Stronser 16 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se malo bavio naucnim ONLINE radom i nasao definiciju na engleskom! A stunt is an unusual and difficult physical feat or an act requiring a special skill, performed for artistic purposes usually on TV, theatre, or cinema. Stunts are a big part of many action films. Sto ce reci to je nesto sto postoji samo na TV, pozoristu ili filmu... u REALNOM zivotu vecine ljudi nije prisutno... Aj ti lepo ovo prevedi i nefilozofiraj na stranom jeziku koji god da je u pitanju ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=oyTSq84FpM0 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo na snimku momak to radi nekoliko puta, koliko se meni cini ovo je cista zadnja kocnica, kao onomad kontrom na ponici ) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k1yjban_64I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes lepo biciklu pa uradis nekoliko puta da se podsetis. Pored kocenja mislim da mora i motor da se navija na levu stranu inace ga preletis a i lakse 'klizi' kada je navijen zbog manje povrsine gume koja naleze na podlogu. Ovo je moje misljenje ne uzimaj ga kao tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj post je napisan isključivo da bi se video moj potpis Inače, prvi pad sa motora sam imao prošle godine kad sam namerno zabo zadnju kočnicu na Jawi, nisam je dovoljno iskontrirao pa me izbacila highside što je i najjebenija stvar u celoj priči 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...