dragan026 22 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan hvala , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 5, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje,i ja planiram nešto slično za ovo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1211 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, planiram nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Super. Trebali ste se javiti, kada ste bili kroz Nevesinje, prošli ste mi kraj kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican 5! Sve pohvale sem za onih sedam dana izlezavanja, al verujem da si uzivao!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Super. Trebali ste se javiti, kada ste bili kroz Nevesinje, prošli ste mi kraj kuće. Nisam imao pojma , al hvala na pozivu! Inace najlepsi kraj za voznju motora !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Super. Trebali ste se javiti, kada ste bili kroz Nevesinje, prošli ste mi kraj kuće. Nisam imao pojma , al hvala na pozivu! Inace najlepsi kraj za voznju motora !! Ja sam prošle godine ovdje napisao da se jave svi koji prolazili kroz Nevesinje i Mostar. Da se upoznamo i popijemo piće, a može i prenoćište u Nevesinju, na 850m/nv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...