LongHorn 48 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ljudi, sumnjam da mnogo Vas zna za ovo mesto, a prelepo je, ja i moje drushtvo smo par vikenda tamo rostiljali i vozili se. E sad, put nije nesto extremno dobar, ali moze da se iskulira obzirom da nije monoton, no ima krivina. Mesto je do samog glavnog puta, i dajem predlog, da se lepo na leto organizujemo, dodjete do Zajecara i da vas moji drugovi i ja odvedemo, bacimo nesto da zamirise i uzivamo u prirodi. Za ove sto voze enduro, ima mali offroad jako lep do manastira koji je u blizini. Sve u svemu, malo ljudi zna za mesto a PRELEPO je e i da dodam, nahvatali smo i rachice, koji su VERUJTE delikates, piju pivo ko ludi evo par slika, pa se bacite u razmisljanje, dok ja spremim jos koju sliku. P.S. nema signala mobilnih operatera, sto ljude koji su tu STVARNO stavlja u poziciju da budu prisutni i dobro se zezaju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A gde se nalazi to mesto,komsija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Put za Babin Zub, pa od Kalne prema Pirotu, nekih 10tak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Tatko mi iz Gornju Kamenicu, na putu od Knjzevca ka Kalni, gde god da stanes uz Timok dok ides ka kalni i Pirotu neces pogresiti, a sto se tice endurasa leti je timok na mnogim delovima plitak, a mreza seoskih ne asfaltiranih puteva oko njega obecavaju dobru zabavu. Predivna priroda i pejzazi su pravi odmor za oko i dusu. Sve preporuke. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 17, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Longhorn u elementu 1. maj 2011. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 17, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha ovo vraca uspomene :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, neko je i dodao jako lep video ovog vodopada, inace visine 35m. Pogledajte pa da se organizujemo uz prvo toplo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A jel to ovo To beše pored nekog magistralnog puta? Ne bih rekao da malo ljudi zna za ovo lepo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je to, pored magistralnog puta koji nije nesto frekventan zna istocni deo srbije, ostatak - sumnjam jer ko ide na babin zub, dodje do kalne iz pravca knjazevca i skrene levo ka babinom zubu, a ovo je prema pirotu jos nekih desetak kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda. Saleru u pravu si za prirodu{bili mi letos kad smo isli na Zavojsko jezero} ali tada je toliko bilo smeca i djubreta da te srce zaboli. Ona velika pecina sto se vidi na fotki je izgledala kao javni klozet. Nadam se da su Pirocanci shvatili kakvo bogatstvo imaju, i da je to malo uredjeno, pa eto nas na leto ponovo tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 19, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bili i mi letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo i senovito,prijatno na enormnim vrućinama. Ako jurcaš i ne obratiš pažnju-prođeš i uskraćen si za zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan obzirom da dosta ljudi zna za ovo mesto, trebali bi kad svi zajedno da odemo, jer ja kad god sam bio, ni jednog bikera video nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 25, 2013 (promenjeno) bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i ljutih: Promenio Januar 25, 2013 član RAmireZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Zanima me pecina koja se nalazi iza?! Ako je pecina?! Ili plitko ulazi u zemlju?! Ima li ime?! Znas li nekoga ko je istrazivao i ulazio?! Pitam sve ovo jer sam speleolog, pa me zanima za neko istrazivanje i merenje!!! I bas lepo mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Zanima me pecina koja se nalazi iza?! Ako je pecina?! Ili plitko ulazi u zemlju?! Ima li ime?! Znas li nekoga ko je istrazivao i ulazio?! Pitam sve ovo jer sam speleolog, pa me zanima za neko istrazivanje i merenje!!! I bas lepo mesto... Nema pecine, u pitanju je stena "bigar" ona meka, i samo je udubljenje u steni, nije nista dugo. Ali ako te bas pecine interesuju, ima ih u okolini PUNO neistrazenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...