Endurac 966 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Extra Cime si slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1150 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? To je na tvom (nasem) aparatu opcija AI SERVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2284 Napisano Maj 13, 2008 Skuteras, 3745 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa "fudzijom" Stavio na A mod i podesio cini mi se na 3.nesto, ISO 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1150 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? To je na tvom (nasem) aparatu opcija AI SERVO Hvala cika Zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? To je na tvom (nasem) aparatu opcija AI SERVO Hvala cika Zo. Danas sam probao, radi fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Duhovi su vam extra;) AI servo mod koliko znam bi morao da fokusira non stop ali dozvoljava da se okine i van fokusa, tako je makar na 5D, za razliku od AI opcije point and shoot kad uopste nece da okine na neostro fokusiran objekt. A ovo tvoje "3" je 3 sec pretpostavljam. Moj skuterash je 30 inka (vid tamo Mikka, Cope , Hitman i Crna Mrlja kad su objasnjavali pannovanje) - samo sam ga cekao... Inace sam koristio moj 300d (koji je na prodaju posto mi stize drugi) a na njega sam turio nov objektiv od 50 mm 1.8 ;D Igrala se deca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sa "fudzijom" Stavio na A mod i podesio cini mi se na 3.nesto, ISO 400 Alo mikane, slabo nam se nesto vidi ona mikanica... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? To je na tvom (nasem) aparatu opcija AI SERVO Hvala cika Zo. Evo specijalno za Mixu, danas sam dok sam cekao da se operu kola uslikao koju panovanu P.S. Ovaj kit je dosta spor sa autofokusom tako da bi to moglo bolje, ali eto cisto primjera radi, koliko je dSLR super stvarcica (pogledajte moje pokusaje sa kompaktom na prethodnoj strani i bice vam jasno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1150 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan S`aka cas`! ;D Moraces mi dat` koji cas iz panovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad iz malo drugacijeg ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1150 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad iz ugla "slobodnog prdeza" ;D ;D Mada, nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2284 Napisano Maj 14, 2008 Skuteras, 3745 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alo mikane, slabo nam se nesto vidi ona mikanica... ;D Evo da i ti budes malo zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan To lutko, zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moji poceci..... ;D Fuji 5600 Ada.... ludaci, u 12 popodne ribe cepaju u halterima, calci zastaju , zene ih psuju, odvlace prenerazenu djecu...hehe ;D A mi smo tu;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, kako ti uhvati onog skuterasa? Kako na "FUJI s5600" da "uhvatim" momenat kao na skuterasa kod JDP-a...???? P.S. Sto se tice ovih cica...o tem pitanju 2x! Mada se one 'vataju bez aprata ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na Fujiju nema podesavanja brzine okidaca (shutter speed koliko se secam), ako ima podesi na 30 inku i prati objekat koji se krece i dok okidas nastavi da ga pratish... Ako nema, probaj ovo sto sam ti rekao: u bilo kom modu, ne secam se sta sve ima (ali nemoj u sport modu jer on ispucava brzo i zamrzava sliku). Daklemm, sustina je u tome da neki deo sekunde fokusirash i pratish objekat koji se krece, on tako ostaje relativno ostar dok se pozadina zbog kretanja aparata zamucuje po osi po kojoj a vuces;) (mnogo kenjam) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala...probacu pa javljam sta sam zdelao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, poceci kazes... Mogu misliti dokle li si sad dogurao. ;D Nego, Muljaz, zaboravih da te priupitam, jel' ovo bese slikano na tvom tavanu ili... Nesto mi poznato. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Do ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Endurac Na FUJI-ju u M modu ima opcija "high-speed shooting (nije continual shooting!!)" da li ona mozda regulise brzinu okidaca?? P.S.Ne mogu trenutno da probam na poslu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na Fujiju nema podesavanja brzine okidaca (shutter speed koliko se secam), ako ima podesi na 30 inku i prati objekat koji se krece i dok okidas nastavi da ga pratish... Ako nema, probaj ovo sto sam ti rekao: u bilo kom modu, ne secam se sta sve ima (ali nemoj u sport modu jer on ispucava brzo i zamrzava sliku). Daklemm, sustina je u tome da neki deo sekunde fokusirash i pratish objekat koji se krece, on tako ostaje relativno ostar dok se pozadina zbog kretanja aparata zamucuje po osi po kojoj a vuces;) (mnogo kenjam) ;D ...e ovo "dopunjeno" objasnjenje mi je dosta jasnije! Samo ti kenjaj, pa cemo i mi dogurati do ovakvih fotki Do ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xexe ;D Malo kenjamo malo fotkamo, u tome je susstina ;0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da fotkaš kenjanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...