Mina 545 Napisano Decembar 21, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne , naravno da nije ceo film radjen foto aparatom...jasno se vide ti delovi "seckaju" pomalo... Ali sjajno je uradjen film ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Decembar 25, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljiva a da nije auto ili motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljiva a da nije auto ili motor ;D Nije auto ili motor...a nije bas ni zanimljiva. Trebao si da slikas odozdo, da se vide izrazi na licima koji opisuju chari sankanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan A jel valja ovo necemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 5, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi dosadno pa sam opet malo izblejao na terasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 5, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi fokusiranja. Na aparatu imam S-AF i u njemu modove CENTER (gde ja fokus u centru), MULTI ( gde kamera prepoznaje objekat najblizi centru i koji je u kontrastu sa okolinom) i AREA (fokus je tamo gde ga ja postavim) Koji od ovih modova mi je najbolji za panovanje? Aparat inace ima malo sporiji AF i ja nekako nisam zadovoljan ostrinom predmeta koji panujem. Ja do sad koristio CENTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi fokusiranja. Na aparatu imam S-AF i u njemu modove CENTER (gde ja fokus u centru), MULTI ( gde kamera prepoznaje objekat najblizi centru i koji je u kontrastu sa okolinom) i AREA (fokus je tamo gde ga ja postavim) Koji od ovih modova mi je najbolji za panovanje? Aparat inace ima malo sporiji AF i ja nekako nisam zadovoljan ostrinom predmeta koji panujem. Ja do sad koristio CENTER Manuelno selektovani AF point je najbolje resenje, obicno ti je objekat u sredini pa onda stavi i AF point na sredinu, a po potrebi mozes da pomeras tacku levo ili desno u zavisnosti od smera kretanja objekta, ako hoces da bude van centra fotorafije. Takodje, ako je selektovana centralna AF tacka, AF je brzi - barem je tako kod CANON-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 5, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim fokusnim sistemima (i svim sporijim) je najbolje da fokusiras na mjeste dje ce vozilo proci i dje zelis da ga uslikas i tu zakljucas fokus (a mozes i da zakljucas expoziciju za to mjesto takodje). Sto rece Gremlin, mislim da je najbolje da za to koristis bas CENTER ili eventualno taj AREA ukoliko zelis mozda drugaciji kadar. Za ostrinu ti nije tu fokus problem jer compact/prosumer imaju veliko polje dubinske ostrine pa se greske u fokusu i ne vide. Veci problem je mali senzor sa gomilom malih pixela i kvalitet objektiva. Ali mislim da to opet i nije tako los rezultat Ima u ovoj temi dosta tvojih panninga koji su dovoljno ostri, nemoj da te to zamara. Zato na dSLR-u milina, upalis AI Servo i naciljas centralnom tackom objekat i on sve sam prati, ti samo gledas trenutak do opalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 6, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Ode jos jedna flasa rakije Jeep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Ode jos jedna flasa rakije Jeep Jel sljiva ili kruska ?! Ovo ti je remek-delo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Ode jos jedna flasa rakije Jeep uh, bas lepa slicka Jeep-a...Bravo Muljaz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 6, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sljiva ili kruska ?! Ovo ti je remek-delo !!! Gremlinu vec dugujem jednu, a posto sad ide i druga onda ce biti i sljiva i kruska. Hvala BusManu i hvala Picasoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel sljiva ili kruska ?! Ovo ti je remek-delo !!! Gremlinu vec dugujem jednu, a posto sad ide i druga onda ce biti i sljiva i kruska. Hvala BusManu i hvala Picasoo Ja sam tradicionalista - ja bi sljivu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan je li to nesto ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Napokon slobodan dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja slikao, al sam dao instrukcije fotgrafu kako da slika Samo što je aparat digitalni idiot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Extra fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon slobodan dan... Ne znam zasto, ali ti je bus najbolje uspeo, mada ni cuko nije losh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali ti je bus najbolje uspeo, mada ni cuko nije losh... Profi-deformacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali ti je bus najbolje uspeo, mada ni cuko nije losh... Profi-deformacija ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Februar 8, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lose deformisan. Cak i kad ne radi gleda u autobus. Gremlina je ono kuce odusevilo tako da verujem da je onaj bus video tek onako u prolazu. Poli je ispao dobro, a onaj kadet treba da dodje kod mene na pranje. Ona kawa crna ima neke strane table, cini mi se. Vidjam je kad god dodjem u bg, vozika se po Novom Beogradu, tezi neki vozac, mislim krupniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 8, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Napokon slobodan dan... Uhvatio si fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sa jucerasnjeg okupljanja u NS postavljena vec u temi "okupljanja u NS" ali sto da ne bude i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga ??????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...