Fi011 204 Napisano Decembar 31, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan JAGODINA - Jedan motociklista (24) poginuo je u Paraćinu u sudaru sa automobilom, saopšteno je danas iz jagodinske policije. Nesreća se dogodila juče u Ulici Đurđa Brankovića u Paraćinu, a protiv vozača putničkog vozila podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. E bre jebote, baš za novu... Jel se znaju neki detalji? Jadan dečko... Očigledno je barem da je vozač auta kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 31, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi pročitao vest pre nego što si je iskopirao? Čovek pogibe u Paraćinu, ne u Jagodini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 31, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan isto mu dodje, a i ovo sto ce protiv vozaca biti podneta krivicna prijava jer je izvrsio krivicno delo protiv bezbednosti javnog saobracaja tesko da ce mu sad pomoci - nazalost saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jutros cuo.. ali ne znam detalje... decko je vozio hondu cbr, nikad nije ludovao motorom, poznavao sam ga licno.. jos uvek ne mogu da verujem da se to desilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Strašno zaista! Zatečen sam!Groznije ne može biti. Saučešće porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Decembar 31, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Погинуо мотоциклиста у Параћину 31. децембар 2012. | 12:01 | Извор: ТанјугПАРАЋИН/ЈАГОДИНА - У тешкој саобраћајној несрећи у Параћину погинуо је мотоциклиста Д. М (24) из овог града, саопштила је данас Полицијска управа (ПУ) у Јагодини. Д.М је погинуо у судару са путничким возилом "голф", трстеничких регистарстких ознака, за чијим је воланом био М.И, наводи се у саопштењу. Несрећа се догодила у улици Ђурђа Бранковића, а против возача "голфа" поднета је кривична пријава "због постојања основане сумње да је извршио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја", стоји у саопштењу. Promenio Decembar 31, 2012 član vidik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zalosno... http://www.facebook.com/bone.milosavljevic?ref=ts&fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan mlad zivot. Ne znam jel neko zna broj poginulih ali ova 2012 je bila katastrofalna po bajkere. Verujem da ce se to promeniti u sledecoj godini i da se crna hronika nece puniti temama. Saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan UŽAS! Nemam reci. (Popravio sam naslov) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan UŽAS! Nemam reci. Bojim se da ce biti i gore.Svest vozaca,ravna je nuli.Tolerancija takodje na nuli.Nema ko da objasni,nema ko da cuje.A mladi zivoti se gase.Kad god ovo procitam,setim se i da moja deca voze motocikle,i uopste mi nije svejedno...Daleko bilo,pusti roditelji,Bog neka primi ovog decka,koji je tek poceo da zivi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ipak mislim da u vecina slucajeva motoristi stradaju zbog drugih.. kao sto je slucaj i sa ovim dobrim drugarom i prijateljem, koji nikad nije ludovao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Decembar 31, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nepažnja, bahatost, bezobzirnost, ... ! Ne znaš više od čega (i od koga) da se čuvaš!? Dečka sam upoznao letos i sreli smo se više puta na skupovima i moto "žurkama". Tragedija! Saučešće porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sad je sve kasno samo se nadam da ce dosta njih iz ovog da izvucu pouku i da budu oprezniji. Prosle godine je Boban poginuo u sam centar grada pa sad ovo. Za 2 sezone sam imao prilike da vidim 5-6 udesa motorima.... sto je mnogo, mnogo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 31, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jebali vas baš motori u decembru mesecu! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Decembar 31, 2012 Stara Garda, 273 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nepažnja, bahatost, bezobzirnost, ... ! Ne znaš više od čega (i od koga) da se čuvaš!? Dečka sam upoznao letos i sreli smo se više puta na skupovima i moto "žurkama". Tragedija! Saučešće porodici i prijateljima! Bez komentara..Saucesce porodici...Eeeee...deco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jebali vas baš motori u decembru mesecu! Viteže, izvini što ti repliciram, ali vest kaže da nije kriv decembar nego vozač Golfa. Ako statistika kaže da je decembar najmortalniji, onda se opet izvinjavam, ali teško. Hladne gume, opasno, a kad nije!? Jebali nas motori onda i u maju i junu i julu i avgustu...jer tada se gine najstrašnije. Šta onda!? JA vozim skoro svaki dan, imam dobre, nove gume, pazim, nosim fluo prsluk. Mislim na svoju bezbednost. U redu, nemam ubrzanje kao vi, ali za 6 sekundi sam na 80, za 11 na 100, a to nije šala. Led, magla, belo, kiša, sneg... Obožavam svoj motorčić bez obzira na sneg okolo, ništa nije problem ako se pazi. Vožnju obožavam, sneg obožavam, i kada je suvo i očišćeno idem do Avale. Motor se jednostavno voli i uživa se u njemu bez obzira na temperaturu, isto kao što nijedna ljubav baš i ne poznaje granice. Moja baba može da vozi kad su idealni uslovi. Najbolje da Popsiju, Zexu, Hitmanu i ostalim endurašima savetujemo da se manu blata, šume i bespuća jer je - klizavo i opasno... Moje najdublje saučešće porodici i prijateljima... 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 1, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, izazivanje je sudbine u svakom slučaju. Prvenstveno ne očekuju motocikliste na putu. Jeste slažem se, izgleda da momak nije kriv. Jel misliš da mu je lakše sad zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Januar 1, 2013 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim stereotipe, ali je činjenica da su vozači u Ćupriji, Jagodini i Paraćinu blagi očaj (proveo sam u tim mestima 4 godine pa sam se i sam uverio, a neka je čast izuzecima), voze bukvalno kao da su sami na putu, a sve šoferčina do šoferčine. Mislim da period (decembar) nije bitno uticao na tragediju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Моје сучешће породици и пројатељима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 1, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, izazivanje je sudbine u svakom slučaju. Prvenstveno ne očekuju motocikliste na putu. Jeste slažem se, izgleda da momak nije kriv. Jel misliš da mu je lakše sad zbog toga? Izvini, ali nisi u pravu ! Država i zakonodavac smatraju da je to sasvim normalno da se vozi motor u decembru - pa nam tako i naplaćuju registraciju za celu godinu - za svih 365 dana u godini. A vozači automobila nemaju šta da nas očekuju il ne očekuju - nego treba da poštuju zakon i saobraćajne propise. Porodici i prijateljima poginulog saučešće, a vozaču golfa - da ga kazne najviše što mogu ! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Januar 1, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Po podne me zvao drugar (takođe bajker) iz Paraćina. Upravo se bio vratio sa sahrane (dobar je drugar sa ocem od postradalog dečka, a dobro se poznavao i sa poginulim). Udes je nastao tako što je vozač izlazio automobilom iz dvorišta na put (vozeći u "rikverc"). U tom momentu je putem naišao motociklista i nije mogao da se zaustavi, a u pokušaju da izbegne udar pao je i povredio glavu (nisam siguran da li je udario u auto ili u nešto drugo). Dečko je imao kacigu na glavi. Koliko sam shvatio motor nije udario u auto. Inače su poginuli i vozač automobila komšije (kapije su im preko puta jedna od druge). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 1, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali nisi u pravu ! Država i zakonodavac smatraju da je to sasvim normalno da se vozi motor u decembru - pa nam tako i naplaćuju registraciju za celu godinu - za svih 365 dana u godini. A vozači automobila nemaju šta da nas očekuju il ne očekuju - nego treba da poštuju zakon i saobraćajne propise. Vidi, i ja se slažem sa tobom 100%. Zaista. Ali na žalost, puna su groblja onih što su bili u pravu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se motori nevoze u decembru,ne bi bilo akcije Deda Mraz. Decko je poginuo,saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, izazivanje je sudbine u svakom slučaju. Prvenstveno ne očekuju motocikliste na putu. Jeste slažem se, izgleda da momak nije kriv. Jel misliš da mu je lakše sad zbog toga? Izvini, ali nisi u pravu ! Država i zakonodavac smatraju da je to sasvim normalno da se vozi motor u decembru - pa nam tako i naplaćuju registraciju za celu godinu - za svih 365 dana u godini. A vozači automobila nemaju šta da nas očekuju il ne očekuju - nego treba da poštuju zakon i saobraćajne propise. Porodici i prijateljima poginulog saučešće, a vozaču golfa - da ga kazne najviše što mogu ! Izvini ali nisi ni ti u pravu. Placanje registracije nije razlog da pogines. Opasnost saobracaja i jeste ta sto treba da se pazis od drugih. Svako ko malo duze vozi motor zna da se svako malo jace kocenje pri toj temperaturi guma i asfalta zavrsava klizanjem prednjeg tocka i direktnim udarcem glavom u asfalt. Nemamo 7 godina pa da ne mozemo da sacekam mesec ili dva dok prodje zima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1641 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Batalite prepucavanje da li je trebao u decembru da vozi ili ne, bio je ispravan i to je to... Bone brate pocivaj u miru... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...