Jump to content

Moto Zajednica

R/C Helikopter sa kamerom i ziroskopom

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Dobio ovo cudo na poklon, probao sam ga danas extra stvar, pravi extra slike i klipove ( ubacicu kada izvadim memorisku ) ima domet oko 40-50 metara, daljinski koristi 4 baterije dok se helikopter puni preko USB-a ili klasicnog kabla , baterija traje 10ak minuta zavisi od akobracija uglavnom minut vise manje . Kvalitetno je uradjen zupcanici su mu metalni, ceo je od metala sem elisa ( one su od neke dosta zilave plastike) i skoljkice (crne ) od napred i skija , ostala konstrukcija je od metala. Dimenzije su glavni rotor 335mm, ukupna duzina je 410mm, visina 190mm, glavni motor je 131x2, baterjia je 3.7v 1100mAh. Potpuno nov u originalnoj kutiji ide to je uglavnom to. Nov je 6000 din, ovaj neka bude 5000 din i cena je fixna , bez ZAMENA. E da ako jos nekog interesuje imam mali isto helikopter radi sve sem sto mu ispao najmanji zupcanik a mrzi me da jurim neke igracke da izvadim iz n jih i stavim ako nekog interesuje on je 2700 placen 1500 din neka bude. I da uglavnom posto ce neko da pita zasto prodajem ovo mi je dosta interesantan hobi ali nemam vremena za to sad pocinje ispitni rok, jos malo ce i sezona motora o5 i eto.. to je glavni razlog. Ako nekog jos nesto interesuje neka pita .

e da uz njega ide i 2 gb memoriska kartica , i bateriju cu buduem vlasniku da poklonim :D

post-16583-0-97200600-1356379679_thumb.jpg

post-16583-0-36746600-1356379690_thumb.jpg

post-16583-0-74663000-1356379697_thumb.jpg

post-16583-0-50919500-1356379703_thumb.jpg

post-16583-0-29106900-1356379708_thumb.jpg

post-16583-0-82221900-1356379714_thumb.jpg

Promenio član Dzony93

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

danas buraer dao drugu da proba pa kako mu pao okrznuo jednu elisu fali 5 mm plastike ... rezervne elise su 300 din set, tako da neka bude 4700 din ako nekog interesuje..

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Te varijante: sve ispravno, samo treba ovo/ono da se sredi odbijaju potencijalnog kupca. Sredi to sam, ako zaista nije neka cifra, ili ponudi kao neispravno za znatno nižu cenu.

Zamisli situaciju - "Prodajem auto xxx, potpuno ispravan ali ne može da se proba jer je ispustila guma koju VI možete srediti za samo 500d kod vulkanizera. Zato cena pala sa 6000e na 5996e". Ne ide to tako.

Samo da se ogradim: nisam potencijalni kupac, sugestija je dobronamerna.

:zdravo:

• Podržavam 9

LJUDI OVAJ RADI I LETI MOZDA NISTE LEPO PROCITALI ALI MALI STO DAJEM ZA 1500 din ne radi njega cu sad da ostavim za mene A OVAJ JE POTPUNO ISPRAVAN AKO HOCETE SNIMAK CU DA OKACIM

ivice na kraju je okrznuta 3-5 mm nije cela ocepljena -.-' . Evo ceo dan ga drndam u sobu :D ako nece niko da ga uzme mozda ga ostavim sebi da spijuniram malo komsike khm khm gledma komsiluk iz pticije perspektive :D

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

LJUDI OVAJ RADI I LETI MOZDA NISTE LEPO PROCITALI ALI MALI STO DAJEM ZA 1500 din ne radi njega cu sad da ostavim za mene A OVAJ JE POTPUNO ISPRAVAN AKO HOCETE SNIMAK CU DA OKACIM

Daj neki snimak, link kako to čudo snima. Ne mora da bude tvoj!

hhaha ma mnogo interesantna stvar 1moto3.gif . Evo spakovao sam ga u kutiju sto dalje od mene . A onaj mali sam osposobio pa ga parkiram na svaku ivicu hahaha

ne :D . Da ima ne znam kako bi leteo jedino da ga bacam sa zgrade hahaha. A mogu da ti nadjem sa kamerom i jos ako imas telefon sa androidom ili iphon da upravljas sa njim :) i manji je od ovog mog

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Mene zanima da li taj moze da ponese na sebi GoPro kameru, posto je ova njegova malo kilava. Kamera ima malo manje od 200 grama sa kucistem

ova njegova kamerica se vadi, a i ugao moze da se podesi, a sto se 200g tize ja sam probao sa kljucevima odozdo nije bio problem pokusacu danas da dodam nesto oko 200g tesko pa cu da ti javim. Mislim da sam video na netu da su stavljali na slican model go pro kameru

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Mislim da ti je za kameru sigurniji Optocopter :

485862934387ed48bac0.jpg

A može i da potegne dobru težinu :

board002.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja