sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ste vec primetili na naslovnoj strani svakog ponedeljka osvane nekoliko novih tekstova, najvise predstavljanja motora i putovanja. Pekijeva tema me je inspirisala da malo pisemo starim danima slave, zaboravljenim asovima i njihovim podvizima, istorijama trka itd... Kako smo nas trojica autora podelili radne zadatke ostao je nepokriven segment moto-sporta... Mixa se junacki drzi i pise nove tekstove ali ne moze sve sam, studije na prvom mestu ali bi pojacanje dobro doslo celom autorskom timu! Ako ima zaintesovanih da pisu na ovu temu ili bilo koje druge neka se jave sada ili zauvek cute.... ili kad procitaju ovu temu Peki, ako imas volje i inspiracija za jos tekstova o zaboravljenim asovima ili bilo kojoj drugoj temi ocekujemo te u timu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 29, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Inspiracije imam dovoljno, kuburim malo sa vremenom ali snaci cu se vec. Planiram da kucnem na vrata Randy Mamole. Covek uvek pri vrhu i za dlaku kratak. 13 gp pobeda i 4 vicesampionske titule u klasi do 500ccm....moj omiljeni trkac. Planiram i jedan esej o hondinoj boldor seriji CB750/900/1100F i svakako o kralju nad kraljevima s pocetka 80 ih,sestocilindricnoj hondi CBX 1000 Duga je zima, zivi bili pa se i kuckali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze istorijat Paris-Dakar relija(doduse preveden sa njihovog sajta)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da postanem autor....tj.koliko -toliko da zajedno sa vama obogatimo sadrzaj sajta....ak moze...ako ne....nema veze... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja u svojim tekstovima koristim druge sajtove i literaturu, procitam sve sto mogu i onda napisem istorijat, mada ukoliko doslovce prevedes neki sajt ili clanak mislim da je dovoljno da navedes odakle je prevedeno. Poziv je upucen svima koji su raspolozeni da svojim znanjem i trudom doprinesu ovoj zajednici i posetiocima ovoga sajta! Ukoliko imate svojih tekstova ili se secate kvalitetnih tekstova koji ostali zatrpani na sajtu i zaboravljeni posaljite mi link na pp ili okacite ovde pa da se adaptira za glavnu stranu i bude nadohvat ruke svima kojima moze da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bacam se na posao!!! Istorijat Paris Dakara!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bacam se na posao!!! Istorijat Paris Dakara!!!! Imam ja jedan ogroman PDF - Istorijat Dakara, ako ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bacam se na posao!!! Istorijat Paris Dakara!!!! Imam ja jedan ogroman PDF - Istorijat Dakara, ako ti treba... Nasao vec!!! Hvala u svakom slucaju :) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...