Peki 1214 Napisano Novembar 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom bih hteo da se zahvalim našem drugaru sa foruma ZOZON-u koji je bio tako ljubazan da podeli sa nama ove fenomenalne fotografije sa V.N. Jugoslavije iz 1989 i tako još jednom otrgne od zaborava ovaj delić moto istorije Krećemo sa pogledom sa tribina na klasu 250ccm. Onaj baja sa brojem 6 je budući svetski prvak u 250ccm u '91 i 92 Luca Cadalora ...a sada virimo u padok yamahe i suzukija Zatim slede i 3 svetska šampiona Jedan bivši - Freddie Spencer ('83 i '85) Čovek koji je te godine uzeo tiutlu i to mu je bila 4. u karijeri ('84, '86 i '88) - Eddie Lawson I jedan budući svetski šampion - Kevin Schwantz ('93) A evo i kako su izgledale paddock cice u to doba. Vidi se, sve fine cure, studentkinje a ne kao one alamunje što Mixa kači na forumu da te bog sačuva.......ko se smeje dobije 1 iz vladanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 30, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zozonu. A Peki,mogao si i bez ovih Cica. Meni pisi odma keca iz vladanja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan JOS JOS JOS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Respect za ovo... veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moze neko da napise koje su se klase vozile tada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vozile su se klase do 80 ccm ('89 je bila poslednja sezona), 125, 250 i 500ccm U svetskom sampionatu su se vozile i klase do 50ccm (ukinuta '83) i klasa do 350ccm (ukinuta '82). Poslednji sampion u 350 bio je cuveni nemac Anton Mang Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam dosta slika sa Grobnika iz tog perioda...kao i onih par slika sa F1. Pokušaću ovih dana da nahvatam skener na poslu pa da ih postujem ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo izvolite i nemojte se ustrucavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Decembar 1, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam dosta slika sa Grobnika iz tog perioda...kao i onih par slika sa F1. Pokušaću ovih dana da nahvatam skener na poslu pa da ih postujem ovde Pa sta cekas,samo naprijed!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peki za ovu temu! Prva slika gde je Cadalora slikan odozgo je iz 1990-e ostale su iz 1989-e. Dajte jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Tada prvi i posljednji put uživo vidjeh Moto GP!Imaš li koju fotku Mamolina pada tog vikenda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Tada prvi i posljednji put uživo vidjeh Moto GP!Imaš li koju fotku Mamolina pada tog vikenda? Nazalost ne, sve je slikano nekim smesnim aparatom koji nije mogao da dobaci dalje od desetak metara a i ja sam bio opcinjen zbivanjima u padoku tako da sam vise slikao taj deo trke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slike su mrak...ajde makine,trkaci i sve ostale munje ali ovaj stil oblacenja i ove cice pa to je urnebesno ;D made in 80's Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može malo crno - bijelih ( jebi ga '86 je bilo teško navatati obojeni filmić ) Đakomo Agostii "nadgleda radove" na mašinama Edi Lawsona ( 2 ) i Rob Mc Elnea ( 9 ) Yamaha Marlboro Team Agostini . Bila je to 53. pobjeda za Yamahu u "kraljevskoj" klasi - fabrička oznaka modela YZR 500 OW 81 [/img] Dole je "špijun" koji je to snimio i čiji album listam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Za Gauloises se znalo i prije Rosija i Olivijea Cristian Sarron [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia u povoju - Manfred Herve [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 11, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Oppasne su fotke druže. Jedino što malo starije izgledaš na slici, al to je valjda zbog crno -bele tehnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 11, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Slike totalno dobre,pogotovo sto cu crno bijele. A da li samo meni "spijun" i vlasnik albuma lici na Kvarisu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ovo ja,a nije ni Kvariša ( fotke su starije od njega ),to je moj drugar iz Bijeljine....NAJVEĆI MOGUĆI FAN YAMAHE :D i živa enciklopedija trka....ima još mnogo fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ovo ja,a nije ni Kvariša ( fotke su starije od njega ),to je moj drugar iz Bijeljine....NAJVEĆI MOGUĆI FAN YAMAHE :D i živa enciklopedija trka....ima još mnogo fotki. Kvarko je napravljen u boji. Daj dovodi ga ovamo,necemo li zajedno parirati Lalajku sljedece sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile505 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan ovo na slici je moj ujak, bio je malo mladji, a sad je isti samo je posedio. VI OTKRIJTE IME! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile505 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan moze i neka ujna da se javi ako moze,konkurs je jos uvijek otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile505 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan hello! if you can read this we can send messages to each of us about all kinds of things. (and we can talk about something secret) ajde prochitajte ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ovo ja,a nije ni Kvariša ( fotke su starije od njega ),to je moj drugar iz Bijeljine....NAJVEĆI MOGUĆI FAN YAMAHE :D i živa enciklopedija trka....ima još mnogo fotki. Kvarko je napravljen u boji. Daj dovodi ga ovamo,necemo li zajedno parirati Lalajku sljedece sezone. Sorry za OFF : Kvarko je mladji od mnogih stvari...Ne da je pravljen u boji , nego skoro u digitalnoj eri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike su exxstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...