Jump to content

Moto Zajednica

Buell xb9 ili xb12

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: kawasaki zx6r 2007

kupujem ili menjam za automobil buell xb9 ili xb12 naked sa dva fara,u zamenu od automobila mogu da ponudim audi tt 1.8t 2000g,opel astru G bertone 1.8 2001,ili peugeot 207 1.6 16v Feline, kontakt tel 0638008805

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 295 postova

Ovaj nije klasican naked a i skup je poprilicno. Bio je jedan XB12S mesecima u oglasima sa Sebring auspusima, prelep i savrseno ocuvan za mnogo manje novca. Covek je pristajao i na zamenu, posto se ovde bas ne otimaju o Buell.

• Svrati ponekad, 295 postova

Kada sam ja razmisljao da ga kupim, u 3T-Racing-u gde odrzavam motor su mi rekli bas to. Mada sam posle cuo ovde na forumu kako HD isporucuje delove bez problema, ali...

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Jedan moj prijatelj u Italiji ima jednog na prodaju.

U pitanju je X12.

Ovo je njegov sajt i sve polovno sto je u prodaji. Motor sam video licno i imam cak negde i neke slike, samo da me ubijes ne znam da ih nadjem. Jako lepo izgleda i pored toga sto ima par sitnih ostecenja. Skrol na dole...

http://www.meuccimoto.it/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=126

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nije nikakva tajna da su kod nas neki motori jeftiniji. Razlog je svima dobro poznat.

Ali isti taj razlog vrlo cesto od motora kod nas ucini da mu ostane samo ime (i cena) a resto rasuto po srpskim putevima i pojedeno nemarom i nebrigom. Ima i valjanih svakako, ali su sve redji. To govori i sve cesca pojava oglasa kojih ima i ovde, da ljudi hoce da daju i vise para, naravno ako je u pitanju motor koji je zaista u dobrom stanju, ne samo na recima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja