Biker Q 1642 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od prilike u ovo vreme svake godine razmisljam o detektoru, deluje mi bas zanimljivo to traganje i iskopavanje, a ona pomislim da mogu da naletim na neku granatu i oladim se od ideje. Jel aktivan neko u to sferi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 802 Napisano Januar 3, 2023 Zainteresovan, 493 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv je hobi, pogledaj ovaj kanal: https://www.youtube.com/@metaldetectingserbiazemun9296/videos Na neki nacin kocka, ali bolje ta nego u mozartu. Ides a ne znas sta ces naci, nadjes a ne znas na prvu ni sta si nasao, ni iz kog doba je... pa malo istrazivanja, uz to setnja i relaksacija po prirodi. Ako mene pitas na to ne treba da gledas u finansijskom smislu da ti se isplati apratura, zaradi se ne znam ni ja sta, nego ides iz znatizelje i zato sto volis(ako volis antikvitete i zaboravljene stvari). A ako i dodje do nekog novcanog dobitka gledas na to kao nicim izazvanu nagradu, jedino tako se nikad neces razocarati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako i razmisljam, sve sto vise radim sa ljudima sve mi je veca zelja da izlazim u prirodu. Razgledam i neke kombije i bez prava na registraciju samo da izadjem u prirodu i vratim se sledeceg dana. Treba mi konkretno naziv ili link ka oglasu koji to detektor bi bio dovoljan za pocetak da eto se ne razocaram na prvu dok naucim nesto a da to nije nesto preskupo jer mozda ipak probam i odmah odustanem. Ako imate neki savet konkretan ili naidjete na oglas posaljite mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga da se jos uvek bavi ovim da mi se javi na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...