Evil_Zo 9 Napisano Maj 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da se vratimo na temu ;D Panova sam voz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Nije, tema je kako lepo da se uslika :D :D Ne, tema je: "Kako da se ovo lijepo uslika" (a tu je autor tj. Djura mislio na Stroma u pokretu, a to je panovanje) ;D Vežbajte panovanje, a ja ću da otvorim novu temu za sve ostale fotografije Ne mo bre oma da praviš frku Lazice :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Nije, tema je kako lepo da se uslika :D :D Ne, tema je: "Kako da se ovo lijepo uslika" (a tu je autor tj. Djura mislio na Stroma u pokretu, a to je panovanje) ;D Vežbajte panovanje, a ja ću da otvorim novu temu za sve ostale fotografije Ne mo bre oma da praviš frku Lazice :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2121 Napisano Maj 25, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Evil_Zo Malo me zeza kad merim svetlo sto pustim dugme pa posle moram ponovo, a posle obicno objekat negde umakne Ovaj put mi ih je malo sprzilo sunce, ali mislim da napredujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj biciklista je ispao vrh! bas mu daj emek ovo sto je malo preeksponirano. Znas sta treba da uradis kod tog mjerenja svijetla, kod gotovo svih aparata postoji dugme za "AE Lock" sto mu dodje zakljucavanje expozicije. Dakle, naciljas dje ce ti proci auto i tu uradis AE Lock pa zatim za pribliznu udaljenost uradis AF Lock (zakljucavanje fokusa) i onda samo pratis objekat i okines u momentu kada prodje kroz to mjesto. Skini sa neta uputstvo za tvoj aparat, moras imati ove dvije komande P.S. E da, mozes za svijetlo i ovako, uperis aparat put zeljenog kadra i stisnes okidac do pola. On ti ocita njegove vrijednosti expozicije i blende, zapamtis to i u M (full manual) modu upises te vrijednosti i ostaje ti samo da zakljucas fokus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mina u prolazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 27, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Lazice ! malo si se spalio ! A? A? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Lazice ! malo si se spalio ! A? A? ;D Malo ;D P.S. Nije mi dobro!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 27, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Provedete sat vremena sa Lazarom i evo: Prosao je cini mi se i Djura, ali nemoguce ga je bilo uhvatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mikka ;D P.S. U jednom momentu covjek dade gas i ne mozes ga uhvatit u kadar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan panning kao panning je ok, ali pokušajte malo da ubacite i pravila gradjenja kompozicije u priču ... kanda su borring fokte ako su pannovani objekti uvek u centru .. ne dobija se uvek jasna dimenzija prostora i pokreta vec samo pokreta. zezajte se i sa kompozicijom, jeste teže ali rezultati su zanimljiviji ... iako nisu savršeni primerci na ovako sam nešto mislio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada nemas adekvatan objektiv onda ti je takvo kakvo je P.S. Treca ti je dobra, mislim da su prva i druga previse izbacile objekt vani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan u, ova je totalno nice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada nemas adekvatan objektiv onda ti je takvo kakvo je offtopic: pa najavi mi se i dacu ti ja 70-300 da se igras kad god hoces, u principu meni ne treba od ponedeljka do petka nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada nemas adekvatan objektiv onda ti je takvo kakvo je offtopic: pa najavi mi se i dacu ti ja 70-300 da se igras kad god hoces, u principu meni ne treba od ponedeljka do petka nikad Ovo je dobra ponuda Popicemo pivo jedan dan pa cemo ga probat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo panovanja na moj nacin ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2121 Napisano Jun 5, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da malo objasnis koji je tvoj nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Malo panovanja na moj nacin ! ;D Uhhhh! Kakve su covjece! :o Ma kad 5D okine plus L staklo P.S. Jesi li ovo slikao sa onim 24 fixnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo panovanja na moj nacin ! ;D Miko, jel poznajes ti Kostura ili si ga samo u prolazu slikao? Kao sto se vidi na slici, ima motor identican mom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2121 Napisano Jun 5, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan BIM, pre neki dan. (Artur takach Memorial) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2121 Napisano Jun 5, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova druga je za moj pojam odlicno objena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Malo panovanja na moj nacin ! ;D xe,xe... Terazije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...