodjice,tefloni,usisna bregasta,ulje filteri itd.zvecka nesto u unatar glave koliko sam zapazio,nisam jedino promenuo pogonski lanac e sad da li se no cuje iil sta vec neznam!on pali radi lepo ide''. Kasnije kaze da je lanac promenjen zajedno sa lancanicima. Ima l neki drugi lanac? Koji pokrece bregastu, mozda? (Kawa klr 250 je u pitanju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...