Lenko 60 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem filter za benzin. Treba mi za skuter Aprilia SR 50 Ditech. Razlika od ostalih filtera je u tome što bi ovom kog tražim, trebale cevke, na koje se stavljaju creva, trebalo da budu fi 16mmm (a ne 6 ili 8, koliki je standard). Crevo koje ide od rezervoara, do pumpe je fi 24mm. Info na P.M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim za Thundercat-a 10mm pa nigde da ga nadjem, nek' je sa srecom u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ma više od 2 godine tražim ovo čudo...Našao sam ga u Holandiji, košta manje od 5 evra, a isporuka je 30... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...