Aleksandar011 71 Napisano Mart 18 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Даре ајде ако ти није проблем измери тај који имаш па да видим да ли да поручујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16926 Napisano Mart 22 Integrisan, 9564 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 71 Napisano Mart 24 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/22/2025 at 6:24 PM, Satelis said: Изгледа да не одговара, димензије диска на сајту су нешто веће од овог који си измерио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 71 Napisano Maj 14 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Није мала штета али може да се поправи, мало лепљења пластике и квалитетно фарбање биће Пеки као нов. Данас крећу радови редом па јављам као ће све изгледати кад буде завршено. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 17 Napisano Četvrtak u 21:12 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ujutru uzimam peugeot satelis 300i 2014 godina pregledao ga vozio radi ko doksa ocuvan, kako su se pokazali oni,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16926 Napisano Četvrtak u 22:59 Integrisan, 9564 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu dje njega nadje, daj neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 17 Napisano Petak u 08:18 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je taj dao sam peda tek 250 i uzeo sam 100€ od covjeka, puno mi je prešao 40.000 inače ja kad vidim 40.000 meni je to trauma ne znam zašto hahah Ima malo uloga plastike desne treba uklopiti bio je blsgi pad nista strasno i moram naci plastike fednu onaj gfje je cep od vode, danas cu malo vise voziti pa cu isprobati, inace fino pali tih je radi ko doksa stvarno ne osjeti se da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16926 Napisano Petak u 13:14 Integrisan, 9564 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samde da ti reknem.da taj model ne nosi te stop lampe. Prevrti temu nazad i videćeš koje lepe lampe nosi....imao ih kratko na mom ex Satelisu. Čak nisam siguran da je njegov poklopac CVT-a, morao bi prevrteti slike na kompu/netu. Gumena patisnica fali, inače 40.000km nije ništa za te masinice. Moj broji duplo više.....pali, radi, vuče isto kao prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 17 Napisano Petak u 20:26 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove stop lampe, neko je dtavio foliju preko njih za zatmanjivanje tako da stvarno ne znam, ovo mi je slucajno izletilo, jer sam uspio zamjeniti za pedu kineza koji uopste meni nije sjeo, nego sam ga imao za prvu pomoc i rijesio sam je se, ovo je ono sto js volim foteljas ogromni, podsjeca me na mog atlantika 500, tako da neka ga sredit lagano neke stvari pa mozda odem na more pocetkom septembra, dok ga upoznam i ulijem povjerenje u njega da me nece izdati Moj majstor nije odusevljen jer smo imali satelisa od prijstelja gdje djelove nisu mogli naci nigdje, a svvjedtan je majstor da je agregat bev 300 pa eto kao nije lose Mene samo zanima da li je ovde i klapna gsa od beverly Po ovom sudeći od pežoa je ovde instalacija plastike i ne znam za klijesta i kocnice cije su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16926 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9564 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stopaljke nisu od njega već od starijeg bate. Agregat i klapna gasa jeste od Piaggio grupe tako da nemaš zime što se bilo kog dela (potrošan materinal) tice. Sredi ga mehanički valjano i na kraj sveta ima da te odveze...ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 17 Napisano pre 9 sati U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis cim sam ga uzeo zamjenio dam ulje, za prvu pomoc naglasavam prvu pomoc nasuo dam motul 10w40 3.000 za sedam dana ide lagani motul 7100 rucke kocnice su mi malo ko tvrde pogotovo kad se stisne do kraja opet se cuje u rucicama kruljanje juce relacija do konjica iz sarajeva i sretnem blizanca pa smo malo stali pricali, na njegovom satelisu 250 kocnice bas fino se pritiscu i xovjek mi govori kod tebe tvrde rucice isto tako kada kocim prednjom skroz cudno cuje se negdje kuckanje u guvernali (bio je pad sa njega, juce smo plastike dotezali ali nije ušinut ne vuče u stranu niti išta) kaže majstor juce dobra ti je pakna prednja ali šklapa moramo je zamjeniti. samo me zanima kako da omeksam ove rucice od kocnica, ulje dot ,4 cu zamjeniti za pocetak pa cemo vidjeti kocnice uglavnom ne propadaju vec su bas potvrde to me nervira, ali twk sam ga uzeo pa cemo ga sada lagano sredjivati sta drugo da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 310 Napisano pre 7 sati Fat and furios, 639 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje ide 5-40, u mašinu. Promijeni ulje u kočnice pa bi trebalo da omekša kočaljka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...