Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot Satelis

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis 250

Даре ајде ако ти није проблем измери тај који имаш па да видим да ли да поручујем 🙂🙂🙂 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 36 postova
On 3/22/2025 at 6:24 PM, Satelis said:

IMG_20250322_180113.thumb.jpg.e8f6afd678680dad971b1f50bf2f58e9.jpg

IMG_20250322_180119.thumb.jpg.1e7b9fe33af3a18d831b78ab4aa7eac2.jpg

IMG_20250322_180152.thumb.jpg.213e115cf052ec91e026b6081dc89a54.jpg

Изгледа да не одговара, димензије диска на сајту су нешто веће од овог који си измерио

• U prolazu, 36 postova

Није мала штета али може да се поправи, мало лепљења пластике и квалитетно фарбање биће Пеки као нов. Данас крећу радови редом па јављам као ће све изгледати кад буде завршено.

20250422_114442.jpg

20250422_114452.jpg

20250422_114500.jpg

20250422_114504.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 95 postova

To je taj dao sam peda tek 250 i uzeo sam 100€ od covjeka, puno mi je prešao 40.000 inače ja kad vidim 40.000 meni je to trauma ne znam zašto hahah

Ima malo uloga plastike desne treba uklopiti bio je blsgi pad nista strasno i moram naci plastike fednu onaj gfje je cep od vode, danas cu malo vise voziti pa cu isprobati, inace fino pali tih je radi ko doksa stvarno ne osjeti se da radi

IMG-ac6757fac1b1fe7e7849e9d09f58c48c-V.jpg

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9564 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Samde da ti reknem.da taj model ne nosi te stop lampe.

Prevrti temu nazad i videćeš koje lepe lampe nosi....imao ih kratko na mom ex Satelisu.

Čak nisam siguran da je njegov poklopac CVT-a, morao bi prevrteti slike na kompu/netu.

Gumena patisnica fali, inače 40.000km nije ništa za te masinice.

Moj broji duplo više.....pali, radi, vuče isto kao prvog dana.

• U prolazu, 95 postova

Ove stop lampe, neko je dtavio foliju preko njih za zatmanjivanje tako da stvarno ne znam, ovo mi je slucajno izletilo, jer sam uspio zamjeniti za pedu kineza koji uopste meni nije sjeo, nego sam ga imao za prvu pomoc i rijesio sam je se, ovo je ono sto js volim foteljas ogromni, podsjeca me na mog atlantika 500, tako da neka ga sredit lagano neke stvari pa mozda odem na more pocetkom septembra, dok ga upoznam i ulijem povjerenje u njega da me nece izdati

Moj majstor nije odusevljen jer smo imali satelisa od prijstelja gdje djelove nisu mogli naci nigdje, a svvjedtan je majstor da je agregat bev 300 pa eto kao nije lose

Mene samo zanima da li je ovde i klapna gsa od beverly

Po ovom sudeći od pežoa je ovde instalacija plastike i ne znam za klijesta i kocnice cije su

• Integrisan, 9564 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Stopaljke nisu od njega već od starijeg bate.

Agregat i klapna gasa jeste od Piaggio grupe tako da nemaš zime što se bilo kog dela (potrošan materinal) tice.

Sredi ga mehanički valjano i na kraj sveta ima da te odveze...ako treba :)

• Hvala 1

• U prolazu, 95 postova

@Satelis

cim sam ga uzeo zamjenio dam ulje, za prvu pomoc naglasavam prvu pomoc nasuo dam motul 10w40 3.000

za sedam dana ide lagani motul 7100

rucke kocnice su mi malo ko tvrde pogotovo kad se stisne do kraja opet se cuje u rucicama kruljanje

juce relacija do konjica iz sarajeva i sretnem blizanca pa smo malo stali pricali, na njegovom satelisu 250 kocnice bas fino se pritiscu i xovjek mi govori kod tebe tvrde rucice

isto tako kada kocim prednjom skroz cudno cuje se negdje kuckanje u guvernali (bio je pad sa njega, juce smo plastike dotezali ali nije ušinut ne vuče u stranu niti išta) kaže majstor juce dobra ti je pakna prednja ali šklapa moramo je zamjeniti.

samo me zanima kako da omeksam ove rucice od kocnica, ulje dot ,4 cu zamjeniti za pocetak pa cemo vidjeti

kocnice uglavnom ne propadaju vec su bas potvrde to me nervira, ali twk sam ga uzeo pa cemo ga sada lagano sredjivati sta drugo da kazem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja