bracabgd 907 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan E drugari nesto sam kopao po netu i nabasam na ovaj model za koj iskreno nikad nisam cuo. Jos malo sam istrazivao i nadjem nekoliko primeraka kod nas sa relativno ok cenama s obzirom da je Honda Da li neko ima neke informacije ili ti zna nesto vise o ovom modelu. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Glavna odlika je da poseduje tiptronic menjač - kao Burgman 650 Cena joj se kretala oko 7000 eura što je za 250 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki: Tabla je da se postide i mnogo veći motori Forza 300 Evo iz svih uglova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa Honda, ja volim da gledam i razmisljam unapred sta bi kupio i ova mi je bas zapela za oko ali sigurno dobra kao i svaka Honda i nazalost malo preskupa, nova i polovna. Inace naslednik Honde Forza ili Jazz, kako za koje trziste, kojih ima i kod nas dosta i za male pare a ova nova se pravi od 2005 godine. Na jednom testu pise ovako: Pros: Handles well, Low centre of gravity, Loads of storage, High tech Cons: Slow, low top speed, heavy, Motor 250 ccm klasika, ispod sedista mesta za dve kacige i jos malo necega a to zahvaljujuci malom zadnjem tocku od samo 12" dok je prednji 13". Mislim ako e gresim da ima dva modela, sa klasicnim variomatom i elektronski kontrolisanim variomatom koji ima i M mod, prvo sa sest brzina a posle sa valjda sedam, sport modom, Kick Down-om itd itd... Imaju niske vizire pa italijani uglavnom stavljaju vise i bajkerski upravljac, nije pokriven plastikom nego go i niklovan a jos je zanimljivo da imaju neki sistem daljinskog zakljucavanja, otkljucavanja, kartica stoji u dzepu i na oko 4 metra daljine reaguje a motor se pali - gasi prekidacem k'o za ringlu ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jako zanimljiv skuter, i krivo mi je sto na kraju nije bilo mesta za mene tj. za moje noge, a uz malu i laku prepravku volana sam mogao da vozim najnormalnije. U oglasima je bila jedna jedina i to skroz bela. Mnogo su retke i zacudio sam se sada kada sam bacio oglas na polovnjake i nasao 2,3 u oglasima! http://www.polovniautomobili.com/motori-29.php?category=29&tags=&showold_pt=false&shownew_pt=false&brand=0&modeltxt=forza&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0&showoldnew=all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina,nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Decembar 27, 2012 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno do sada nisam imao prilike sresti ovaj model Honde sto po gradu tako i van njega. Prelepo izgleda sve u paketu, posebno inst. tabla ima velikiiii + , jedino sto mi se ne svidja je kratak vizir i velicina tockova 13", 12" braco@ jel to najavljujes neke novitete ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Decembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis-Ma samo trazim da vidim sta ima sve na trzistu,ja bi Excitinga 300Ri,on mi je nekako najbolji odnos cene kvaliteta i mojih potreba.Mnogo mi je zao sto nisam mogao da sklopim finansije da uzmem Čortin ali sta je tu je bice jos takvih. Generalno mi se ovaj model mnogo svideo zbog samog izgleda,što tommi.n rece ima dosta za i protiv,video sam sve fotke i pročitao par komentara na stranim forumima.Mislim da su točkovi od 2007-08 13" i napred i pozadi,tabla mu je stvarno do 00,a cena kao i svakom japancu KVALITETNA. Rekoh da vidim da li ga je neko od kolega vozio i kako se ponasa.Izuzetno je težak,neki podaci kažu od 186-205kg pa me to jedino brine zbog snage. Polako ima vremena do proleća još,videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je agregat nova konstrukcija ili je poboljsani (npr. ubrizgavanje, 4v po cilindru...) stari dobri 250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 27, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam je jesenas....jedan moj radnik je poseduje......odma da vam kazem, za sve vise od 185 je problematicna......dakle zaboravio sam je.... laka za upravljanje i ako je teska....plastika sjajna, nema krckanja i skripanja....tabla je fascinantna.... nisko lezise, kao burgman......uzasno nisko......ko da sedite u fotelji.....tockovi sicusni,mada je sediste preudobno, mora se paziti na rupe..... nisam ga pitao za odrzavanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3670 Napisano Decembar 27, 2012 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Preslab je to motor za nju, istu zamerku nalazim i mom skuteru i to je jedan od bitnijih razloga što planiram da ga promenim u neko dogledno vreme. Kad je snaga motora u pitanju, bolje da je imaš a da je ne koristiš, nego da je nemaš a da ti samo 1 zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Decembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je agregat nova konstrukcija ili je poboljsani (npr. ubrizgavanje, 4v po cilindru...) stari dobri 250cc Ova sto sam je ja gledao ima direktno ubrizgavanje, 4 ventila, Obrtni momenat od 24Nm/5500o/min, Snagu od 16KW/21.5KS, Tockove 13'' i po jedan disk napred i pozadi, napred256mm a pozadi 240mm. Ima dva modela Forza EX koja ima ABS i ona je teska 196kg i Forza X koja ima 187kg. Modeli Forza 250 su izasli 2000god model S i restilizovani 2002 u model Forza T (touring) i model Forza ST (sport touring) Ti modeli imaju karburator i malo su laksi i imaju tockove 12-13''. Ponovna restilizacija i ovaj put promene u mehanici dolaze 2006god. Ubacuju novi menjac sa a dual modom automatski i manuelni nesto kao tiptronik i menjaju sa 6 na 7 brzina. Ubacuju ABS u model Forza Z ABS. Ubacuju i novi motor iste zapremine ali dir ubrizgavanje sa 4 ventila Meni je idealna sto se tice visine ja sam 180 ali me nerviraju ti tockovi 13'', ja na yamahi imam 12'' i svi znaju kako sam letos prosao,ne samo zbog tockova ima i moje krivice ali bi verovatno bolje prosao da sam imao malo veci tocak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...