Jump to content

Moto Zajednica

Krivi diskovi

Recommended Posts

• Gasim po kucama...povoljno, 161 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000

da li je 1 disk kriv ili oba? mozda imam 1 disk rasparen a par imam sigurno :)

Mislim da je jedan kriv,ne trese to mnogo u normalnoj voznji,ali kad se zatrcim sa njim recimo 140-180 i hocu da ga svucem na 8 banki malo brze,trese,nikako prijatan osecaj.

Ne vidi se golim okom ali kad ga odnesem kod majstora recice mi kako i sta.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ako je jedan kriv tako nesto cu i da nabavim i kraj price,hvala

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR 1100

Kod mene je ista situacija kao kod kolege firefighter-a, ili kadjacem stisnem kočnicu isto se ponaša. Tako da je verovatno samo jedan kriv. Pošto je komad? I Djunta gde je taj tvoj majstor što ispravlja diskove,pošto ovaj moj nije uvijen,jer se i ne vidi golim okom da je kriv,jedino kad se vozi oseti se...

• Ne silazi, 6578 postova
  • Motocikl: đački pešački

Kod mene je ista situacija kao kod kolege firefighter-a, ili kadjacem stisnem kočnicu isto se ponaša. Tako da je verovatno samo jedan kriv. Pošto je komad? I Djunta gde je taj tvoj majstor što ispravlja diskove,pošto ovaj moj nije uvijen,jer se i ne vidi golim okom da je kriv,jedino kad se vozi oseti se...

Dragan što ispravlja viljuške, ramove itd. iz Južnog Bulevara posle Klasa levo pa u paralelnoj ulici, Cerska mislim. On samo pegla.

Dragan što ispravlja viljuške, ramove itd. iz Južnog Bulevara posle Klasa levo pa u paralelnoj ulici, Cerska mislim. On samo pegla.

E to je taj,ja cekam da prodje ova Dedamraz akcija pa cu da skidam tocak,a moram i auspuh da pravim pa cu sve komplet :aha:

Bio kod Dragana,kaze covek malo je kriv jedan disk ali mi je preporucio da ih menjam posto su se dosta istrosili i da se ne isplati da ih radim sto je fer i korektno s njegove strane,porucio druge polovne za 70 evrova i to je to.Kaze da je prethodni vlasnik vozio dugo motor sa losim ili istrosenim plocicama sto je razlog stradanja diska :tras2:

Komplet sve sa tockom nisam ja nista skidao on mi je tako trazio da mu donesem jer onda valjda vidi koliko su diskovi a koliko je tocak kriv ako je kriv.Danas su mi stigli polovni diskovi,izgledaju mi ko novi,e sad necu nista da serendam dok ih nenamontiram sa novim plocicama,uljem i onda kad opalim kocnicu javljam da li je sve to vredelo.

zverko_zzrko Kolega namontirani diskovi,plocke i ulje upravo sam se vratio sa voznje i mogu ti reci da se zamena diskova isplatila,netrese nista,a zaustavlja se mnogo bolje,sa 2 glave sam ga spustio na 80 bez problema.Telefon imas od Dragana moja preporuka za coveka,odnesi kod njega nek ti ih pogleda mislim da ce te on najbolje posavetovati.

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Kako mogu da dodjem do Dragana, naime kriv mi je prednji Disk pa bih da vidi da li moze da se ispravi ili da placem dok ne skupim pare za drugi....

Moze objasnjenje na pp ili broj jos bolje... I Sto pre ako je moguce...hvala

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero

Nazalost posto sam procitao sve postove iz date teme nisam mogao a da se neumesam i saopstim moje iskustvo u vezi "majstora" Dragana!Uvezao sam iz Ch havarisanu Xl1000 Varadero i kupio sve delke (normalno polovne tipa :stapovi,pred.felna,plastike itd...) sve sem diskova za koje sam cuo da ih "uspesno" ispravlja doticni majstor.Dobavim ja njegov br.tel ,cujemo se i po dogovoru brzom postom mu posaljem diskove.Posle nekolko dana cujemo se i on mi saopstava da je jedan disk ispravio skoro 100% a drugi nije bas mogao tolko ali da ceto da sluzi bez problema jedino sto ce se osecati "blago" vibriranje pri kocenju.To zadovoljstvo me je kostalo 50€!Kada sam kompletirao motor i krenuo da ga probam e to je bilo iznenadjenje....Prednja kocnica ne samo da je bila neupotrebljiva vec i tokom cele voznje upravljac se mora drzati svom snagom posto su diskovi bili tolko krivi da su bez stezanja prednje kocnice zakacinjali u plocice!E tako to radi "majstor" Dragan iz Bg-a...Medjutim kasnije mi je te diskove sredio komsija na presi i mogu reci da se uopste ne oseca nikakvo treskanje ili bilo sta tako da sam odustao od potrage za drugim diskovima.Zato licna preporuka pamet u glavu i ne placaj nista dok ne probas tj. Vidis da li je sta odradio i jel zadovoljava kriterijume ili ne.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• U prolazu, 83 postova

I jos jedan prijateljski savet.

Ako kupujete na Ebay-u, kupujte samo polovne ORIGINALNE diskove, nemojte se igrati zivotom sa jeftinim zamenskim kineskim diskovima napravljenim ko zna gde od ko zna kojeg materijala.

Zivot ipak nema cenu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja