Jump to content

Moto Zajednica

Kako da se ovako lepo uslika? - PANNING

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

...tek sam sad provalio da sam za ovih 5 zaboravio da iskljucim stabilizaciju :-\ Steta, moglo je to ljepse da ispadne :-\

post-60-12879006943898_thumb.jpg

post-60-12879006944271_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Sta mislite o tome da prebacim ovu temu u forum "Fotografija", mislim da tamo vise pripada nego u "Obrada fotografije", sta kazete??

:)

• Zainteresovan, 695 postova

Sta mislite o tome da prebacim ovu temu u forum "Fotografija", mislim da tamo vise pripada nego u "Obrada fotografije", sta kazete??

:)

mudro zboris

btw ko kaže da za panning treba DSLR :P

panovano telefonom  :D

post-3295-12879006944847_thumb.jpg

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Evile, meni su ovi tvoji konji odlicni, bas imaju dusu fotografije..to je ono sto sam ti rekao ranije..;))))

Pritom su super kadrirani. Ima nekako emociju, kretanje...mozda bi ih cak i prebacio u BW:)

Jebiga, i moja baba moze kad se namesti na automatiku, sa prvoklasnom opremom da pravi extra ostar snimak, ali ovo je vec fotografija...

( ;D PS  ..... Ne dugujem mu pare :D ;D)

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

Dobri paninzi, nekako prija spoj betonskog i metalnog sivila.

Taj 5D, da može da snima i filmiće, bio bi najbolji fotoaparat na svijetu!  ;D

Jedna lepa vest novi 5D Mark II ima bas tu mogucnost... snimanje video falova u HD rezloluciji.. imao ga ja u rukama i isprobavao.... stvarno se moze reci da je najbolji aparat na svetu....trenutno :)

Dobri paninzi, nekako prija spoj betonskog i metalnog sivila.

Taj 5D, da može da snima i filmiće, bio bi najbolji fotoaparat na svijetu!  ;D

Jedna lepa vest novi 5D Mark II ima bas tu mogucnost... snimanje video falova u HD rezloluciji.. imao ga ja u rukama i isprobavao.... stvarno se moze reci da je najbolji aparat na svetu....trenutno :)

Ja bih u toj klasi mnogo radije posjedovao Nikon D700 ;)  Cisto zbog mojih prioriteta tj. fps, AF sistem, ISO i ostale dzidza-bidze na tijelu. Za one kojima je rezolucija i sami kvalitet slike najvazniji, onda je svakako 5D Mk.II najbolja kupovina ;)

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ti Evile lepo uzi` Eos 1 II ili III..i ja se nesto razmisljam....privlacci me oklopljeno telo, masivan aparat.... mada je petarda za studio ipak prva liga, jer je full format a tih 12 i kusdur pixela rade extra sliku.

Ja bih voleo da imam 12,5 Mpix i mislim da bi mi i za stok i za klopu i portret, odgovarao sledecih 5 godina;)..mada i 30D bije kao lud sa dobrom optikom.

A ovo sto veve kaze, gledao sam filmich, nekog US fotografa, ne mogu da se setim imena , vrhunski je odradjen, sa 5d II, ali cete ga lako naci na googlu ili U tubu...Vec pricaju o njemu kao o novom svetskom cudu...

Ti Evile lepo uzi` Eos 1 II ili III..i ja se nesto razmisljam....privlacci me oklopljeno telo, masivan aparat.... mada je petarda za studio ipak prva liga, jer je full format a tih 12 i kusdur pixela rade extra sliku...

Meni pixeli i Full format nista ne znace, ne slikam stock i modele, na prvom mjestu mi je AF, pa fps i naravno high ISO performance. Moj sledeci supersportski aparat je definitivno novi model 1D serije (ukoliko ne predjem na Nikon, a ne bi trebalo...) ;)

...Ja bih voleo da imam 12,5 Mpix i mislim da bi mi i za stok i za klopu i portret, odgovarao sledecih 5 godina;)..mada i 30D bije kao lud sa dobrom optikom...

Opusteno kupis 5D i miran si za sve to, ali treba to nahraniti kvalitetnim FF objektivima, boli koliko kosta ;)

...A ovo sto veve kaze, gledao sam filmich, nekog US fotografa, ne mogu da se setim imena , vrhunski je odradjen, sa 5d II, ali cete ga lako naci na googlu ili U tubu...Vec pricaju o njemu kao o novom svetskom cudu...

Klipic se zove "Reverie":

http://www.youtube.com/watch?v=Zu3bQqCTAIw&feature=related

Mada je meni mnogo zanimljiviji ovaj klipic o samom snimanju Reverie-a:

:) uh... meni treba jos  EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM

jos to i gotovo je sa objektivima... bar za narednih 5 godina

Potpuno identican slucaj i samnom ;)

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Ovo je po meni najbolji film snimljen fotoaparatom! Traje malo duze, pustite obavezno da se uchita do kraja pa onda stisnite play (nije to To ako vam secka,imajte strpljenja za uchitavanje ) , to je reklama za Mercedesa.. Film je Roman Kuhn movie: The Illusive

Ne znam da postavim sam video ovde, ne znam chak ni da li moze, evo vam link do stranice, pa malo skrolujete na dole i videtjete video...

Uzivajte !

http://cpn.canon-europe.com/content/btl/roman_kuhn.do

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Aprilia leonardo 250

Prva panovana fotka i ja sam zadovoljan, igracu se malo sa ovim, hteo sam da probam i ranije ali zaboravih a ova tema me podsetila.

Fuji S5600 na brzaka uslikano bio na ulici imao jako malo vremena ali posto mi je bio tu aparat odmah sam isprobao,  nije bas neki ugao i uopste kadar ali je ipak bila samo proba.

DSCF0562.jpg

• Zainteresovan, 695 postova

Ovo je po meni najbolji film snimljen fotoaparatom! Traje malo duze, pustite obavezno da se uchita do kraja pa onda stisnite play (nije to To ako vam secka,imajte strpljenja za uchitavanje ) , to je reklama za Mercedesa.. Film je Roman Kuhn movie: The Illusive

Ne znam da postavim sam video ovde, ne znam chak ni da li moze, evo vam link do stranice, pa malo skrolujete na dole i videtjete video...

Uzivajte !

http://cpn.canon-europe.com/content/btl/roman_kuhn.do

[offtopic] the illusive, nije sniman istom tehnikom, i zapravo samo su neke sekvence u njemu snimane fotoaparatima (2 komada, d1 mark3) u svom fenomenalnom burst-u pa spajano u 24 frejma po sekundi :) ...

btw.

vrhunsko delo ...

btw. 2 . vidim, dobru literaturu čitaš :D [/offtopic]

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja