pedjafzr 44 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam danas auto pa mi je hitno potreban drugi,potraga za wv lupo i fiesta,ili corsa ili tako nesto..Uglavnom treba mi gratski autic... Cena do 2000 e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1711 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar se ne prodaje neki lupo ovde na forumu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja Malo pre sam kontaktirao Pedju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,da widim jos neku ponudu ako ima... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...