D.E.J.A.N 20 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem ili menjam za automobil buell xb9 ili xb12 naked sa dva fara,u zamenu od automobila mogu da ponudim audi tt 1.8t 2000g,opel astru G bertone 1.8 2001,ili peugeot 207 1.6 16v Feline, kontakt tel 0638008805 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 6, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas na kupujem prodajem xb12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije klasican naked a i skup je poprilicno. Bio je jedan XB12S mesecima u oglasima sa Sebring auspusima, prelep i savrseno ocuvan za mnogo manje novca. Covek je pristajao i na zamenu, posto se ovde bas ne otimaju o Buell. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da to nije onaj naked,mada sam odustao od tog motora,cuo sam da je za delove da se roknes,tako da ipak ostajem na japancima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja razmisljao da ga kupim, u 3T-Racing-u gde odrzavam motor su mi rekli bas to. Mada sam posle cuo ovde na forumu kako HD isporucuje delove bez problema, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan xb9 jako pogana stvarčica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Januar 8, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj prijatelj u Italiji ima jednog na prodaju. U pitanju je X12. Ovo je njegov sajt i sve polovno sto je u prodaji. Motor sam video licno i imam cak negde i neke slike, samo da me ubijes ne znam da ih nadjem. Jako lepo izgleda i pored toga sto ima par sitnih ostecenja. Skrol na dole... http://www.meuccimoto.it/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=126 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo, ali ako sam dobro shvatio Honda Shadow 750, 2000-o godiste mu je 3900 Eura. Kod nas je jeftinija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma brate kod nas je sve jeftinije,takva beda u drzavi je i dovela do toga da ovde sve mozes da kupis mnogo jeftinije nego preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Januar 8, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakva tajna da su kod nas neki motori jeftiniji. Razlog je svima dobro poznat. Ali isti taj razlog vrlo cesto od motora kod nas ucini da mu ostane samo ime (i cena) a resto rasuto po srpskim putevima i pojedeno nemarom i nebrigom. Ima i valjanih svakako, ali su sve redji. To govori i sve cesca pojava oglasa kojih ima i ovde, da ljudi hoce da daju i vise para, naravno ako je u pitanju motor koji je zaista u dobrom stanju, ne samo na recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...