wedzi 0 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ostalim bajkerima!obraćam vam se sa problemom koji mi se od skoro desio,naime vlasnik sam kineza qingqi 200gy od skoro.kupljen je polovan,malo zapušten od prethodnog vlasnika ali ipak u solidnom stanju.palio mi je normalno do nedavno a onda nastaju problemi sa promjenom akumulatora.kupio sam adekvatan akumulator marke banner i pošto su loši dani nastupili garažirao sam motor i palio ga nakon 15-stak dana i pustio ga u leru jedno 10-tak minuta.međutim nakon par takvih paljenja akumulator više nije imao snage da zavergla.pošto je akumulator nov,pod garancijom,pripunio sam ga i naravno motor je palio bez problema,e sad pošto se pomalo razumijem u mehaniku u toku rada motora sekundarno sam skinuo klemu sa akumulatora da bih provjerio da li se puni iz alternatora i isti se odma ugasio.zamolio bih forumaše da mi pomognu da utvrdim gdje je problem pošto vizuelno nisam mogao da mu pronađem regler i da li ga uopšte ima ova vrsta motora?unapred zahvalan na sve vrste odgovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11140 Napisano Decembar 26, 2012 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 10ak minuta rada na leru nije dovoljno da dopuni struju koju si potrosio za paljenje motora, jos pogotovo paljenje zimi, kad upalis motor vozi ga bar 15-20km, ako ga ne mislis redovno voziti, nemoj ga bolje ni paliti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 606 Napisano Decembar 26, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 344 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si skidao akumulator sa motora dok ga nisi palio? Nemoj nikada da skidas klemu da bi to proverio, za to postoji unimer. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 143 Napisano Januar 9, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ima regler.Idi u kinesku imperiju i potrazi,ima vec pisano o tome.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wedzi 0 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima regler.Idi u kinesku imperiju i potrazi,ima vec pisano o tome.Poz zahvaljujem već sam se uključio u temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...